Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5

Zoek door meer dan 895.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Kies uit meer dan een miljoen vluchten, hotels of pakketten

Expedia berekent geen extra kosten als je een hotelboeking wijzigt of annuleert

One Canada Square (Canary Wharf Tower)

Kijk naar de boten in dit havengebied tijdens een bezoek aan een van de hoogste gebouwen van de Engelse hoofdstad.

One Canada Square vormt een iconische wolkenkrabber en een van de hoogste en belangrijkste torens van Londen. Zijn piramidevormige dak en hoogte van 235 meter is van veraf herkenbaar, ook mede dankzij het knipperende licht op het dak, dat vliegtuigen waarschuwt. Op een heldere dag kun je dit licht en de omringende wolkenkrabbers zelfs zien vanaf de top van Parliament Hill in Hamstead Heath-park, in het noordwesten van Londen. Bekijk alle mensen en leer zo over het hectische lokale leven te midden van een van de belangrijkste zakelijke en financiële centra van Londen.

Leer over de bouw en geschiedenis van het gebouw voordat je gaat. Het gebouw werd in 1991 voltooid en het ontwerp ervan is gebaseerd op Brookfield Place in New York, het voormalige World Financial Center. Hoewel het in het begin een observatiedek had op zijn bovenste verdieping, sloot deze na enkele maanden wegens veiligheidsoverwegingen. Luister daarnaast naar hoe de Shard zijn positie als hoogste wolkenkrabber in Londen in 2012 overtrof.

Het gebouw bestaat voornamelijk uit kantoorruimte, maar in de kelder is een groot winkelcentrum. Slenter naast zakentypes langs de winkels en koop enkele chique producten. Het gebouw heeft in totaal 50 verdiepingen, maar alle verdiepingen boven de lobby zijn kantoren en zijn niet toegankelijk voor het algemeen publiek.

Ga de lobby binnen en bewonder het elegante gebruik van marmer en gebrandschilderd glas. Naast de trap die naar beneden leidt vind je een vierdelig beeldhouwwerk van de Britse kunstenaar Keith Milow.

Ontspan met een hapje of drankje in het One Canada Square Restaurant. Doordeweeks is dit restaurant populair onder zakelijke vergaderingen tussen financiële bedrijven. Ernaast bevindt zich het glazen Park Pavilion-gebouw, dat uitzicht biedt op Canada Square Park en nog meer restaurants bevat. Soms zijn er tijdelijke kunsttentoonstellingen in het park, de lobby en omgeving van Canary Wharf te zien.

One Canada Square vormt het zakendistrict van Canary Wharf in Oost-Londen. Neem de metro (Underground) of de DLR-trein naar het moderne Canary Wharf-station naast de wolkenkrabber. Ook kun je het met de taxi of bus bereiken.


Gids voor One Canada Square


Kaart

Beste hotelaanbiedingen

Alle 7.479 accommodaties in de buurt van One Canada Square bekijken
Britannia The International Hotel London, Canary Wharf € 41
Britannia The International Hotel London, Canary Wharf

Britannia The International Hotel London, Canary Wharf

Marsh Wall, London
   
  3,3
  / 5, op basis van 3.689 beoordelingen
  4.5 van 5.0

  Dit hotel ligt in Canary Wharf, binnen 5 km afstand van Cutty Sark, Tower of Londen en Royal Observatory. Ook Greenwich Park en Excel Exhibition Centre liggen binnen 5 km afstand. Station South Quay ligt op 6 minuten lopen en naar Station Heron Quays is het 6 minuten lopen.

  London Marriott Hotel West India Quay € 87
  London Marriott Hotel West India Quay

  London Marriott Hotel West India Quay

  22 Hertsmere Road, Canary Wharf, London
    
   4,5
   / 5, op basis van 1.780 beoordelingen
   5.0 van 5.0

   Dit luxe hotel ligt in Canary Wharf, binnen 5 km afstand van Queen Mary University of London, Tower of Londen en Cutty Sark. Ook Excel Exhibition Centre en Tower Bridge liggen binnen 5 km afstand. Station West India Quay ligt op maar 2 minuten lopen en naar Canary Wharf DLR Station is het 6 minuten lopen.

   Point A Hotel - London, Canary Wharf € 49
   Point A Hotel - London, Canary Wharf

   Point A Hotel - London, Canary Wharf

   21 Hertsmere Road West, London
     
    4,1
    / 5, op basis van 1.340 beoordelingen
    2.5 van 5.0

    Dit hotel ligt in Canary Wharf, op 3,9 km van Tower of Londen en op 4,9 km van London Bridge. Ook The Shard en O2 Arena liggen binnen 10 km afstand. Station West India Quay ligt op maar 5 minuten lopen en naar Station Westferry is het 6 minuten lopen.

    Hilton London Canary Wharf € 109
    Hilton London Canary Wharf

    Hilton London Canary Wharf

    South Quay, Marsh Wall, London
      
     4,6
     / 5, op basis van 1.714 beoordelingen
     4.0 van 5.0

     Dit hotel ligt in Canary Wharf, binnen 5 km afstand van Cutty Sark, Tower of Londen en Royal Observatory. Ook Greenwich Park en Excel Exhibition Centre liggen binnen 5 km afstand. Station South Quay en Station Heron Quays liggen op 5 minuten lopen.

     Novotel London Canary Wharf Hotel € 93
     Novotel London Canary Wharf Hotel

     Novotel London Canary Wharf Hotel

     40 Marsh Wall, London
       
      4,6
      / 5, op basis van 506 beoordelingen
      4.0 van 5.0

      Dit hotel ligt in Canary Wharf, binnen 5 km afstand van Cutty Sark, Tower of Londen en Royal Observatory. Ook Greenwich Park en Excel Exhibition Centre liggen binnen 5 km afstand. Station South Quay ligt op maar 5 minuten lopen en naar Station Heron Quays is het 7 minuten lopen.

      Lansbury Heritage Hotel € 84
      Lansbury Heritage Hotel

      Lansbury Heritage Hotel

      117 Poplar High Street, London
        
       4,7
       / 5, op basis van 263 beoordelingen
       4.5 van 5.0

       Dit luxe hotel ligt in Canary Wharf, binnen 5 km afstand van Queen Mary University of London, Tower of Londen en London Stadium. Ook Excel Exhibition Centre en Cutty Sark liggen binnen 5 km afstand. Station All Saints ligt op 5 minuten lopen en naar Station West India Quay is het 8 minuten lopen.

       Marriott Executive Apartments London, West India Quay € 293
       Marriott Executive Apartments London, West India Quay

       Marriott Executive Apartments London, West India Quay

       22 Hertsmere Road, London
         
        4,7
        / 5, op basis van 120 beoordelingen
        5.0 van 5.0

        Dit luxe hotel ligt in Canary Wharf, binnen 5 km afstand van Queen Mary University of London, Tower of Londen en Cutty Sark. Ook Excel Exhibition Centre en Tower Bridge liggen binnen 5 km afstand. Station West India Quay ligt op maar 2 minuten lopen en naar Canary Wharf DLR Station is het 6 minuten lopen.

        Absolute Pleasure Yacht € 1.565
        Absolute Pleasure Yacht

        Absolute Pleasure Yacht

        Behind Hertsmere Rd West India Quay, London
          
         4.0 van 5.0

         Deze woonboot ligt in Canary Wharf, binnen 5 km afstand van Queen Mary University of London, Tower of Londen en Cutty Sark. Ook Excel Exhibition Centre en Tower Bridge liggen binnen 5 km afstand. Station West India Quay ligt op maar 2 minuten lopen en naar Canary Wharf DLR Station is het 5 minuten lopen.