Voordeligste vluchten naar Moskou en omgeving

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.

" AMS Amsterdam naar SVO Moskou € 179,25 "

" AMS Amsterdam naar DME Moskou € 186,03 "

" ZYR Brussels naar SVO Moskou € 216,35 "

" DUS Düsseldorf naar SVO Moskou € 216,49 "

" BRU Brussel naar SVO Moskou € 222,09 "

" DUS Düsseldorf naar DME Moskou € 249,40 "

" AMS Amsterdam naar VKO Moskou € 300,99 "

" CGN Cologne naar DME Moskou € 313,42 "

" DUS Düsseldorf naar VKO Moskou € 317,16 "

" BRU Brussel naar DME Moskou € 318,97 "Over Moskou en omgeving

De Russische hoofdstad Moskou verwelkomt bezoekers met kunst en een rijke historie. Moskou is een ideale bestemming voor een citytrip, met bezienswaardigheden als het Kremlin en het Rode Plein. En niet te vergeten een blik over de Moskva, de brede rivier die door de stad stroomt.

Boek vlucht Moskou online

Moskou heeft drie luchthavens, de grootste en zuidelijk gelegen Domodedovo (DME), Aeroflot thuisbasis Sjeremetjevo (SVO) en de oudste Vnukovo (VKO). Vanaf Amsterdam Schiphol (AMS) vertrekken dagelijks meerdere rechtstreekse vluchten naar Moskou Sheremetyevo International Airport (SVO) met een vluchtduur van ongeveer drie uur. In de zomer is het in Moskou één uur later dan in Nederland, en in de winter twee uur. Vliegen met een tussenstop kan via Warschau, Helsinki of Stockholm. Sheremetyevo International Airport ligt ten noorden van Moskou en heeft vijf terminals. Noordelijk van de landingsbaan bevinden zich de terminals B en C, terwijl de terminals voor de internationale vluchten D,E en F aan de zuidkant liggen. Het vliegveld heeft gratis Wi-Fi, een airport lounge en een uitgebreide duty free zone met winkels en horecagelegenheden.

Transport naar Moskou

Na een vlucht op Moskou rijd je met een huurauto snel via de Leningradskoye Highway naar het centrum van de stad. Alle internationale autoverhuurbedrijven zijn vertegenwoordigd op de luchthaven Sjeremetjevo. Bekende hotels hebben een ophaalservice voor hun gasten. Vanaf terminal E vertrekt de 'Aeroexpress', een supersnelle trein, die in veertig minuten naar het Belorussky Railway Station in het noordwesten van de stad gaat. Een shuttle service naar de terminals en de bus- en metrostations richting de stad, rijdt om de terminals heen, waardoor de reistijd na een vlucht Moskou veertig minuten langer kan duren. Een taxi kun je bestellen via de taxidesk in de hal. Voor de snelle bezoeker is er ook een helicopter shuttle service.

Vlieg je graag met Pegasus Airlines? Bekijk de huidige vliegticket deals van deze luchtvaartmaatschappij hier: Pegasus Airlines Vluchten.


Ontdek Moskou en omgeving

Ga je op vakantie naar Moskou en omgeving? Raadpleeg de reisgidsen van Expedia voor de beste hotels, stedentrips, autoverhuurders en meer!