Super autodeals in Provincie Malága

Alle huurauto's in Provincie Malága weergeven

Verbergen

Een auto huren in Provincie Malága

De stad Málaga ligt in aan de zuidkant van Spanje, aan de Middellandse Zee. In de zomer kun je er daardoor genieten van zeer aangename temperaturen. Huur tijdens je vakantie een auto als je niet alleen de stad, maar ook de regio Andalusië gemakkelijk wilt verkennen. Het kent prachtige stranden, bijzondere steden en een diverse natuur. Rij bijvoorbeeld naar de Rots voor Gibraltar voor een kijkje bij de wilde berberapen, om vervolgens naar het strand te rijden voor een paar dagen ontspanning. Ook is Parque Natural Sierras de Tejeda echt een aanrader, waar bergbeklimmers en natuurliefhebbers aangenaam verrast zullen worden.

Locaties voor autoverhuur in Málaga

Voor het huren van een auto kun je in het centrum, maar ook op de luchthaven van Málaga terecht. Zo kun je gelijk na het landen je gereserveerde auto ophalen en beginnen aan je vakantie in Zuid-Spanje. De aangeboden auto’s verschillen in type, grootte en prijs, zodat je altijd wel een auto vindt die aan je wensen voldoet. De zomers van Málaga kunnen vrij warm worden, gemiddeld zo’n 30 graden, dus het is aan te raden om te kiezen voor een auto met airconditioning. Over het algemeen geldt een minimum verhuurtermijn, een minimumleeftijd en heb je een creditcard nodig om een auto te kunnen huren. Let er verder op dat je voldoende bent verzekerd voordat je een auto huurt.

Rijden en parkeren in Málaga

Over het algemeen gelden dezelfde verkeersregels in Spanje als in Nederland, met uitzondering van een paar. Zo heeft het stijgende verkeer voorrang op bergwegen en wordt er op de meeste autosnelwegen van het land tol geheven. Bij het parkeren op eenrichtingswegen geldt in Spanje over het algemeen dat je op even dagen aan de kant van de huizen met een even huisnummer, en op de oneven dagen aan de kant van die met een oneven huisnummer mag parkeren. Verder is het vaak lastig om je auto in het centrum van Málaga op straat te parkeren, maar er zijn genoeg parkeergarages te vinden. Prijzen verschillen per parkeergarage.
Ontdek Provincie Malága

Ontdek Provincie Malága met Expedia! Vind hotels, vluchten, pakketreizen en meer, tegen de beste prijs.