Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5

Zoek door meer dan 1.000.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Kies uit meer dan een miljoen vluchten, hotels of pakketten

Expedia berekent geen extra kosten als je een hotelboeking wijzigt of annuleert

Het Huis van Julia (Casa di Giulietta)

Verklaar hier je liefde onder het balkon van Julia, waar zich naar verluid het klassieke liefdesverhaal van Shakespeare zou afgespeeld hebben.

Speel de scène na van één van de bekendste liefdesverhalen ter wereld bij dit historische huis in Verona. Het Casa di Giulietta is, volgens de overleveringen, het voormalige huis van Julia, een van de protagonisten van William Shakespeare's Romeo en Julia. Tegenwoordig herbergt het huis een museum dat is toegewijd aan Julia, met onder meer een rijke verzameling van foto's en historische objecten. 

Het Huis van Julia is een populaire bestemming voor minnaars en de perfecte plaats om een romantische ode aan je partner te brengen. In het kleine binnenhof buiten het huis vind je de plek waar Romeo zou gestaan hebben toen hij zijn serenade bracht. Raak in het binnenhof het bronskleurige standbeeld van Julia aan. Het zou je volgens de legende geluk brengen. Beklim het balkon en kijk omlaag naar je partner, één van de populairste activiteiten voor bezoekers aan het huis.

Breng een slot mee en bevestig het aan de poort van het huis, zoals vele koppels al gedaan hebben. Door je namen op het slot te schrijven, zou je relatie jarenlang onbreekbaar zijn. Zie de honderden liefdesberichten die in de muren van de tunnel bij het huis zijn gestoken. 

In het museum ontdek je foto's en stukken over de Capuleti-familie. . Koop enkele Romeo en Julia-souvenirs uit de souvenirwinkel. Breng een bezoek aan het nabijgelegen graf van Giulietta Capuleti en breng hulde aan de persoon die gold als voorbeeld van één van de meest romantische personages uit de literatuur.

Het Huis van Julia bevindt zich in het centrum van Julia en is het beste te voet te bereiken. Er is ook een lokale busservice en parkeergelegenheid met parkeermeter. Het huis is elke dag open geopend. Er geldt een entreeprijs. Combineer je bezoek met andere bezienswaardigheden in Verona door de VeronaCard te kopen en te genieten van kortingen op attracties.


Kaart

Beste hotelaanbiedingen in Casa di Guilietta

Alle 1.556 accommodaties in de buurt van Casa di Guilietta bekijken
Hotel Accademia € 102
Hotel Accademia

Hotel Accademia

Via Scala 12, Verona, VR
   
  4.0 van 5.0 Sterren

  Dit romantische hotel ligt in Centrum van Verona, binnen 5 minuten lopen van Casa di Guilietta en Piazza delle Erbe. Ook Arena di Verona en Piazza Bra liggen binnen 10 minuten lopen. Station Verona Porta Nuova ligt op 23 minuten lopen en naar Station Verona Porta Vescovo is het 27 minuten lopen.

  Hotel Milano & Spa € 80
  Hotel Milano & Spa

  Hotel Milano & Spa

  Vicolo Tre Marchetti, 11, Verona, VR
    
   3.5 van 5.0 Sterren

   Dit wellness hotel ligt in Centrum van Verona, vlak bij Piazza Bra en Arena di Verona. Ook Casa di Guilietta en Piazza delle Erbe liggen binnen 10 minuten lopen. Station Verona Porta Nuova ligt op 20 minuten lopen en naar Station Verona Porta Vescovo is het 29 minuten lopen.

   Hotel Mastino € 72
   Hotel Mastino

   Hotel Mastino

   Corso Porta Nuova 16, Verona, VR
     
    3.0 van 5.0 Sterren

    Dit wellness hotel ligt in Centrum van Verona, binnen 5 minuten lopen van Stadhuis van Verona, Arena di Verona en Piazza Bra. Ook Castelvecchio en Ponte Scaligero liggen binnen 10 minuten lopen. Station Verona Porta Nuova ligt op 15 minuten lopen.

    The Hotel Firenze, Sure Hotel Collection by Best Western € 99
    The Hotel Firenze, Sure Hotel Collection by Best Western

    The Hotel Firenze, Sure Hotel Collection by Best Western

    Corso Porta Nuova 88, Verona, VR
      
     4.0 van 5.0 Sterren

     Dit hotel ligt in Centrum van Verona, binnen 15 minuten lopen van Porta Nuova, Arena di Verona en Castelvecchio. Ook Ponte Scaligero en Piazza Bra liggen binnen 15 minuten lopen. Station Verona Porta Nuova ligt op 8 minuten lopen.

     Opera Relais de Charme € 83
     Opera Relais de Charme

     Opera Relais de Charme

     Via Valerio Catullo 1, Verona, VR
       
      0.0 van 5.0 Sterren

      Dit gezinsvriendelijke appartement in Verona ligt in de historische wijk, binnen 5 minuten lopen van Casa di Guilietta, Arena di Verona en Piazza delle Erbe. Ook Piazza dei Signori en Castelvecchio liggen binnen 10 minuten lopen. Station Verona Porta Nuova ligt op 22 minuten lopen en naar Station Verona Porta Vescovo is het 28 minuten lopen.

      Hotel Giulietta e Romeo 3 stelle (Superior) € 87
      Hotel Giulietta e Romeo 3 stelle (Superior)

      Hotel Giulietta e Romeo 3 stelle (Superior)

      Vicolo Tre Marchetti 3, Verona, VR
        
       3.0 van 5.0 Sterren

       Dit gezinsvriendelijke hotel in Verona ligt in de historische wijk, binnen 5 minuten lopen van Arena di Verona, Casa di Guilietta en Piazza Bra. Ook Piazza delle Erbe en Piazza dei Signori liggen binnen 10 minuten lopen. Station Verona Porta Nuova ligt op 21 minuten lopen en naar Station Verona Porta Vescovo is het 29 minuten lopen.

       Grand Hotel € 121
       Grand Hotel

       Grand Hotel

       Corso Porta Nuova 105, Verona, VR
         
        4.0 van 5.0 Sterren

        Dit gezinsvriendelijke hotel in Verona ligt in de historische wijk, binnen 10 minuten lopen van Porta Nuova, Arena di Verona en Piazza Bra. Ook Casa di Guilietta en Piazza delle Erbe liggen binnen 2 km afstand. Station Verona Porta Nuova ligt op 10 minuten lopen.

        Hotel San Luca € 71
        Hotel San Luca

        Hotel San Luca

        Vicolo Volto San Luca, 8, Verona, VR
          
         3.0 van 5.0 Sterren

         Dit gezinsvriendelijke hotel in Verona ligt in de historische wijk, binnen 5 minuten lopen van Teatro Ristori, Castelvecchio en Arena di Verona. Ook Ponte Scaligero en Piazza Bra liggen binnen 10 minuten lopen. Station Verona Porta Nuova ligt op 16 minuten lopen.