Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5
Gratis annulering

Zoek door meer dan 1.000.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Kies uit meer dan een miljoen vluchten, hotels of pakketten

Expedia berekent geen extra kosten als je een hotelboeking wijzigt of annuleert

Super autodeals in Zakynthos

Alle huurauto’s in Zakynthos

Het prachtige eiland Zakynthos is een van de Ionische Eilanden in het westen van Griekenland. Het is een populaire bestemming met mooie witte stranden, tropische begroeiing en ruige kliffen. Naast dit natuurschoon heeft het eiland ook op cultureel gebied veel te bieden. Het kent een lange geschiedenis en wordt al door Homerus genoemd in de Odyssee. Boek een huurauto voor Zakynthos om de vele monumenten te bekijken die het eiland rijk is. Kies een krachtige SUV voor een bezoek aan de ruïnes van het klooster Panagía Skopiótissa. Na een spannende klim word je beloond met een adembenemend uitzicht over het hele eiland. Na dit spannende avontuur kun je je lekker ontspannen door naar het strand van Laganas te rijden. Misschien zie je wel een van de vele schildpadden die hier leven. Het stadje Laganas biedt tevens vele uitgaansgelegenheden.

Ontdek met een huurauto het mooie Zakynthos

Het is geen wonder dat Zakynthos zo'n populaire vakantiebestemming is. Het eiland heeft namelijk een heerlijk klimaat en prachtige resorts langs de witte stranden in het zuiden. Het is een schitterende plek om volledig verzorgd even helemaal tot rust te komen. Wil je naast het strand en de levendige uitgaansplaats Laganas met zijn winkels, cafés, bars en restaurants nog meer zien van wat het eiland te bieden heeft? Kies dan voor een geschikte en voordelige huurauto om Zakynthos te verkennen. Het eiland kent een uitgebreid wegennet dat de pittoreske dorpen met elkaar verbindt.

Kies een huurauto die bij je past

Voor een wat uitdagender bestemming, zoals de natuurgebieden van het binnenland, kun je het beste een SUV huren. Met deze stoere auto heb je net wat meer grip op de landweggetjes van Zakynthos. Je rijdt er ook gemakkelijk mee naar de vele rotskusten die het eiland rijk is.

Rijd naar de top van een van de hoge kliffen, bijvoorbeeld bij het strand Navagio, dat zich gevormd heeft rond een gestrand smokkelaarsschip. Het strand wordt in het Engels ook wel Shipwreck Bay genoemd. Via Expedia.nl kun je betaalbare auto's huren die je direct bij aankomst op Zakynthos ophaalt. Er zijn onder andere locaties van Herz, Europcar en Sixt op de luchthaven van Zakynthos. Ook in de nabijgelegen gelijknamige havenplaats vind je verhuurbedrijven, zoals Europcar en Budget. Als je direct bij aankomst alle vrijheid wilt hebben om het eiland te verkennen, regel je direct bij het boeken van je reis via Expedia.nl al een huurauto voor Zakynthos.

Rijd in een SUV naar de beroemde kloosterruïnes van Zakynthos

Je kunt auto's huren in verschillende categorieën. Huur een compacte auto om met zijn tweeën het eiland te verkennen. Als je met het hele gezin reist, kun je een grotere auto kiezen waarin jullie allemaal de ruimte hebben. Voor een wat uitdagender bestemming, zoals de kloosterruïnes van Panagía Skopiótissa of de natuurgebieden van het binnenland, kun je het beste een SUV huren. Als je met een groep reist, zijn er voldoende mogelijkheden om tegen een voordelig tarief een busje te huren. Kies de huurauto die helemaal bij jou en je situatie past!

Ontdek Zakynthos

Ontdek Zakynthos met Expedia! Vind hotels, vluchten, pakketreizen en meer, tegen de beste prijs.