Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5

Zoek door meer dan 1.000.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Kies uit meer dan een miljoen vluchten, hotels of pakketten

Expedia berekent geen extra kosten als je een hotelboeking wijzigt of annuleert

Piazza delle Erbe

Kom naar dit levendige stadsplein om op de dagelijkse markt je boodschappen te doen of in sommige van de beste restaurants van Verona te dineren.

Het Piazza delle Erbe is een druk stadsplein in het hart van Verona. Elke dag vind je er een markt in het midden van het plein, terwijl de buitenstoelen en tafels van de restaurants, bars en cafés op de voetpaden worden geplaatst. Luister naar het geroep van de marktkramers, bestel een traditionele Italiaanse espresso en bewonder de eclectische mix van gebouwen rond dit centrale plein. 

Al sinds het Romeinse tijdperk is het Piazza delle Erbe een centrale ontmoetingsplaats voor de mensen van Verona. Vele van de straten door Verona leiden naar het plein. Stop even voor een vlugge koffie of breng 's avonds een bezoek om de plaatselijke keuken uit te proberen. Omdat het één van de voornaamste uitgaansbuurten van Verona is, is er geen tekort aan authentieke plaatselijke restaurantjes. Ga zitten met een kom truffelrisotto of een knapperige bruschetta. 

Luister naar de marktkramers die hun dagelijkse verse groenten al roepend aanprijzen terwijl je eet. Vind souvenirs in de stalletjes aan het einde van de markt. 

Bewonder de barokke voorgevel van het Palazzo Maffei, één van de meest markante gebouwen langs het plein. De nabijgelegen Torre del Gardello dateert uit de 14e eeuw.

Merk het grote standbeeld van een gevleugelde leeuw op, het symbool van de moed van de stad. In het midden van het plein staat de Fontana dei Madonna Verona, het middenstuk van het Piazza delle Erbe.

Het marktplein bevindt zich in het hart van Verona en kan te voet bereikt worden vanaf de meeste centrale locaties. Bussen, taxi's en regionale treinen stoppen ook vlakbij. In de buurt vind je op straat enkele parkeerplaatsen. Het plein is dagelijks open en is gratis toegankelijk.


Kaart

Beste hotelaanbiedingen in Piazza delle Erbe

Alle 1.101 accommodaties in de buurt van Piazza delle Erbe bekijken
Hotel Milano & Spa € 122
Hotel Milano & Spa

Hotel Milano & Spa

Vicolo Tre Marchetti, 11, Verona, VR
   
  3.5 van 5.0 Sterren

  Deze accommodaties bevinden zich op verschillende plekken in Verona.

  Hotel Accademia € 163
  Hotel Accademia

  Hotel Accademia

  Via Scala 12, Verona, VR
    
   4.0 van 5.0 Sterren

   Dit romantische hotel ligt in Centrum van Verona, binnen 5 minuten lopen van Casa di Guilietta en Piazza delle Erbe. Ook Arena di Verona en Piazza Bra liggen binnen 10 minuten lopen. Station Verona Porta Nuova ligt op 23 minuten lopen en naar Station Verona Porta Vescovo is het 27 minuten lopen.

   Opera Relais de Charme € 109
   Opera Relais de Charme

   Opera Relais de Charme

   Via Valerio Catullo 1, Verona, VR
     
    0.0 van 5.0 Sterren

    Dit gezinsvriendelijke appartement in Verona ligt in de historische wijk, binnen 5 minuten lopen van Casa di Guilietta, Piazza delle Erbe en Arena di Verona. Ook Piazza dei Signori en Castelvecchio liggen binnen 10 minuten lopen. Station Verona Porta Nuova ligt op 22 minuten lopen en naar Station Verona Porta Vescovo is het 28 minuten lopen.

    Hotel Leon d'Oro € 112
    Hotel Leon d'Oro

    Hotel Leon d'Oro

    Viale Piave 5, Verona, VR
      
     4.0 van 5.0 Sterren

     Dit hotel ligt in Cittadella, binnen 15 minuten lopen van Porta Nuova en Veronafiere. Ook Teatro Ristori en Juliet's Tomb liggen binnen 2 km afstand. Station Verona Porta Nuova ligt op 8 minuten lopen.

     Hotel Mastino € 76
     Hotel Mastino

     Hotel Mastino

     Corso Porta Nuova 16, Verona, VR
       
      3.0 van 5.0 Sterren

      Deze accommodaties bevinden zich op verschillende plekken in Verona.

      Truly Verona € 89
      Truly Verona

      Truly Verona

      Via Ponte Rofiolo 2/A, Verona, VR
        
       0.0 van 5.0 Sterren

       Dit appartement ligt in Centrum van Verona, binnen 10 minuten lopen van Adige River, Arena di Verona en Casa di Guilietta. Ook Castelvecchio en Piazza delle Erbe liggen binnen 15 minuten lopen. Station Verona Porta Nuova ligt op 22 minuten lopen en naar Station Verona Porta Vescovo is het 25 minuten lopen.

       Hotel Giulietta e Romeo 3 stelle (Superior) € 108
       Hotel Giulietta e Romeo 3 stelle (Superior)

       Hotel Giulietta e Romeo 3 stelle (Superior)

       Vicolo Tre Marchetti 3, Verona, VR
         
        3.0 van 5.0 Sterren

        Dit gezinsvriendelijke hotel in Verona ligt in de historische wijk, binnen 5 minuten lopen van Arena di Verona, Casa di Guilietta en Piazza Bra. Ook Piazza delle Erbe en Piazza dei Signori liggen binnen 10 minuten lopen. Station Verona Porta Nuova ligt op 21 minuten lopen en naar Station Verona Porta Vescovo is het 29 minuten lopen.

        Oriana Suites Verona € 113
        Oriana Suites Verona

        Oriana Suites Verona

        VIA G.OBERDAN 9, Verona
          
         0.0 van 5.0 Sterren

         Dit pension ligt in Centrum van Verona, binnen 5 minuten lopen van Santa Apostoli, Arena di Verona en Piazza Bra. Ook Piazza delle Erbe en Piazza dei Signori liggen binnen 10 minuten lopen. Station Verona Porta Nuova ligt op 21 minuten lopen.