Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5
Gratis annulering

In het centraal gelegen Trondheim komt al het moois samen wat Noorwegen te bieden heeft. De geschiedenis zie je terug in het aartsbisschoppelijk paleis en de iconische Nidaros-domkerk. Vanaf de oude stadsbrug Gamle Bybro heb je prachtig uitzicht op de Nidelva-rivier en de historische panden aan het water van deze oude handelsstad. Trondheim is bovendien een studentenstad, waardoor het tegelijk een jeugdig karakter heeft weten te behouden. Boek online een huurauto in Trondheim en je trekt er eenvoudig op uit door de stad en de schitterende fjorden in de omgeving.

Vind een huurauto in Trondheim

Als stad heeft Trondheim genoeg te bieden, maar het is ook een prima uitvalsbasis om met de auto op pad te gaan langs enkele van de mooiste stukjes Noorwegen. Zo loopt de beroemde E6 door Trondheim en kun je ten westen van de stad onvergetelijke ritten langs beroemde fjorden maken. Maak het jezelf gemakkelijk en boek niet alleen een vlucht naar Trondheim, maar reserveer ook een huurauto die je ter plaatse op de luchthaven kunt afhalen. Gebruik je Trondheim alleen als vertrekpunt, dan kun je de huurauto eventueel op een andere locatie weer inleveren. Naast de ophaal- en inleverlocatie en het verhuurbedrijf van je keuze, kun je met de zoekfilters van Expedia ook een voorkeur aanvinken voor een bepaald type auto. In de stad is een kleine auto ideaal, terwijl je voor een tocht langs de fjorden waarschijnlijk meer hebt aan een wat ruimer en robuuster model. Hoewel Trondheim vrij noordelijk ligt, valt hier minder sneeuw dan je misschien zou verwachten. Desalniettemin kunnen voorzieningen als sneeuwkettingen natuurlijk goed van pas komen in de wintermaanden. Je zoekopdracht kun je verder afstemmen met filters voor handige accessoires als airco, een navigatiesysteem, kinderzitjes en skidragers. Wat je wensen ook zijn, door handig gebruik te maken van deze filters zet je de zoekresultaten naar je hand en vind je eenvoudig de perfecte huurauto voor jouw uitstapje. Mocht je ook nog op zoek zijn naar een geschikte accommodatie, dan heb je bij ons volop keuze uit voordelige hotels in Trondheim.

Autorijden in Trondheim

De verkeersregels in Noorwegen verschillen niet substantieel van de Nederlandse regels, al heb je hier natuurlijk wel van tijd tot tijd te maken met barre weersomstandigheden. In het centrum van Trondheim zijn genoeg parkeerplaatsen te vinden, onder meer bij het centraal station en in de parkeergarage bij winkelcentrum Trondheim Torg op loopafstand van de Nidaros-domkerk. Zoek vooraf de fraaiste routes in Trondheim en omgeving uit en er staat je een onvergetelijke vakantie te wachten met jouw online geboekte huurauto.

Ontdek Trondheim

Ontdek Trondheim met Expedia! Vind hotels, vluchten, pakketreizen en meer, tegen de beste prijs.