Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5

Profiteer van de prijsgarantie voor je reis.

Doorzoek meer dan 321.000 hotels en 400 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd.


SoHo

Deze modieuze wijk is geweldig om er te winkelen, te eten en te drinken.

Het buurt grenst ten zuiden aan Manhattans Houston Street en heet liefkozend SoHo sinds Chester Rapkin, een stedelijke reisplanner die bij de ontwikkeling van de buurt betrokken was, de term had uitgevonden. Het gebied beschikt over een fascinerende geschiedenis die teruggaat tot de zeventiende eeuw. In de afgelopen jaren is SoHo een hub geweest voor kunstenaars die in de jaren zeventig in de buurt kwamen wonen na een mislukte herontwikkeling. Decennialang was de buurt de thuisbasis van enkele van de opmerkelijkste namen in de New Yorkse kunstwereld, waaronder die van Andy Warhol en Jean-Michel Basquiat. De jaren negentig zagen door de stijgende huurprijzen een demografische omschakeling, en tegenwoordig kunnen bezoekers de gevarieerde geschiedenis van de buurt ontdekken met een wandeltocht, eten in één van Manhattans beste restaurants of genieten van een dagje winkelen.

Loop langs Broadway Street en vind enkele van de beste internationale detailhandels. Modieuze boetiekwinkels, boekenwinkels en huishoudelijke artikelen, je vindt het er allemaal, waaronder grote winkels van Topshop, Levis en Emporio Armani. Sla één van de zijstraatjes in en ontdek enkele van New Yorks best bewaarde winkelgeheimen terwijl je door de karaktervolle straten van SoHo dwaalt.

Geniet van een maaltijd of een cocktail in een van de coolste restaurants van de stad. SoHo is één van de meest trendy plekjes van New York, met regelmatig nieuwe vestigingen die in de zijstraten van Broadway Street hun deuren openen. Er zijn ook een aantal clubs in de omgeving, en is gekend als een geweldige plek om de lokale bewoners te leren kennen.

SoHo ligt in zuidelijke deel van Manhattan en grenst aan Noho, Little Italy, Tribeca en South Village. Het gebied biedt goede verbindingen met het openbaar vervoer, met een aantal metrolijnen die door de buurt lopen. Het gebied is gemakkelijk te bereiken met de auto. Echter, parkeerplaatsen zijn duur. SoHo kan dagelijks gratis worden bezocht.


Gids voor SoHo


Beste hotelaanbiedingen

Alle 1.619 hotels in SoHo weergeven
€ 181
Soho Grand Hotel

Soho Grand Hotel

310 W Broadway, New York
4,2
/ 5, op basis van 1.106 beoordelingen
5.0 van 5.0

Dit luxe hotel ligt in SoHo, binnen 2 km afstand van HERE, Universiteit van New York en National September 11 Memorial. Ook One World Trade Center en Federale, centrale bank van New York liggen binnen 2 km afstand.

€ 174
NoMo SoHo

NoMo SoHo

9 Crosby Street, New York
4,3
/ 5, op basis van 1.518 beoordelingen
4.0 van 5.0

Dit gezinsvriendelijke hotel in Manhattan ligt in een winkelbuurt, binnen 2 km afstand van Nieuw museum, Universiteit van New York en Beurs van New York. Ook Brooklyn Bridge en Federale, centrale bank van New York liggen binnen 2 km afstand.

€ 131
SIXTY SoHo

SIXTY SoHo

60 Thompson Street, Soho, New York
4,4
/ 5, op basis van 232 beoordelingen
5.0 van 5.0

Dit luxe hotel ligt in SoHo, binnen 15 minuten lopen van HERE en Universiteit van New York. Ook Beurs van New York en Brooklyn Bridge liggen binnen 3 km afstand.

€ 215
THE BROOME NYC

THE BROOME NYC

431 Broome Street, New York
4,8
/ 5, op basis van 71 beoordelingen
4.5 van 5.0

Dit hotel ligt in SoHo, binnen 15 minuten lopen van HERE en Universiteit van New York. Ook Federale, centrale bank van New York en National September 11 Memorial liggen binnen 2 km afstand.

€ 132
The James New York- SoHo

The James New York- SoHo

27 Grand St, New York
4,4
/ 5, op basis van 688 beoordelingen
5.0 van 5.0

Dit luxe hotel ligt in SoHo, binnen 2 km afstand van HERE, Universiteit van New York en National September 11 Memorial. Ook One World Trade Center en Federale, centrale bank van New York liggen binnen 2 km afstand.

Niet Meer Beschikbaar

Niet Meer Beschikbaar

170 Prince St, New York
0.0 van 5.0

Dit appartement ligt in SoHo, binnen 10 minuten lopen van HERE en Universiteit van New York. Ook Beurs van New York en Brooklyn Bridge liggen binnen 3 km afstand.

Schitterende 6-etage Soho Townhouse

Schitterende 6-etage Soho Townhouse

116 Sullivan St, New York
0.0 van 5.0

Deze accommodatie ligt in SoHo, binnen 15 minuten lopen van HERE en Universiteit van New York. Ook Beurs van New York en Brooklyn Bridge liggen binnen 3 km afstand.

NY001 3 Bedroom Apartment By Senstay

NY001 3 Bedroom Apartment By Senstay

57 Grand St 4, New York
4.0 van 5.0

Dit appartement ligt in SoHo, binnen 2 km afstand van HERE, Universiteit van New York en National September 11 Memorial. Ook One World Trade Center en Federale, centrale bank van New York liggen binnen 2 km afstand.

De beste Vlucht + Hotel-deals