Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5

Epcot

Ontwerp je eigen raceauto en ga op internationale voedselsafari in het themapark dat is gewijd aan de prestaties van de mens.

In Epcot®, dat staat voor Experimental Prototype Community of Tomorrow, kun je de toekomst aanschouwen. Je kunt ook de moderne wereld rondreizen in paviljoens die zijn gewijd aan verschillende naties. Epcot® bestrijkt 121 hectare en bestaat uit twee gedeelten: Future World en World Showcase. De tentoonstellingen in Future World zijn gericht op innovatie, technologie en wetenschap, terwijl de World Showcase het heden en verleden laat zien van culturen van elf verschillende landen.

Epcot® is een van de vier themaparken van het Walt Disney World® Resort, dat 35 kilometer ten zuidwesten van downtown Orlando ligt. Wanneer je het park binnenkomt, is Future World niet te missen. Daar zorgt het beeld van Epcot® wel voor: een gigantische bol, die door sommigen de 'reuzengolfbal' wordt genoemd. Binnen in deze bol kun je met Spaceship Earth een tocht van 16 minuten maken door de geschiedenis van menselijke communicatie.

Een ander hoogtepunt van Future World is de Soarin®, een simulatie van een hangglidervlucht boven een aantal van de bekendste bezienswaardigheden van Californië, waaronder de Golden Gate Bridge, Yosemite National Park en Malibu. Astronauten in spe haasten zich naar Mission: SPACE®. Ook in deze attractie wordt een vlucht gesimuleerd, dit keer in een ruimtecapsule naar Mars. Een van de populairste attracties van Future World is de Test Track® van Chevrolet. Hier kun je jouw eigen hoogwaardige auto ontwerpen en zien hoe goed deze stand houdt op een echte autotestbaan.

Op de World Showcase bezoek je elf landen zonder Florida te verlaten. Elk land heeft een eigen paviljoen en alle paviljoens bevinden zich rondom een rustige vijver. Probeer de keuken van elk land en koop souvenirs die uniek zijn voor de verschillende landen.

Voor kinderen is succes gegarandeerd met de attractie Seas with Nemo & Friends®. Deze bestaat uit een gigantisch aquarium, de 'clamobile' (oestertrein) en Turtle Talk with Crush, waar kinderen kunnen kletsen met de schildpad uit de Disney-Pixar-film Finding Nemo. Kinderen kunnen in de World Showcase hun eigen souvenir maken, dat ze gratis mee naar huis mogen nemen.

Neem minstens een dag de tijd voor Epcot®. Populaire attracties als Spaceship Earth zijn 's ochtends het drukst, dus zorg dat je er bent voordat de attractie opengaat of wacht tot later op de dag. Je kunt overnachten in een van de hotels van het Walt Disney World® Resort. Profiteer dan van de Extra Magic Hours voor hotelgasten; hiermee kun je ook voor en na de reguliere openingstijden de attracties verkennen.


Gids voor Epcot®


Kaart

Beste hotelaanbiedingen

Alle 3.836 hotels in de buurt van Epcot® weergeven
€ 113
Wyndham Lake Buena Vista Disney Springs® Resort Area

Wyndham Lake Buena Vista Disney Springs® Resort Area

1850 Hotel Plaza Blvd, Lake Buena Vista
4,2
/ 5, op basis van 1.293 beoordelingen
4.5 van 5.0

Dit gezinsvriendelijke hotel in Lake Buena Vista ligt aan een meer, binnen 2 km afstand van Disney Springs® en Disney's Lake Buena Vista-golfbaan. Ook Disney's Typhoon Lagoon Waterpark en Orlando Vineland Premium Outlets liggen binnen 5 km afstand.

€ 81
Walt Disney World Dolphin

Walt Disney World Dolphin

1500 Epcot Resort Blvd, Lake Buena Vista
4,1
/ 5, op basis van 7.728 beoordelingen
4.5 van 5.0

Dit resort in Bay Lake ligt aan het strand, binnen 2 km afstand van Disney's Fantasia Gardens Midgetgolfbaan en Disney's Hollywood Studios®. Epcot® ligt op 2,4 km.

€ 130
Wyndham Grand Orlando Resort Bonnet Creek

Wyndham Grand Orlando Resort Bonnet Creek

14651 Chelonia Pkwy, Orlando
4,4
/ 5, op basis van 3.679 beoordelingen
4.0 van 5.0

Dit gezinsvriendelijke hotel in Orlando ligt in de uitgaansbuurt, binnen 5 km afstand van Disney's Typhoon Lagoon Waterpark en Disney's Hollywood Studios®. Ook Disney's Boardwalk en Disney's Fantasia Gardens Midgetgolfbaan liggen binnen 5 km afstand.

€ 150
Disney's Port Orleans Resort French Quarter

Disney's Port Orleans Resort French Quarter

2201 Orleans Dr, Lake Buena Vista
4,3
/ 5, op basis van 1.955 beoordelingen
4.0 van 5.0

Dit gezinsvriendelijke resort in Lake Buena Vista ligt aan een rivier, binnen 2 km afstand van Disney's Typhoon Lagoon Waterpark en Disney's Lake Buena Vista-golfbaan. Disney's Hollywood Studios® ligt op 3,9 km.

€ 248
Disney's Beach Club Resort

Disney's Beach Club Resort

1800 Epcot Resort Blvd, Lake Buena Vista
4,4
/ 5, op basis van 544 beoordelingen
4.5 van 5.0

Dit gezinsvriendelijke resort in Lake Buena Vista ligt aan een meer, binnen 2 km afstand van Disney's Fantasia Gardens Midgetgolfbaan en Epcot®. Disney's Hollywood Studios® ligt op 2,3 km.

€ 295
Disney's Yacht Club Resort

Disney's Yacht Club Resort

1700 Epcot Resort Blvd, Lake Buena Vista
4,5
/ 5, op basis van 493 beoordelingen
4.5 van 5.0

Dit resort in Bay Lake ligt aan het strand, binnen 3 km afstand van Disney's Fantasia Gardens Midgetgolfbaan, Disney's Hollywood Studios® en Epcot®. Ook Disney's Boardwalk en Disney's Typhoon Lagoon Waterpark liggen binnen 5 km afstand.

€ 325
Disney's Beach Club Villas

Disney's Beach Club Villas

1800 Epcot Resort Blvd, Lake Buena Vista
4,5
/ 5, op basis van 28 beoordelingen
4.5 van 5.0

Dit appartementresort in Bay Lake ligt aan het strand, binnen 2 km afstand van Disney's Fantasia Gardens Midgetgolfbaan en Epcot®. Disney's Hollywood Studios® ligt op 2,2 km.

€ 142
Hilton Orlando Bonnet Creek Resort

Hilton Orlando Bonnet Creek Resort

14100 Bonnet Creek Resort Lane, Orlando
4,5
/ 5, op basis van 2.816 beoordelingen
4.5 van 5.0

Dit gezinsvriendelijke resort in Orlando ligt in de uitgaansbuurt, binnen 5 km afstand van Disney's Typhoon Lagoon Waterpark en Disney's Hollywood Studios®. Ook Disney's Boardwalk en Disney's Fantasia Gardens Midgetgolfbaan liggen binnen 5 km afstand.