Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5

SeaWorld Orlando

In dit zeethemapark met dieren komen educatie, amusement en natuurbehoud samen.

SeaWorld® Orlando werd in 1973 geopend en bestaat uit attracties voor het hele gezin en leerzame tentoongestelde stukken, plus de nabijgelegen zelfstandige parken Discovery Cove® en het Aquatica®-waterpark.

Kom het park binnen bij de op Key West geïnspireerde Marina en laat de ontspannen sfeer op je inwerken. De natuur en de bescherming daarvan staan in dit park centraal. Je vindt hier een goede balans tussen spannende attracties en voorstellingen.

Vanaf de top van de 122 meter hoge Sky Tower heb je een mooi uitzicht op de 81 hectare van SeaWorld en zie je hoeveel moois dit park te bieden heeft. Om optimaal te genieten van SeaWorld Orlando blijf je er twee dagen.

Een belangrijk kenmerk van SeaWorld zijn altijd de dolfijnen geweest. De Dolphin Nursery® en Dolphin Cove bieden de kans om in de buurt te komen van deze zwemmende vrienden. Aai een walrus over zijn snorharen bij de Wild Arctic® Up Close Experience en bewonder de honderden roggen in het Manta® Aquarium. Of boek een tafel voor een diner met uitzicht op het bad van Shamu® en de andere orka's.

SeaWorld heeft allerlei voorstellingen waarbij bezoekers interactie hebben met zeebewoners. Mis de Blue Horizons® Dolphin Spectacular niet, of de zeeleeuwen Clyde en Seamore, die de show stelen op Pirate Island. Het park biedt naast veel seizoens- en vakantievoorstellingen ook een concertreeks met topartiesten, dus kijk in de evenementenagenda voordat u uw bezoek plant.

De gezinsvriendelijke attracties hebben ook allemaal een zeethema, zoals de reusachtige rollercoaster Kraken® en de afdaling van grote hoogte bij de waterbaan van Journey to Atlantis®. De allerkleinsten kunnen hun eerste ritje in een achtbaan maken bij de rustigere Shamu Express® in Shamu's Happy Harbor®.

Op het mediterraan aandoende Waterfront bevinden zich meer dan tien eetgelegenheden, waaronder Sharks Underwater Grill®, waar tijdens het eten haaien om je tafel heen zwemmen.

Je kunt in het park ook verschillende rondleidingen achter de schermen volgen. Met een VIP-pakket krijg je een rondleiding van zeven uur langs de hoogtepunten, kun je in alle rijen vooraan aansluiten, worden stoelen bij shows voor je gereserveerd en kun je een lekker hapje eten.


Gids voor SeaWorld® Orlando


Kaart

Beste hotelaanbiedingen

Alle 2.431 hotels in de buurt van SeaWorld® Orlando weergeven
Renaissance Orlando at SeaWorld
Renaissance Orlando at SeaWorld

Renaissance Orlando at SeaWorld

6677 Sea Harbor Dr, Orlando
   
  4,5
  / 5, op basis van 2.784 beoordelingen
  4.0 van 5.0

  Dit gezinsvriendelijke resort in Orlando ligt in de uitgaansbuurt, binnen 15 minuten lopen van SeaWorld® Orlando en Aquatica. Ook Discovery Cove en Pointe Orlando liggen binnen 5 km afstand.

  Hilton Grand Vacations at SeaWorld € 89
  Hilton Grand Vacations at SeaWorld

  Hilton Grand Vacations at SeaWorld

  6924 Grand Vacations Way, Orlando
    
   4,5
   / 5, op basis van 3.331 beoordelingen
   3.5 van 5.0

   Dit gezinsvriendelijke appartementresort in Orlando ligt in de uitgaansbuurt, binnen 2 km afstand van SeaWorld® Orlando, Discovery Cove en Aquatica. Ook Orlando Vineland Premium Outlets en Universal's Islands of Adventure™ liggen binnen 10 km afstand.

   Best Western Orlando Convention Center Hotel
   Best Western Orlando Convention Center Hotel

   Best Western Orlando Convention Center Hotel

   6301 Westwood Blvd, Orlando
     
    4,0
    / 5, op basis van 1.939 beoordelingen
    2.5 van 5.0

    Dit hotel ligt in het centrum van Orlando, binnen 3 km afstand van Aquatica, SeaWorld® Orlando en Orange County Convention Center. Ook Discovery Cove en I-Drive 360 liggen binnen 5 km afstand.

    DoubleTree by Hilton Hotel Orlando at SeaWorld
    DoubleTree by Hilton Hotel Orlando at SeaWorld

    DoubleTree by Hilton Hotel Orlando at SeaWorld

    10100 International Drive, Orlando
      
     3,9
     / 5, op basis van 2.345 beoordelingen
     3.5 van 5.0

     Dit gezinsvriendelijke resort in Orlando ligt in de uitgaansbuurt, binnen 3 km afstand van Aquatica, SeaWorld® Orlando en Discovery Cove. Ook Orange County Convention Center en I-Drive 360 liggen binnen 5 km afstand.

     Hyatt Regency Orlando € 127
     Hyatt Regency Orlando

     Hyatt Regency Orlando

     9801 International Dr, Orlando
       
      4,5
      / 5, op basis van 4.484 beoordelingen
      4.5 van 5.0

      Dit gezinsvriendelijke resort in Orlando ligt aan de Strip, binnen 2 km afstand van Pointe Orlando, Orange County Convention Center en I-Drive 360. Ook SeaWorld® Orlando en Aquatica liggen binnen 3 km afstand.

      Fairfield Inn & Suites by Marriott Orlando at SeaWorld € 71
      Fairfield Inn & Suites by Marriott Orlando at SeaWorld

      Fairfield Inn & Suites by Marriott Orlando at SeaWorld

      10815 International Drive, Orlando
        
       4,5
       / 5, op basis van 1.621 beoordelingen
       3.0 van 5.0

       Dit hotel ligt in de uitgaansbuurt, binnen 10 minuten lopen van Aquatica en Discovery Cove. Ook SeaWorld® Orlando en Orange County Convention Center liggen binnen 5 km afstand.

       Hilton Garden Inn Orlando at SeaWorld
       Hilton Garden Inn Orlando at SeaWorld

       Hilton Garden Inn Orlando at SeaWorld

       6850 Westwood Blvd, Orlando
         
        4,3
        / 5, op basis van 1.756 beoordelingen
        3.0 van 5.0

        Dit hotel ligt vlak bij de luchthaven, binnen 3 km afstand van SeaWorld® Orlando, Discovery Cove en Aquatica. Ook Orange County Convention Center en I-Drive 360 liggen binnen 5 km afstand.

        SpringHill Suites by Marriott Orlando at SeaWorld
        SpringHill Suites by Marriott Orlando at SeaWorld

        SpringHill Suites by Marriott Orlando at SeaWorld

        10801 International Dr, Orlando
          
         4,5
         / 5, op basis van 1.313 beoordelingen
         3.0 van 5.0

         Dit hotel ligt in de uitgaansbuurt, binnen 15 minuten lopen van Aquatica en Discovery Cove. Ook SeaWorld® Orlando en Orange County Convention Center liggen binnen 5 km afstand.