Topsteden in Prince Edward Island

Vind een hotel in Prince Edward Island

Prince Edward Island is enorm groot eiland in het noorden van Canada, maar laat je niet afschrikken door de omvang: dit is een relatief afgelegen plek waar je kunt ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven. Tijdens je verblijf in een van de hotels op Prince Edward Island, kom je helemaal tot rust. Of je nu een lange wandeling over de goudkleurige stranden wilt maken, door de eindeloze bossen wilt slenteren of een duik wilt nemen in het verkwikkende zeewater, je komt hier helemaal los van de hectiek van het alledaagse leven. Dat is ook de reden waarom veel mensen jaarlijks naar deze bestemming terugkeren.

Als je zin hebt in een strandvakantie op Prince Edward Island, kun je het beste op zoek gaan naar goede hoteldeals voor Bothwell Beach of Basin Head Beach. Op beide plekken kun je het wereldberoemde 'zingende zand' horen en langs het stuk ongerepte kust wandel je zo van het ene strand naar het andere terwijl je onderweg relaxt en kijkt hoe de golven over het strand spoelen. Deze stranden zijn enorm populair, maar zo groot dat er genoeg ruimte is voor jou en je kinderen om een spelletje frisbee te spelen, te picknicken of in de branding te zwemmen. Er zijn op Prince Edward Island accommodaties die op maar een paar minuten van het strand liggen.

Of ben jij juist op zoek naar goede hoteldeals voor Prince Edward Island zodat je in de nabijheid van evenementen en festivals kunt verblijven? Waarom neem je niet een kijkje bij de Highland Gathering, dat wordt georganiseerd door het College of Piping, of breng een bezoek aan het Jazz and Blues Festival zodat je op een warme zomeravond op de klanken van de muziek kunt dansen. Voor live-entertainment kun je ook terecht bij Victoria Playhouse, het Montgomery Theatre, het Charlottetown Festival en de Kings Playhouse. Raadpleeg van te voren het programma zodat je weet welke geweldige shows je eventueel kunt bijwonen.

Als je Prince Edward Island in volle glorie wilt bewonderen, ga je naar het lokale vliegveld om een rondvlucht boven het eiland te maken. Boek een goedkoop hotel in de buurt van het vliegveld om op je reiskosten te besparen. De rondvlucht is een van de beste excursies die je kunt maken, omdat je de vuurtorens, de draaiende windmolens en de andere hotspots vanuit een heel ander perspectief te zien krijgt. Boek de rondleiding nadat je een superaanbieding voor je overnachting hebt gevonden en bereid je voor op een onvergetelijke vakantie naar Prince Edward Island.

false