SoHo

Deze modieuze wijk is geweldig om er te winkelen, te eten en te drinken.

Het buurt grenst ten zuiden aan Manhattans Houston Street en heet liefkozend SoHo sinds Chester Rapkin, een stedelijke reisplanner die bij de ontwikkeling van de buurt betrokken was, de term had uitgevonden. Het gebied beschikt over een fascinerende geschiedenis die teruggaat tot de zeventiende eeuw. In de afgelopen jaren is SoHo een hub geweest voor kunstenaars die in de jaren zeventig in de buurt kwamen wonen na een mislukte herontwikkeling. Decennialang was de buurt de thuisbasis van enkele van de opmerkelijkste namen in de New Yorkse kunstwereld, waaronder die van Andy Warhol en Jean-Michel Basquiat. De jaren negentig zagen door de stijgende huurprijzen een demografische omschakeling, en tegenwoordig kunnen bezoekers de gevarieerde geschiedenis van de buurt ontdekken met een wandeltocht, eten in één van Manhattans beste restaurants of genieten van een dagje winkelen.

Loop langs Broadway Street en vind enkele van de beste internationale detailhandels. Modieuze boetiekwinkels, boekenwinkels en huishoudelijke artikelen, je vindt het er allemaal, waaronder grote winkels van Topshop, Levis en Emporio Armani. Sla één van de zijstraatjes in en ontdek enkele van New Yorks best bewaarde winkelgeheimen terwijl je door de karaktervolle straten van SoHo dwaalt.

Geniet van een maaltijd of een cocktail in een van de coolste restaurants van de stad. SoHo is één van de meest trendy plekjes van New York, met regelmatig nieuwe vestigingen die in de zijstraten van Broadway Street hun deuren openen. Er zijn ook een aantal clubs in de omgeving, en is gekend als een geweldige plek om de lokale bewoners te leren kennen.

SoHo ligt in zuidelijke deel van Manhattan en grenst aan Noho, Little Italy, Tribeca en South Village. Het gebied biedt goede verbindingen met het openbaar vervoer, met een aantal metrolijnen die door de buurt lopen. Het gebied is gemakkelijk te bereiken met de auto. Echter, parkeerplaatsen zijn duur. SoHo kan dagelijks gratis worden bezocht.


Stadsgids van SoHo


Hotelaanbiedingen SoHo

Bekijk alle hotels in SoHo
1.0 van 5.0
1.5 van 5.0
2.0 van 5.0
2.5 van 5.0
3.0 van 5.0
3.5 van 5.0
4.0 van 5.0
4.5 van 5.0
5.0 van 5.0
De populairste pakketaanbiedingen volgens onze reizigers
De populairste pakketaanbiedingen volgens onze reizigers naar [originCity]

Vlucht + hotel: de beste deals naar SoHo

Bekijk alle pakketten naar SoHo

Topdeals op vliegtickets naar SoHo


Boek je vakantie naar SoHo