Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5

Zoek door meer dan 895.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Kies uit meer dan een miljoen vluchten, hotels of pakketten

Expedia berekent geen extra kosten als je een hotelboeking wijzigt of annuleert

Globe Theatre Roma

Bekijk in het park Villa Borghese uitvoeringen van Shakespeares toneelstukken in een nagebouwde versie van het Globe Theatre in Londen.

Het Elizabethaanse Globe Theatre in Londen is een nagebouwde versie van het oorspronkelijke gebouw en in Rome staat weer een exacte kopie van deze replica. Woon een toneelstuk bij in het fraaie park Villa Borghese. Het indrukwekkende gebouw van eikenhout biedt plaats aan maar liefst 1250 personen. In de zomer worden er veel toneelstukken van William Shakespeare opgevoerd.

Het theater is gebouwd in de eenentwintigste eeuw en is een nagebouwde versie van het theater Shakespeare’s Globe dat in 1997 opnieuw werd opgebouwd op de zuidoever van Londen. Het theater heeft een ronde vorm met een open dak en past dus goed bij het klimaat van Rome. Beleef de meesterwerken van de Engelse schrijver vanaf de hogere of lagere balkons in dit nagebouwde theater.

Huur een fiets of maak een wandeling door het schitterende openbare park Villa Borghese. Bewonder ook de andere bezienswaardigheden van het park, zoals de Galleria Borghese en de Galleria Nazionale d'Arte Moderna. Kijk een kinderfilm in het Italiaans of Engels in de Cinema dei Piccoli. Maak een wandeling door het park en bezichtig alle historische monumenten.

Breng een bezoek aan de nabijgelegen Galleria Borghese en bekijk de antieke mozaïeken, beelden en schilderijen van beroemde Italiaanse kunstenaars, zoals Rafaël en Antonello da Messina. Neem een kijkje in de Galleria Nazionale d'Arte Moderna of huur een boot om wat rond te varen op het meer in een van de grootste parken van Rome.

Het theater ligt op korte loopafstand van het Bioparco di Roma, de dierentuin van Villa Borghese. Bekijk giraffen, bruine beren en Indische olifanten op deze geweldige locatie. Struin door het dierenpark of boek het interactieve, educatieve laboratorium.

Het metrostation Spagna ligt het dichtst bij Villa Borghese. Het theater is alleen geopend in de zomer, maar alle andere attracties in het park Villa Borghese zijn het hele jaar door te bezoeken. Kijk op de officiële website van het theater voor het zomerprogramma en voor de tijden waarop de voorstellingen plaatsvinden. Standplaatsen zijn goedkoper.


Gids voor Globe Theatre Roma


Kaart

Beste hotelaanbiedingen

Alle 6.577 accommodaties in de buurt van Globe Theatre Roma bekijken
Hotel Quirinale € 65
Hotel Quirinale

Hotel Quirinale

Via Nazionale 7, Rome
   
  4,2
  / 5, op basis van 3.025 beoordelingen
  4.0 van 5.0

  Dit gezinsvriendelijke hotel in Rome bevindt zich in Repubblica, vlak bij Via Nazionale en Teatro dell'Opera di Roma. Ook Colosseum en Trevifontein liggen binnen 10 minuten lopen. Station Repubblica - Teatro dell'Opera ligt op maar 3 minuten lopen en naar Station Barberini is het 8 minuten lopen.

  Hotel Artemide € 104
  Hotel Artemide

  Hotel Artemide

  Via Nazionale 22, Rome
    
   4,8
   / 5, op basis van 2.232 beoordelingen
   4.0 van 5.0

   Dit wellness hotel ligt in Repubblica, binnen 5 minuten lopen van Trevifontein en Colosseum. Ook Spaanse Trappen en Villa Borghese liggen binnen 15 minuten lopen. Station Repubblica - Teatro dell'Opera ligt op maar 5 minuten lopen en naar Station Barberini is het 8 minuten lopen.

   iQ Hotel Roma € 79
   iQ Hotel Roma

   iQ Hotel Roma

   Via Firenze, 8, Rome
     
    4,7
    / 5, op basis van 3.321 beoordelingen
    4.0 van 5.0

    Dit hotel ligt in Repubblica, vlak bij Via Nazionale en Teatro dell'Opera di Roma. Ook Colosseum en Trevifontein liggen binnen 10 minuten lopen. Station Repubblica - Teatro dell'Opera ligt op maar 4 minuten lopen en naar Station Barberini is het 9 minuten lopen.

    Hotel Majestic – The Leading Hotels of the World € 216
    Hotel Majestic – The Leading Hotels of the World

    Hotel Majestic – The Leading Hotels of the World

    Via Vittorio Veneto 50, Rome
      
     4,5
     / 5, op basis van 1.019 beoordelingen
     5.0 van 5.0

     Dit gezinsvriendelijke hotel in Rome ligt in de historische wijk, binnen 5 minuten lopen van Via Veneto, Spaanse Trappen en Trevifontein. Ook Villa Borghese en Teatro dell'Opera di Roma liggen binnen 15 minuten lopen. Station Barberini ligt op maar 3 minuten lopen en naar Station Spagna is het 9 minuten lopen.

     Grand hotel via Veneto € 255
     Grand hotel via Veneto

     Grand hotel via Veneto

     Via Vittorio Veneto 155, Rome
       
      4,6
      / 5, op basis van 469 beoordelingen
      5.0 van 5.0

      Dit luxe hotel ligt in Stadscentrum van Rome, binnen 5 minuten lopen van Via Veneto en Villa Borghese. Ook Spaanse Trappen en Trevifontein liggen binnen 10 minuten lopen. Station Barberini ligt op 7 minuten lopen en naar Station Spagna is het 11 minuten lopen.

      UNAHOTELS Decò Roma € 113
      UNAHOTELS Decò Roma

      UNAHOTELS Decò Roma

      Via Giovanni Amendola, 57, Rome
        
       4,4
       / 5, op basis van 2.211 beoordelingen
       4.0 van 5.0

       Dit hotel ligt in Stadscentrum van Rome, binnen 10 minuten lopen van Via Nazionale, Colosseum en Teatro dell'Opera di Roma. Ook Trevifontein en Basilica di Santa Maria Maggiore liggen binnen 15 minuten lopen. Station Rome Termini ligt op maar 3 minuten lopen en naar Station Laziali is het 8 minuten lopen.

       Smooth Hotel Rome Termini € 45
       Smooth Hotel Rome Termini

       Smooth Hotel Rome Termini

       Via Palestro 13, Rome
         
        4,6
        / 5, op basis van 576 beoordelingen
        3.0 van 5.0

        Dit hotel ligt in Rione XVIII Castro Pretorio, binnen 15 minuten lopen van Via Nazionale, Trevifontein en Teatro dell'Opera di Roma. Ook Colosseum en Spaanse Trappen liggen binnen 2 km afstand. Station Castro Pretorio ligt op 6 minuten lopen en naar Station Repubblica - Teatro dell'Opera is het 9 minuten lopen.

        The Tribune Hotel € 104
        The Tribune Hotel

        The Tribune Hotel

        Via Campania, 45, Rome
          
         4,7
         / 5, op basis van 637 beoordelingen
         4.0 van 5.0

         Dit hotel ligt in het centrum van Rome, binnen 10 minuten lopen van Via Veneto, Villa Borghese en Galleria Borghese. Ook Bioparco di Roma en Piazza di Spagna liggen binnen 2 km afstand. Station Barberini ligt op 11 minuten lopen en naar Station Repubblica - Teatro dell'Opera is het 13 minuten lopen.