Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5

Zoek door meer dan 1.000.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Kies uit meer dan een miljoen vluchten, hotels of pakketten

Expedia berekent geen extra kosten als je een hotelboeking wijzigt of annuleert

Piazza delle Erbe

Kom naar dit levendige stadsplein om op de dagelijkse markt je boodschappen te doen of in sommige van de beste restaurants van Verona te dineren.

Het Piazza delle Erbe is een druk stadsplein in het hart van Verona. Elke dag vind je er een markt in het midden van het plein, terwijl de buitenstoelen en tafels van de restaurants, bars en cafés op de voetpaden worden geplaatst. Luister naar het geroep van de marktkramers, bestel een traditionele Italiaanse espresso en bewonder de eclectische mix van gebouwen rond dit centrale plein. 

Al sinds het Romeinse tijdperk is het Piazza delle Erbe een centrale ontmoetingsplaats voor de mensen van Verona. Vele van de straten door Verona leiden naar het plein. Stop even voor een vlugge koffie of breng 's avonds een bezoek om de plaatselijke keuken uit te proberen. Omdat het één van de voornaamste uitgaansbuurten van Verona is, is er geen tekort aan authentieke plaatselijke restaurantjes. Ga zitten met een kom truffelrisotto of een knapperige bruschetta. 

Luister naar de marktkramers die hun dagelijkse verse groenten al roepend aanprijzen terwijl je eet. Vind souvenirs in de stalletjes aan het einde van de markt. 

Bewonder de barokke voorgevel van het Palazzo Maffei, één van de meest markante gebouwen langs het plein. De nabijgelegen Torre del Gardello dateert uit de 14e eeuw.

Merk het grote standbeeld van een gevleugelde leeuw op, het symbool van de moed van de stad. In het midden van het plein staat de Fontana dei Madonna Verona, het middenstuk van het Piazza delle Erbe.

Het marktplein bevindt zich in het hart van Verona en kan te voet bereikt worden vanaf de meeste centrale locaties. Bussen, taxi's en regionale treinen stoppen ook vlakbij. In de buurt vind je op straat enkele parkeerplaatsen. Het plein is dagelijks open en is gratis toegankelijk.


Kaart

Beste hotelaanbiedingen in Piazza delle Erbe

Alle 1.254 accommodaties in de buurt van Piazza delle Erbe bekijken
Hotel Accademia € 102
Hotel Accademia

Hotel Accademia

Via Scala 12, Verona, VR
   
  4.0 van 5.0 Sterren

  Dit romantische hotel ligt in Centrum van Verona, binnen 5 minuten lopen van Casa di Guilietta en Piazza delle Erbe. Ook Arena di Verona en Piazza Bra liggen binnen 10 minuten lopen. Station Verona Porta Nuova ligt op 23 minuten lopen en naar Station Verona Porta Vescovo is het 27 minuten lopen.

  Hotel Milano & Spa € 80
  Hotel Milano & Spa

  Hotel Milano & Spa

  Vicolo Tre Marchetti, 11, Verona, VR
    
   3.5 van 5.0 Sterren

   Dit wellness hotel ligt in Centrum van Verona, vlak bij Piazza Bra en Arena di Verona. Ook Casa di Guilietta en Piazza delle Erbe liggen binnen 10 minuten lopen. Station Verona Porta Nuova ligt op 20 minuten lopen en naar Station Verona Porta Vescovo is het 29 minuten lopen.

   Hotel Mastino € 72
   Hotel Mastino

   Hotel Mastino

   Corso Porta Nuova 16, Verona, VR
     
    3.0 van 5.0 Sterren

    Dit wellness hotel ligt in Centrum van Verona, binnen 5 minuten lopen van Stadhuis van Verona, Arena di Verona en Piazza Bra. Ook Castelvecchio en Ponte Scaligero liggen binnen 10 minuten lopen. Station Verona Porta Nuova ligt op 15 minuten lopen.

    The Hotel Firenze, Sure Hotel Collection by Best Western € 99
    The Hotel Firenze, Sure Hotel Collection by Best Western

    The Hotel Firenze, Sure Hotel Collection by Best Western

    Corso Porta Nuova 88, Verona, VR
      
     4.0 van 5.0 Sterren

     Dit hotel ligt in Centrum van Verona, binnen 15 minuten lopen van Porta Nuova, Arena di Verona en Castelvecchio. Ook Ponte Scaligero en Piazza Bra liggen binnen 15 minuten lopen. Station Verona Porta Nuova ligt op 8 minuten lopen.

     Opera Relais de Charme € 83
     Opera Relais de Charme

     Opera Relais de Charme

     Via Valerio Catullo 1, Verona, VR
       
      0.0 van 5.0 Sterren

      Dit gezinsvriendelijke appartement in Verona ligt in de historische wijk, binnen 5 minuten lopen van Casa di Guilietta, Arena di Verona en Piazza delle Erbe. Ook Piazza dei Signori en Castelvecchio liggen binnen 10 minuten lopen. Station Verona Porta Nuova ligt op 22 minuten lopen en naar Station Verona Porta Vescovo is het 28 minuten lopen.

      Hotel Giulietta e Romeo 3 stelle (Superior) € 87
      Hotel Giulietta e Romeo 3 stelle (Superior)

      Hotel Giulietta e Romeo 3 stelle (Superior)

      Vicolo Tre Marchetti 3, Verona, VR
        
       3.0 van 5.0 Sterren

       Dit gezinsvriendelijke hotel in Verona ligt in de historische wijk, binnen 5 minuten lopen van Arena di Verona, Casa di Guilietta en Piazza Bra. Ook Piazza delle Erbe en Piazza dei Signori liggen binnen 10 minuten lopen. Station Verona Porta Nuova ligt op 21 minuten lopen en naar Station Verona Porta Vescovo is het 29 minuten lopen.

       Grand Hotel € 121
       Grand Hotel

       Grand Hotel

       Corso Porta Nuova 105, Verona, VR
         
        4.0 van 5.0 Sterren

        Dit gezinsvriendelijke hotel in Verona ligt in de historische wijk, binnen 10 minuten lopen van Porta Nuova, Arena di Verona en Piazza Bra. Ook Casa di Guilietta en Piazza delle Erbe liggen binnen 2 km afstand. Station Verona Porta Nuova ligt op 10 minuten lopen.

        Hotel San Luca € 71
        Hotel San Luca

        Hotel San Luca

        Vicolo Volto San Luca, 8, Verona, VR
          
         3.0 van 5.0 Sterren

         Dit gezinsvriendelijke hotel in Verona ligt in de historische wijk, binnen 5 minuten lopen van Teatro Ristori, Castelvecchio en Arena di Verona. Ook Ponte Scaligero en Piazza Bra liggen binnen 10 minuten lopen. Station Verona Porta Nuova ligt op 16 minuten lopen.