Begin van hoofdinhoud
Icoon voor retourreis
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5

Zoek door meer dan 1.000.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Kies uit meer dan een miljoen vluchten, hotels of pakketten

Expedia berekent geen extra kosten als je een hotelboeking wijzigt of annuleert


Voordeligste vluchten naar San Diego County

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.

Populaire vluchten naar San Diego County

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.

San Diego ligt aan de westkust van de Verenigde Staten, vlak bij de Mexicaanse grens en de stad Tijuana. De stad kent zowel 's winters als 's zomers een aangename temperatuur. Breng wat dagen door op het strand of maak een uitgebreide wandeling door het schitterende Balboa Park. In dit park kom je verschillende attracties tegen, waaronder de San Diego Zoo en het San Diego Museum of Art.

Vliegen naar San Diego

San Diego International Airport (SAN) ligt ongeveer 5 kilometer ten noordwesten van het centrum van San Diego. De meeste in- en uitgaande vluchten hebben bestemmingen binnen de Verenigde Staten. Het is niet mogelijk om vanuit Nederland rechtstreeks naar San Diego te vliegen. Londen en Frankfurt zijn twee belangrijke overstappunten binnen Europa. Daarnaast kun je ook overstappen op verschillende Amerikaanse luchthavens, zoals Chicago of Seattle. De vluchtduur is afhankelijk van je overstaplocatie en overstaptijd. In een gunstig geval ben je ongeveer 16 uur onderweg. Je kunt er ook voor kiezen om vanaf Amsterdam rechtstreeks naar Los Angeles te vliegen. Deze vlucht duurt 11 uur. Vanuit deze grote stad is het nog zo'n 3 uur rijden naar San Diego. Ter plaatse is het 9 uur vroeger dan in Nederland in de wintertijd en 8 uur vroeger in de zomertijd.

Voorzieningen op de luchthaven van San Diego

De Internationale luchthaven van San Diego biedt genoeg vertier om de wachttijd door te komen. Er zijn voldoende eetgelegenheden waar je een snelle snack, kop koffie of uitgebreide maaltijd kunt bestellen. Daarnaast zijn er een handjevol winkels waar je de laatste inkopen kunt doen voordat je vlucht vertrekt. Verder heb je ook gratis onbeperkt toegang tot het wifinetwerk van de luchthaven. Op de luchthaven zijn alle standaardvoorzieningen die je mag verwachten aanwezig, zoals een geldwisselkantoor, geldautomaten en een borstvoedingsruimte. Bovendien kun je voor een comfortabele wachttijd in Terminal 2 een van de spa's bezoeken of je tijd (tegen betaling) doorbrengen in de lounge. De luchthaven heeft ook een speciaal Pet Go-programma waarbij vrijwilligers met honden door de terminals wandelen. Passagiers kunnen de dieren ter ontspanning aaien. Tot slot heeft de luchthaven ook een uitgebreid kunstprogramma, wisselende tentoonstellingen en regelmatige optredens. Er zijn verschillende hotels in de buurt van de luchthaven van San Diego te boeken.

Verder reizen vanaf de luchthaven van San Diego

Vanaf de luchthaven van San Diego kun je gemakkelijk de met de bus van het Metropolitan Transit System verder reizen naar je bestemming. Er rijdt ook zeer regelmatig een bus vanaf haltes bij beide terminals. Deze bus kan je naar het treinstation brengen, waar je over kunt stappen op de treinen van Amtrak en COASTER. Deze stoppen in het centrum van San Diego, maar bieden ook verbindingen met andere steden. Je kunt je daarnaast naar een trolleybushalte laten brengen door de bus vanaf de luchthaven. Er rijdt een speciale Terminal shuttle die je kan afzetten in de buurt van de trolleybushalte. Daarnaast is het mogelijk om een auto te huren op de luchthaven. Op Expedia.nl kun je gemakkelijk voordat je op reis gaat een huurauto reserveren in San Diego. Natuurlijk rijden er ook taxi's bij het vliegveld. De taxistandplaatsen zijn duidelijk bewegwijzerd.

Beoordelingen van geverifieerde klanten

Jun 16, 2019

Miste de oordopjes voor entertainment. Koffer lag bij een balie