Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5
Gratis annulering

Zoek door meer dan 1.000.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Kies uit meer dan een miljoen vluchten, hotels of pakketten

Expedia berekent geen extra kosten als je een hotelboeking wijzigt of annuleert

Een auto huren in Zakynthos

Het Griekse Zakynthos

Zakynthos is het op twee na grootste van de Ionische eilanden en vormt een walhalla voor elke strandliefhebber. Geniet van de aangename Middellandse Zee, hoge temperaturen en een schilderachtige natuuromgeving. Om het maximale uit je verblijf te halen, is een huurauto zeker geen overbodige luxe. Huur deze vooraf online en verken dit prachtige eiland vanaf het moment dat je instapt.

Je eigen huurauto op Zakynthos

Het eilandformaat en de beperkte mogelijkheden voor openbaar vervoer maken dit de uitgelezen plek voor een eigen huurauto. Kijk vooraf online voor een overzichtelijke lijst van je mogelijkheden, maak je keuze en boek gelijk, zodat je bij aankomst zo kunt instappen en wegrijden! Het grootste aanbod bevindt zich op of nabij Luchthaven Zakynthos Dionysios Solomos. Pas je autokeuze aan op je vakantiewensen. Ga je bijvoorbeeld in de zomer op vakantie? Kies dan voor een auto met airconditioning. Kijk ook naar andere mogelijkheden, bijvoorbeeld een GPS-systeem. Verder kun je in de hoofdstad van het eiland, het gelijknamige Zakynthos-stad, ook voor autoverhuur terecht. Let bij parkeren overigens goed op de regels, want boetes vallen hier vaak hoog uit. In Zakynthos-stad kun je je auto het beste langs de kust of bij de haven parkeren. Hier zijn namelijk vaak meer plekken beschikbaar dan in het centrum. Elders op het eiland kun je vaak eenvoudig en soms zelfs gratis je auto kwijt. Ideaal!

Zakynthos met je huurauto verkennen

De verkeersregels Op Zakynthos zijn vergelijkbaar met die in Nederland, dus daar hoef je niet speciaal rekening mee te houden. Veel eilandbewoners houden zich hier echter niet altijd aan, dus let goed op tijdens het rijden. Benieuwd naar de schatten van het eiland? Bezoek het scheepswrak dat hier in de jaren 70 is gestrand! Je vindt het in een gesloten baai, in het noordwesten van het eiland. Ook zijn de Blauwe Grotten aan te raden. Voor een mooi uitzicht op Zakynthos-stad kun je het beste naar Bochali rijden, een hoger gelegen dorp. Een bijzondere natuurervaring vind je in de Laganas-baai, een belangrijke broedplaats voor de onechte karetschildpad.

Ontdek Zakynthos

Ontdek Zakynthos met Expedia! Vind hotels, vluchten, pakketreizen en meer, tegen de beste prijs.