Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5

Bronx Zoo

Kijk naar hoe gorilla's zich wassen en hoe zeeleeuwen te eten krijgen in deze enorme dierentuin van New York.

Leer over de fascinerende dieren die in de Bronx Zoo wonen, een van de grootste stedelijke dierentuin ter wereld. Dit fijne park bevat attracties, shows en dieren die hier in natuurgetrouwe landschappen leven; alle ingrediënten voor een topbezoek met het hele gezin!

De Bronx Zoo werd in de 19e eeuw gesticht en was destijds de woonplaats van meer dan 800 dieren en 22 tentoonstellingen. Tegenwoordig is de dierentuin uitgegroeid tot park met meer dan 6000 dieren, die tevreden in ruime leefruimtes wonen van het 107 hectare grote Bronx Park.

Ga bij je bezoek eerst langs het parkgedeelte African Plains, met leeuwen en groepen zebra's en gazelles. In de buurt kun je het Baboon Reserve bezoeken, waar apenfamilies van rots tot rots springen. Sluit je bezoek aan het Afrikaanse parkdeel af met de 'Madagascar!'-expositie, waar je lemuren en nijlkrokodillen kunt bewonderen.

Voor vogelspotters is de World of Birds een must. Je kunt hier namelijk wandelen door een volière vol felgekleurde vogels. In de buurt vormen aparte leefomgevingen de woonplaats van enkele water- en roofvogels. Reptielen wonen in de World of Reptiles, zoals anaconda's, schildpadden en giftige kikkers.

Stap vervolgens op de Bug Carousel, met zitplaatsen die insectensoorten van over de hele wereld als thema hebben. Ook is de Butterfly Garden een aanrader, waar ruim 1000 gekleurde insecten te vinden zijn. Als je met je kinderen de dierentuin bezoekt, kun je naar de Children's Zoo gaan, waar onder andere miereneters, luiaards en geiten wonen.

Kom het verhaal te weten over de ijstijden van onze aarde in het 4D-filmtheater van de dierentuin, waar de ervaring gecombineerd wordt met sneeuwstormen, mist en geuren. Kijk daarnaast hoe de dieren van het Congo Gorilla Forest op hoog niveau met elkaar communiceren.

Stap aan boord van de Wild Asia Monorail, een trein die je vervoert door een leefomgeving van 16 hectare waarin de modderbaden en het weidelandschap van Azië zijn nagemaakt. Probeer tussen de bomen tijgers en neushoorns te vinden. En bezoek de pinguïns en leeuwen rond etenstijd om te zien hoe zij enthousiast hun eten oppeuzelen.

Je vindt de Bronx Zoo aan de Southern Boulevard in de Bronx van New York. Bereik het met de bus of metro in de stad. Ga eten in het Dancing Crane Café of een van de andere leuke restaurantjes. Je kunt het park dagelijks bezoeken en er geldt een toegangsprijs.


Gids voor Bronx Zoo


Kaart

Beste hotelaanbiedingen

Alle 1.184 hotels in de buurt van Bronx Zoo weergeven
New York City Bronx Zoo Park

New York City Bronx Zoo Park

47 Street Nicholas Place, Bronx
3.5 van 5.0

Dit luxe appartement ligt in West Bronx, op 0,7 km van Bronx Zoo en op 2,4 km van Fordham University. Ook Yankee Stadium en George Washington Bridge liggen binnen 10 km afstand.

€ 117
Howard Johnson Express Inn Bronx

Howard Johnson Express Inn Bronx

1922 Boston Rd, Bronx
2,6
/ 5, op basis van 213 beoordelingen
2.0 van 5.0

Dit hotel ligt in West Bronx, op 0,7 km van Bronx Zoo en op 4,8 km van Yankee Stadium. Fordham University ligt op 3,2 km.

€ 136
Sheridan Hotel

Sheridan Hotel

1440 Sheridan Expy, Bronx
2,8
/ 5, op basis van 108 beoordelingen
2.0 van 5.0

Dit hotel ligt in West Bronx, op 2,5 km van Bronx Zoo en op 4,6 km van Yankee Stadium. Ook Fordham University en George Washington Bridge liggen binnen 10 km afstand.

Super 8 Bronx

Super 8 Bronx

1145 Southern Blvd, Bronx
3,7
/ 5, op basis van 35 beoordelingen
2.0 van 5.0

Dit motel ligt in West Bronx, op 2,4 km van Bronx Zoo en op 3,6 km van Yankee Stadium. Fordham University ligt op 4,4 km.

Topping Apartment

Topping Apartment

1822 Topping Ave, Bronx
2,3
/ 5, op basis van 3 beoordelingen
2.5 van 5.0

Dit appartement ligt in West Bronx, op 2,9 km van Bronx Zoo en op 3,2 km van Yankee Stadium. Ook Fordham University en New York Presbyterian Hospital liggen binnen 5 km afstand.

€ 87
Morris Guest House

Morris Guest House

1984 Morris Avenue, Bronx
3,4
/ 5, op basis van 63 beoordelingen
2.0 van 5.0

Dit hostel ligt in West Bronx, binnen 5 km afstand van Bronx Museum of the Arts, Bronx Zoo en Yankee Stadium. Botanische tuinen van New York ligt op 3,6 km.

€ 104
Rodeway Inn Bronx Zoo

Rodeway Inn Bronx Zoo

3070-72 Webster Ave, Bronx
3,6
/ 5, op basis van 91 beoordelingen
2.0 van 5.0

Dit hotel ligt in het centrum van Bronx, op 1,6 km van Fordham University en op 3,6 km van Bronx Zoo. Ook Sarah Lawrence College en Yonkers Raceway liggen binnen 10 km afstand.

€ 225
Residence Inn New York The Bronx At Metro Center Atrium

Residence Inn New York The Bronx At Metro Center Atrium

1776 Eastchester Rd, Bronx
4,8
/ 5, op basis van 59 beoordelingen
3.0 van 5.0

Dit hotel ligt in East Bronx, op 3,7 km van Bronx Zoo en binnen 10 km afstand van Fordham University en George Washington Bridge. Ook Yankee Stadium en Citi Field liggen binnen 15 km afstand.