Het beste van Europa

Een oneindige diversiteit op het gebied van historie, cultuur en gastronomie die maar weinig bestemmingen kunnen evenaren. Je kunt dit werelddeel niet in één reis ervaren, daarvoor is er te veel te zien. Dit is een bestemming die je tijdens meerdere bezoeken moet ontdekken.
Bestemming

De Big Ben, Nelson’s Column, de Tower of London en Abbey Road. Waar je in Londen ook bent, er is altijd iets te zien of te beleven.
Bestemming

De romantische hoofdstad van Frankrijk heeft voor iedereen wat te bieden, of je nu van eenvoudige pleziertjes als een picknick in de Jardin du Luxembourg houdt of meer plezier beleeft aan extravagante uitspattingen zoals een avond naar de opera.
Bestemming

De hoofdstad van Italië, een fascinerende mix van ontzagwekkende kunst, verbluffende architectuur en zonnige pleinen, combineert een episch verleden met de bruisende levendigheid van een grote Europese stad: ideaal voor een stedentrip.
Bestemming

De op een na grootste stad van Spanje heeft prachtige architectuur, musea van topklasse en authentieke straten gevuld met de aroma's en ritmes van Catalonië.
Bestemming

Berlijn, de stad die ooit bekender was vanwege haar scheiding dan vanwege haar fascinerende geschiedenis en architectuur, is nu een onwankelbare eenheid en een zeer moderne wereldstad waar je de unieke Duitse levensstijl kunt beleven in en op de vele musea, openbare pleinen en festivals van de stad.
Bestemming

Een van de leukste, oudste en beroemdste steden van ons land is natuurlijk onze hoofdstad! Je kunt er fijn winkelen, uitgaan en uiteraard talloze musea bezoeken.
Bestemming

Romantischer dan de drijvende stad Venetië, met gondels, serenades, schitterende palazzi en kerken en de haast tijdloze sfeer, kun je het niet krijgen.
Bestemming

De levendige sfeer, fascinerende geschiedenis, vermaarde musea en schitterende architectuur maken Madrid tot een van de populairste steden van Europa.
Bestemming

Wandel door de straten van de stijlvolle hoofdstad van Noord-Italië en ontdek de kunstgeschiedenis, de modecultuur en een van de grootste kerken ter wereld.
Bestemming

Dublin, een stad uit de middeleeuwen, sterk verbonden met de klassieke literatuur, met inwoners die je maar wat graag op de hoogte houden van hun 'craic' (nieuwtjes), heeft een heerlijk rebels karakter. Het is het paradijs voor de Ieren die zich over de hele wereld hebben verspreid.
Bestemming

Van de gezellige bierhallen en prachtige paleizen tot de drukke parken en musea heeft de moderne hoofdstad van het Duitse Beieren veel traditionele charme behouden.
Bestemming

De grootste stad van Turkije is Europees en Aziatisch en was eeuwenlang hoofdstad van een machtig rijk. Istanbul is nu modern en traditioneel, vertrouwd en exotisch.
Bestemming

Oude kastelen, sierlijke bruggen en honderden torenspitsen kenmerken de hoofdstad van Tsjechië, een stad die zo uit een sprookje lijkt te komen.
Bestemming

Florence is stijlvol, aristocratisch en enorm trots op zijn rijke cultuur, geschiedenis en kunstschatten.
Bestemming

De charmante hoofdstad van Oostenrijk heeft theaters voor klassieke muziek, koffiehuizen en paleizen, een historische dierentuin, en moderne nachtclubs en galerieën.
Bestemming

Deze Europese economische hoofdstad aan de rivier de Main heeft musea van wereldklasse, zoete appelwijn en de enige wolkenkrabbers van Duitsland.
Bestemming

De hoofdstad van Schotland heeft tal van attracties, parken en tuinen te bieden. Culturele festivals trekken jaarlijks miljoenen bezoekers.
Bestemming

Deze moderne havenstad staat bekend om zijn maritieme tradities, kunstgalerieën en buurten met omgebouwde pakhuizen vol restaurants, cafés en hippe winkeltjes.
Bestemming

Een kosmopolitische mengeling van culturen, architectuur en uitstekend eten komt hier samen in een koninklijke omgeving.
Bestemming

Wandel door de klinkerstraten van de Portugese hoofdstad, waar het geluid van plaatselijke muzikanten de lucht vult en vers gevangen vis wordt geserveerd in restaurantjes langs de straat.