Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5

Zoek door meer dan 1.000.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Kies uit meer dan een miljoen vluchten, hotels of pakketten

Expedia berekent geen extra kosten als je een hotelboeking wijzigt of annuleert

Jardin d'Acclimatation

Neem je kinderen mee naar dit elegante, gezinsvriendelijke pretpark met kermisattracties, achtbanen en een kinderboerderij.  

De Jardin d'Acclimatation is een populair pretpark dat zowel veel Parijzenaars als toeristen trekt. Ga een dagje uit met je familie en geniet van alles wat er te doen is, zoals de stallen, talloze kermisattracties, lachspiegels, een speeltuin en een poppentheater.

Ontdek de duistere geschiedenis van het park. Het park werd oorspronkelijk aangelegd als dierentuin en werd in 1860 in gebruik gesteld door Napoleon III. Tijdens het Beleg van Parijs in 1870 en 1871 heerste er een hongersnood en werden veel van de dieren geslacht en opgegeten. Vanaf 1877 tot aan de eerste decennia van de 20e eeuw werd het park gebruikt als een 'dierentuin met mensen' en werden mensen uit verschillende etnische groeperingen, zoals Nubiërs en Kalmukken, hier tentoongesteld. Toen de vraag naar deze onwaardige tentoonstellingen afnam, werd de dierentuin weer een park met dieren.

Voel hoe je hart bonst als je in een van de vele attracties zit van de Jardin d'Acclimatation. Draai rondjes op rotondes, spring in een draaimolen en rijd rond in botsauto's. Geniet van de talloze attracties, zoals een aantal kleine achtbanen en een grote speeltuin waar kinderen 's zomers onder de waterstralen van een sproei-installatie kunnen afkoelen.

Bezoek de stallen waar je dieren kunt zien zoals schapen, konijnen, hanen en lama's. Wandel door de kruiden- en groentetuin, waar kinderen kunnen zien waar hun eten vandaan komt en waar ze op een leuke manier kunnen kennismaken met tuinieren. 

Maak een boottochtje, ga aan boord van een treintje om het terrein te verkennen of maak een ritje op een pony. Ga naar de lachspiegels, het poppentheater en doe mee aan de diverse workshops waar onderwerpen als koken en goochelen aan de orde komen.

Zoek een tafeltje op in een van de vele restaurants waar je kunt lunchen of ga picknicken op een van de uitgestrekte gazons in het nabijgelegen openbare park het Bois de Boulogne.

Jardin d'Acclimatation bevindt zich in het noordelijke deel van het Bois de Boulogne, in het 16e arrondissement. Het dichtstbijzijnde metrostation is Les Sablons. Voor toegang tot de Jardin d'Acclimatation wordt een klein bedrag gevraagd en elke (kermis)attractie kost geld. De dierentuin is dagelijks geopend, maar de openingsuren veranderen het hele jaar door, dus check van tevoren wat de openingsuren zijn tijdens je bezoek aan Parijs.


Jardin d'Acclimatation Reisgids


Kaart

Beste hotelaanbiedingen in Jardin d'Acclimatation

Alle 6.347 accommodaties in de buurt van Jardin d'Acclimatation bekijken
Hyatt Regency Paris Etoile € 150
Hyatt Regency Paris Etoile

Hyatt Regency Paris Etoile

3, Place du Général Kœnig, Parijs, Paris
   
  4.0 van 5.0 Sterren

  Dit hotel ligt in 17e arrondissement, binnen 2 km afstand van Palais des congrès de Paris, Champs-Élysées en Arc de Triomphe. Ook Fondation Louis Vuitton pour la création en Grand Palais liggen binnen 5 km afstand. Station Paris Neuilly-Porte-Maillot ligt op maar 4 minuten lopen en naar Metrostation Porte Maillot is het 5 minuten lopen.

  Pullman Paris Tour Eiffel € 260
  Pullman Paris Tour Eiffel

  Pullman Paris Tour Eiffel

  18 avenue de Suffren, Entrée au 22 rue Jean Rey, Parijs, Paris
    
   4.0 van 5.0 Sterren

   Dit hotel ligt in 15e arrondissement, binnen 5 minuten lopen van Eiffeltoren en Champ de Mars. Ook Palais de Chaillot en Rue Cler liggen binnen 15 minuten lopen. Station Paris Champ de Mars-Tour Eiffel ligt op maar 4 minuten lopen en naar Metrostation Bir-Hakeim is het 6 minuten lopen.

   Le Meridien Etoile € 147
   Le Meridien Etoile

   Le Meridien Etoile

   81 Boulevard Gouvion Saint-cyr, Parijs, Paris
     
    4.0 van 5.0 Sterren

    Dit milieuvriendelijke hotel ligt in 17e arrondissement, binnen 5 minuten lopen van Bois de Boulogne en Palais des congrès de Paris. Ook Champs-Élysées en Arc de Triomphe liggen binnen 2 km afstand. Station Paris Neuilly-Porte-Maillot en Metrostation Porte Maillot liggen op 5 minuten lopen.

    Hotel Paris Neuilly € 65
    Hotel Paris Neuilly

    Hotel Paris Neuilly

    1, Avenue de Madrid, /199, Avenue Charles de Gaulle, Neuilly-sur-Seine, Hauts-de-Seine
      
     4.0 van 5.0 Sterren

     Dit hotel ligt in het zakendistrict, binnen 3 km afstand van Bois de Boulogne, Palais des congrès de Paris en Grande Arche. Ook Champs-Élysées en Arc de Triomphe liggen binnen 5 km afstand. Metrostation Pont de Neuilly ligt op maar 2 minuten lopen en naar Metrostation Les Sablons is het 11 minuten lopen.

     Melia Paris La Defense € 111
     Melia Paris La Defense

     Melia Paris La Defense

       
      4.0 van 5.0 Sterren

      Dit hotel ligt in Gambetta, op 1,5 km van Grande Arche en binnen 5 km afstand van Paris La Défense Arena en Palais des congrès de Paris. Ook Arc de Triomphe en Eiffeltoren liggen binnen 10 km afstand. Metrostation Esplanade de la Défense ligt op 10 minuten lopen en naar Metrostation Pont de Neuilly is het 16 minuten lopen.

      Le Jardin de Neuilly
      Le Jardin de Neuilly

      Le Jardin de Neuilly

        
       3.0 van 5.0 Sterren

       Dit hotel in Neuilly-sur-Seine ligt binnen 10 minuten lopen van Bois de Boulogne en Palais des congrès de Paris. Ook Champs-Élysées en Arc de Triomphe liggen binnen 3 km afstand. Metrostation Les Sablons ligt op maar 4 minuten lopen en naar Station Paris Neuilly-Porte-Maillot is het 10 minuten lopen.

       Ruim en Rustig 1 BR / BA Dicht bij Lijn 1- 10 min van Champs Elysees
       Ruim en Rustig 1 BR / BA Dicht bij Lijn 1- 10 min van Champs Elysees

       Ruim en Rustig 1 BR / BA Dicht bij Lijn 1- 10 min van Champs Elysees

         
        0.0 van 5.0 Sterren

        Dit appartement in Neuilly-sur-Seine ligt binnen 3 km afstand van Bois de Boulogne, Palais des congrès de Paris en Grande Arche. Ook Champs-Élysées en Arc de Triomphe liggen binnen 3 km afstand. Metrostation Pont de Neuilly ligt op 6 minuten lopen en naar Metrostation Les Sablons is het 8 minuten lopen.

        L'HOTEL PERGOLESE Paris € 109
        L'HOTEL PERGOLESE Paris

        L'HOTEL PERGOLESE Paris

        3 Rue Pergolese, Parijs, Paris
          
         4.0 van 5.0 Sterren

         Dit hotel ligt in 16e arrondissement, binnen 10 minuten lopen van Bois de Boulogne en Palais des congrès de Paris. Ook Champs-Élysées en Arc de Triomphe liggen binnen 15 minuten lopen. Metrostation Argentine en Metrostation Porte Maillot liggen op 5 minuten lopen.