Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5

Zoek door meer dan 1.000.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Kies uit meer dan een miljoen vluchten, hotels of pakketten

Expedia berekent geen extra kosten als je een hotelboeking wijzigt of annuleert

Jardin d'Acclimatation

Neem je kinderen mee naar dit elegante, gezinsvriendelijke pretpark met kermisattracties, achtbanen en een kinderboerderij.  

De Jardin d'Acclimatation is een populair pretpark dat zowel veel Parijzenaars als toeristen trekt. Ga een dagje uit met je familie en geniet van alles wat er te doen is, zoals de stallen, talloze kermisattracties, lachspiegels, een speeltuin en een poppentheater.

Ontdek de duistere geschiedenis van het park. Het park werd oorspronkelijk aangelegd als dierentuin en werd in 1860 in gebruik gesteld door Napoleon III. Tijdens het Beleg van Parijs in 1870 en 1871 heerste er een hongersnood en werden veel van de dieren geslacht en opgegeten. Vanaf 1877 tot aan de eerste decennia van de 20e eeuw werd het park gebruikt als een 'dierentuin met mensen' en werden mensen uit verschillende etnische groeperingen, zoals Nubiërs en Kalmukken, hier tentoongesteld. Toen de vraag naar deze onwaardige tentoonstellingen afnam, werd de dierentuin weer een park met dieren.

Voel hoe je hart bonst als je in een van de vele attracties zit van de Jardin d'Acclimatation. Draai rondjes op rotondes, spring in een draaimolen en rijd rond in botsauto's. Geniet van de talloze attracties, zoals een aantal kleine achtbanen en een grote speeltuin waar kinderen 's zomers onder de waterstralen van een sproei-installatie kunnen afkoelen.

Bezoek de stallen waar je dieren kunt zien zoals schapen, konijnen, hanen en lama's. Wandel door de kruiden- en groentetuin, waar kinderen kunnen zien waar hun eten vandaan komt en waar ze op een leuke manier kunnen kennismaken met tuinieren. 

Maak een boottochtje, ga aan boord van een treintje om het terrein te verkennen of maak een ritje op een pony. Ga naar de lachspiegels, het poppentheater en doe mee aan de diverse workshops waar onderwerpen als koken en goochelen aan de orde komen.

Zoek een tafeltje op in een van de vele restaurants waar je kunt lunchen of ga picknicken op een van de uitgestrekte gazons in het nabijgelegen openbare park het Bois de Boulogne.

Jardin d'Acclimatation bevindt zich in het noordelijke deel van het Bois de Boulogne, in het 16e arrondissement. Het dichtstbijzijnde metrostation is Les Sablons. Voor toegang tot de Jardin d'Acclimatation wordt een klein bedrag gevraagd en elke (kermis)attractie kost geld. De dierentuin is dagelijks geopend, maar de openingsuren veranderen het hele jaar door, dus check van tevoren wat de openingsuren zijn tijdens je bezoek aan Parijs.


Gids voor Jardin d'Acclimatation


Kaart

Beste hotelaanbiedingen

Alle 5.194 accommodaties in de buurt van Jardin d'Acclimatation bekijken
Hyatt Regency Paris Etoile € 183
Hyatt Regency Paris Etoile

Hyatt Regency Paris Etoile

3, Place du Général Kœnig, Parijs, Paris
   
  4.0 van 5.0

  Dit hotel ligt in 17e arrondissement, binnen 2 km afstand van Palais des congrès de Paris, Arc de Triomphe en Champs-Élysées. Ook Fondation Louis Vuitton pour la création en Grand Palais liggen binnen 3 km afstand. Station Paris Neuilly-Porte-Maillot ligt op maar 5 minuten lopen en naar Metrostation Porte Maillot is het 7 minuten lopen.

  Hôtel Les Jardins de La Villa € 153
  Hôtel Les Jardins de La Villa

  Hôtel Les Jardins de La Villa

  5 Rue Belidor, Parijs, Paris
    
   4.0 van 5.0

   Dit luxe hotel ligt in 17e arrondissement, binnen 5 minuten lopen van Bois de Boulogne en Palais des congrès de Paris. Ook Champs-Élysées en Rue du Faubourg Saint-Honoré liggen binnen 15 minuten lopen. Station Paris Neuilly-Porte-Maillot ligt op maar 4 minuten lopen en naar Metrostation Porte Maillot is het 5 minuten lopen.

   Le Jardin De Neuilly
   Le Jardin De Neuilly

   Le Jardin De Neuilly

   5 Rue Paul Déroulède, Neuilly-sur-Seine, Hauts-de-Seine
     
    3.0 van 5.0

    Dit hotel in Neuilly-sur-Seine ligt binnen 10 minuten lopen van Bois de Boulogne en Palais des congrès de Paris. Ook Arc de Triomphe en Champs-Élysées liggen binnen 2 km afstand. Metrostation Les Sablons ligt op maar 4 minuten lopen en naar Station Paris Neuilly-Porte-Maillot is het 10 minuten lopen.

    Le Meridien Etoile € 183
    Le Meridien Etoile

    Le Meridien Etoile

    81 Boulevard Gouvion Saint-cyr, Parijs, Paris
      
     4.0 van 5.0

     Dit milieuvriendelijke hotel ligt in 17e arrondissement, binnen 5 minuten lopen van Bois de Boulogne en Palais des congrès de Paris. Ook Arc de Triomphe en Champs-Élysées liggen binnen 2 km afstand. Station Paris Neuilly-Porte-Maillot en Metrostation Porte Maillot liggen op 5 minuten lopen.

     Ruim en Rustig 1 BR / BA Afgesloten Voor Metrolijn 1
     Ruim en Rustig 1 BR / BA Afgesloten Voor Metrolijn 1

     Ruim en Rustig 1 BR / BA Afgesloten Voor Metrolijn 1

     9 Rue des Graviers, Neuilly-sur-Seine, Île-de-France
       
      0.0 van 5.0
      Neuilly Park Hotel
      Neuilly Park Hotel

      Neuilly Park Hotel

      23 Rue Madeleine Michelis, Neuilly-sur-Seine, Hauts-de-Seine
        
       3.0 van 5.0

       Dit hotel ligt in het centrum van Neuilly-sur-Seine, binnen 15 minuten lopen van Palais des congrès de Paris en Bois de Boulogne. Ook Arc de Triomphe en Rue du Faubourg Saint-Honoré liggen binnen 2 km afstand. Metrostation Les Sablons ligt op 7 minuten lopen en naar Station Paris Neuilly-Porte-Maillot is het 11 minuten lopen.

       Hôtel Maillot € 84
       Hôtel Maillot

       Hôtel Maillot

       46 rue de Sablonville, Neuilly-sur-Seine, Hauts-de-Seine
         
        2.0 van 5.0

        Dit hotel ligt in het centrum van Neuilly-sur-Seine, binnen 10 minuten lopen van Bois de Boulogne en Palais des congrès de Paris. Ook Arc de Triomphe en Champs-Élysées liggen binnen 2 km afstand. Metrostation Les Sablons ligt op 7 minuten lopen en naar Station Paris Neuilly-Porte-Maillot is het 8 minuten lopen.

        Le Neuilly-paris
        Le Neuilly-paris

        Le Neuilly-paris

          
         0.0 van 5.0

         Dit appartement in Neuilly-sur-Seine ligt binnen 3 km afstand van Bois de Boulogne, Arc de Triomphe en Champs-Élysées. Ook Palais des congrès de Paris en Rue du Faubourg Saint-Honoré liggen binnen 2 km afstand. Metrostation Les Sablons ligt op maar 4 minuten lopen en naar Metrostation Pont de Neuilly is het 16 minuten lopen.