expedia
Levanto: Pesto-Making Class
Picture 4 for Activity Levanto: Pesto-Making Class
Picture 2 for Activity Levanto: Pesto-Making Class
Picture 1 for Activity Levanto: Pesto-Making Class
Picture 3 for Activity Levanto: Pesto-Making Class

Levanto: Pesto-maak-les

Van Arbaspaa Tour Organizer
4,9 van 5
Gratis annulering mogelijk
De prijs is € 40 per volwassene
Wat is inbegrepen?
  • Gratis annulering mogelijk
  • 1 u. 30 min.
  • Mobiele voucher
  • Directe bevestiging
  • Meerdere talen
Overzicht
  • Ontdek de geheimen van de beroemde Ligurische pestosaus
  • Leer het verschil tussen handgemaakte en in de winkel gekochte pesto
  • Proef je zelfgemaakte pesto met een glas witte wijn en lokale producten
  • Geniet van je les pesto maken in de sfeer van het historische centrum van Levanto
  • Leer pesto maken in een winkel die Levanto al sinds 1976 zijn thuis noemt

Locatie van activiteit

    • Levanto
    • Levanto, Liguria, Italy

Verzamelpunt/inwisselingslocatie

    • Meet your instructor at "Il laboratorio del Pesto".
    • Levanto, Liguria, Italy

Beschikbaarheid controleren


Levanto: Pesto-maak-les
  • De activiteit duurt 1 uur en 30 minuten1 u. 30 min.1 u. 30 min.
  • Engels
Starttijd: 11.00 uur
Prijsdetails
€ 40,00 x 2 volwassenen€ 80,00

Totaal
De prijs is € 80,00
tot di. 30 apr.
Content op deze pagina is mogelijk geproduceerd door machinevertaling

Wat is wel en niet inbegrepen

  • InbegrepenInbegrepenPesto maken
  • InbegrepenInbegrepen Een glas wijn en lokale hapjes
  • InbegrepenInbegrepen Olijfolie proeven
  • Niet inbegrepenNiet inbegrepenLunch of diner

Belangrijke info voor je boekt

  • Niet geschikt voor: Kinderen jonger dan 10 jaar
  • In overeenstemming met de EU-regelgeving over consumentenrechten, vallen activiteitenservices voor accommodaties niet onder het herroepingsrecht. Het annuleringsbeleid van de leverancier is van toepassing

Wat je kunt verwachten

Leer hoe je volgens lokale tradities je eigen pesto maakt in deze pestoles. Ga samen met je instructeur naar het historische centrum van Levanto, waar het “Laboratorium van Pesto” sinds 1976 deze beroemde, eeuwenoude saus bereidt.
Na het proeven van een glas mousserende wijn met een lokale extra vergine olijfolie op bruschetta, proef je pesto gemaakt volgens de moderne methode. Maak dan pesto op de traditionele manier met een vijzel.
Was en droog de basilicumblaadjes en stamp ze samen met zout, pijnboompitten en knoflook fijn. Voeg de Parmezaanse kaas en de extra vierge olijfolie toe en geniet van je dikke en geurige pesto.
Proef je eigengemaakte pesto samen met een glas witte wijn en wat lokale producten, zoals olijven, bruschetta met ansjovis.

Locatie

Locatie van activiteit

  • LOB_ACTIVITIESLOB_ACTIVITIES
    • Levanto
    • Levanto, Liguria, Italy

Verzamelpunt/inwisselingslocatie

  • PEOPLEPEOPLE
    • Meet your instructor at "Il laboratorio del Pesto".
    • Levanto, Liguria, Italy