Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5

Zoek door meer dan 895.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Kies uit meer dan een miljoen vluchten, hotels of pakketten

Expedia berekent geen extra kosten als je een hotelboeking wijzigt of annuleert

Jardin d'Acclimatation

Neem je kinderen mee naar dit elegante, gezinsvriendelijke pretpark met kermisattracties, achtbanen en een kinderboerderij.  

De Jardin d'Acclimatation is een populair pretpark dat zowel veel Parijzenaars als toeristen trekt. Ga een dagje uit met je familie en geniet van alles wat er te doen is, zoals de stallen, talloze kermisattracties, lachspiegels, een speeltuin en een poppentheater.

Ontdek de duistere geschiedenis van het park. Het park werd oorspronkelijk aangelegd als dierentuin en werd in 1860 in gebruik gesteld door Napoleon III. Tijdens het Beleg van Parijs in 1870 en 1871 heerste er een hongersnood en werden veel van de dieren geslacht en opgegeten. Vanaf 1877 tot aan de eerste decennia van de 20e eeuw werd het park gebruikt als een 'dierentuin met mensen' en werden mensen uit verschillende etnische groeperingen, zoals Nubiërs en Kalmukken, hier tentoongesteld. Toen de vraag naar deze onwaardige tentoonstellingen afnam, werd de dierentuin weer een park met dieren.

Voel hoe je hart bonst als je in een van de vele attracties zit van de Jardin d'Acclimatation. Draai rondjes op rotondes, spring in een draaimolen en rijd rond in botsauto's. Geniet van de talloze attracties, zoals een aantal kleine achtbanen en een grote speeltuin waar kinderen 's zomers onder de waterstralen van een sproei-installatie kunnen afkoelen.

Bezoek de stallen waar je dieren kunt zien zoals schapen, konijnen, hanen en lama's. Wandel door de kruiden- en groentetuin, waar kinderen kunnen zien waar hun eten vandaan komt en waar ze op een leuke manier kunnen kennismaken met tuinieren. 

Maak een boottochtje, ga aan boord van een treintje om het terrein te verkennen of maak een ritje op een pony. Ga naar de lachspiegels, het poppentheater en doe mee aan de diverse workshops waar onderwerpen als koken en goochelen aan de orde komen.

Zoek een tafeltje op in een van de vele restaurants waar je kunt lunchen of ga picknicken op een van de uitgestrekte gazons in het nabijgelegen openbare park het Bois de Boulogne.

Jardin d'Acclimatation bevindt zich in het noordelijke deel van het Bois de Boulogne, in het 16e arrondissement. Het dichtstbijzijnde metrostation is Les Sablons. Voor toegang tot de Jardin d'Acclimatation wordt een klein bedrag gevraagd en elke (kermis)attractie kost geld. De dierentuin is dagelijks geopend, maar de openingsuren veranderen het hele jaar door, dus check van tevoren wat de openingsuren zijn tijdens je bezoek aan Parijs.


Gids voor Jardin d'Acclimatation


Kaart

Beste hotelaanbiedingen

Alle 4.832 accommodaties in de buurt van Jardin d'Acclimatation bekijken
Hyatt Regency Paris Etoile € 129
Hyatt Regency Paris Etoile

Hyatt Regency Paris Etoile

3, Place du Général Kœnig, Paris
   
  4,1
  / 5, op basis van 274 beoordelingen
  4.0 van 5.0

  Dit hotel ligt in 17e arrondissement, binnen 5 km afstand van Eiffeltoren, Galéries Lafayette en Moulin Rouge. Ook Palais Royal en Paleis van Versailles liggen binnen 25 km afstand. Station Paris Neuilly-Porte-Maillot ligt op maar 5 minuten lopen en naar Metrostation Porte Maillot is het 7 minuten lopen.

  Beautifull Parisian Apartment 240m² Near Paris
  Beautifull Parisian Apartment 240m² Near Paris

  Beautifull Parisian Apartment 240m² Near Paris

  82 Rue Charles Laffitte, Neuilly-sur-Seine
    
   0.0 van 5.0

   Dit appartement in Neuilly-sur-Seine ligt op 0,9 km van Fondation Louis Vuitton pour la création en binnen 5 km afstand van Eiffeltoren en Grande Arche. Ook Palais de Chaillot en Parc Monceau liggen binnen 5 km afstand. Metrostation Les Sablons ligt op 7 minuten lopen en naar Metrostation Pont de Neuilly is het 12 minuten lopen.

   Hôtel Les Jardins de La Villa € 91
   Hôtel Les Jardins de La Villa

   Hôtel Les Jardins de La Villa

   5 Rue Belidor, Paris
     
    4,6
    / 5, op basis van 721 beoordelingen
    4.0 van 5.0

    Dit luxe hotel ligt in 17e arrondissement, binnen 2 km afstand van Palais des congrès de Paris en Parc Monceau. Ook Eiffeltoren en Galéries Lafayette liggen binnen 5 km afstand. Station Paris Neuilly-Porte-Maillot ligt op maar 4 minuten lopen en naar Metrostation Porte Maillot is het 6 minuten lopen.

    Le Jardin De Neuilly € 76
    Le Jardin De Neuilly

    Le Jardin De Neuilly

    5 Rue Paul Déroulède, Neuilly-sur-Seine
      
     3,9
     / 5, op basis van 110 beoordelingen
     3.0 van 5.0

     Dit hotel in Neuilly-sur-Seine ligt binnen 2 km afstand van Palais des congrès de Paris en Champs-Élysées. Ook Eiffeltoren en Palais de Chaillot liggen binnen 5 km afstand. Metrostation Les Sablons ligt op maar 4 minuten lopen en naar Metrostation Porte Maillot is het 12 minuten lopen.

     Charming and Spacious Apartment Near Paris
     Charming and Spacious Apartment Near Paris

     Charming and Spacious Apartment Near Paris

     33 Rue Jacques Dulud, Neuilly-sur-Seine
       
      0.0 van 5.0

      Dit appartement in Neuilly-sur-Seine ligt binnen 3 km afstand van Palais des congrès de Paris, Palais de Chaillot en Parc Monceau. Ook Eiffeltoren en Galéries Lafayette liggen binnen 5 km afstand. Metrostation Les Sablons ligt op maar 4 minuten lopen en naar Metrostation Porte Maillot is het 12 minuten lopen.

      App. Agréable Proche Paris Avec Balcons
      App. Agréable Proche Paris Avec Balcons

      App. Agréable Proche Paris Avec Balcons

      4 Villa Emile Bergerat, Neuilly-sur-Seine
        
       0.0 van 5.0

       Dit appartement in Neuilly-sur-Seine ligt binnen 15 minuten lopen van Fondation Louis Vuitton pour la création en Palais des congrès de Paris. Ook Palais de Chaillot en Parc Monceau liggen binnen 3 km afstand. Metrostation Les Sablons ligt op maar 3 minuten lopen en naar Station Paris Neuilly-Porte-Maillot is het 15 minuten lopen.

       Le Meridien Etoile € 138
       Le Meridien Etoile

       Le Meridien Etoile

       81 Boulevard Gouvion Saint-cyr, Paris
         
        3,9
        / 5, op basis van 1.048 beoordelingen
        4.0 van 5.0

        Dit milieuvriendelijke hotel ligt in 17e arrondissement, binnen 2 km afstand van Palais des congrès de Paris en Champs-Élysées. Ook Eiffeltoren en Palais de Chaillot liggen binnen 3 km afstand. Station Paris Neuilly-Porte-Maillot en Metrostation Porte Maillot liggen op 5 minuten lopen.

        Neuilly Park Hotel € 67
        Neuilly Park Hotel

        Neuilly Park Hotel

        23 Rue Madeleine Michelis, Neuilly-sur-Seine
          
         4,0
         / 5, op basis van 207 beoordelingen
         3.0 van 5.0

         Dit hotel ligt in het centrum van Neuilly-sur-Seine, binnen 3 km afstand van Palais des congrès de Paris, Champs-Élysées en Palais de Chaillot. Ook Eiffeltoren en Opéra Garnier liggen binnen 5 km afstand. Metrostation Les Sablons ligt op 7 minuten lopen en naar Station Paris Neuilly-Porte-Maillot is het 13 minuten lopen.