Op basis van 350 geverifieerde beoordelingen

4,0 / 5
87% van onze gasten beveelt dit aan
4,1 Hygiëne kamer
4,2 Service & personeel
3,9 Comfort kamer
3,9 Staat hotel
Geverifieerde beoordelingen van Expedia
5 / 5
door een geverifieerde reiziger

aangenaam verblijf in Novotel Setubal

Geplaatst op 11 jul. 2019 op Hotels
Hotel ligt verder af van het centrum en van de zee maar de prachtige tuin en zwembad compenseren dit tekort. Personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam. Het ontbijt is top! Heel veel keuze en zeer lekker. Vraag een kamer aan de kant van het zwembad dan kan je het raam laten openstaan. Andere kant geeft zicht op dak met airconditioning machines
4 / 5
door een geverifieerde reiziger uit Utrecht

Prettig verblijf, vriendelijk personeel.

Geplaatst op 14 sep. 2018
Voordelen: zwembad en speelhal voor de kinderen
Nadelen: het onderhoud van de kamers
Locatie: mooie locatie en groot winkelcentrum vlakbij
Fijn hotel, personeel was erg vriendelijk. Goed geregeld dat de handdoeken voor het zwembad voor iedereen te gebruiken zijn. Gelukkig weinig gasten die het nodig vonden hun handdoek alvast bij het zwembad neer te leggen (is heel irritant). Ontbijt mag wat uitgebreider qua keuze.
4 / 5
door een geverifieerde reiziger

Goed hotel met aandachtspunten...

Geplaatst op 22 okt. 2016 op Hotels
Hotel is geschikt voor een kort of iets langer verblijf. Ligt aan de rand van Setubal en aan het einde van een snelweg richting bv Lissabon en/of Algarve. Het hotel ligt in een woonwijk en buiten een groot winkelcentra incl supermarkt op 300m afstand, is er niets bijzonders. Een auto is voor dit verblijf een absolute must. Al eerder in dit hotel geweest en jammer is te zien dat de staat van het hotel en kamer beetje bij beetje achteruit gaat. Gordijnen met scheur, airco die niet optimaal werkt, douchewater wat er een half uur over doet om weg te stromen, slecht onderhoud pand zelf, lift die niet werkt e.d.. Zijn los van elkaar geen ernstige punten, maar wanneer alles bij elkaar komt toch irritant en Novotel onwaardig. Personeel is net zoals de meeste Portugezen erg vriendelijk en behulpzaam. Hoop echt dat dit hotel door Novotel eens goed onderhanden wordt genomen, anders zou het voor mij wel een reden zijn om een andere accommodatie te zoeken in die omgeving.
4 / 5
door een geverifieerde reiziger

Ontspannen hotel.

Geplaatst op 31 jul. 2015 op Hotels
Goed hotel en weinig op aan te merken. Een auto is echter wel noodzakelijk omdat, op het vlakbij gelegen winkelcentra na, niets per voet is te doen. Voor een bezoek aan Lissabon ligt het hotel toch wel aardig ver uit de buurt en eigenlijk aan de "verkeerde" kant van de Taag. Je moet namelijk één van de twee bruggen passeren waar het m.n. in de spits erg druk met verkeer kan zijn.
5 / 5
door Annemarie uit Rotterdam

Top hotel!

Geplaatst op 24 jul. 2015 op Hotels
Heerlijk relaxt en schoon hotel met vriendelijk en behulpzaam personeel. Hotel is zowel geschikt voor kort als iets langer verblijf. Op loopafstand een winkelcentrum met daarin oa supermarkt en div zelfbedienings eetgelegenheden (incl McDonalds en verder typische locale horeca). Hotel ligt aan de buitenrand van Setubal en makkelijk te bereiken vanaf de snelweg.
4 / 5
door Dirk

Deze reiziger gaf alleen een score Geplaatst op 15 mei 2015 op Hotels
5 / 5
door Joao Roelvink

Deze reiziger gaf alleen een score Geplaatst op 2 okt. 2013 op Hotels
5 / 5
door een geverifieerde reiziger

Geplaatst op 24 feb. 2020 op Hotels
El personal del hotel muy amable. El desayuno completo y si viajas con una persona celiaca tienen pan para ellos.
5 / 5
door een geverifieerde reiziger

Deze reiziger gaf alleen een score Geplaatst op 14 feb. 2020 op Hotels
5 / 5
door een geverifieerde reiziger

Deze reiziger gaf alleen een score Geplaatst op 12 feb. 2020 op Hotels