Op basis van 1.920 geverifieerde beoordelingen

3,6 / 5
74% van onze gasten beveelt dit aan
4,0 Hygiëne kamer
3,7 Service & personeel
3,7 Comfort kamer
3,6 Staat hotel
Geverifieerde beoordelingen van Expedia
4 / 5
door een geverifieerde reiziger

Geplaatst op 20-jul-2019
Prima hotel voor eerste overnachting en dan door . Zeer uitgebreid ontbijt!!!
3 / 5
door een geverifieerde reiziger uit Lochem

Geplaatst op 30-jun-2019
De bedden waren goed. De rest was oud en vervallen.
2 / 5
door een geverifieerde reiziger

Not an airport hotel

Geplaatst op 4-sep-2018
This is definitely not an airport hotel as stated. It’s a couple of kilometers away from the airport. They do offer a shuttle service, however this only fits 8 people, so chances are you have to pay 20,- for a taxi. Staff is very unfriendly, especially the older guy behind the check-in desk
5 / 5
door een geverifieerde reiziger

Top

Geplaatst op 11-jan-2018
Alles was netjes. Goese service goede prijs. Top locatie.
5 / 5
door Arjen

Geplaatst op 24-jul-2017 op Hotels
het perfecte airport hotel
3 / 5
door Patrick

Hotel prima, shuttle service niet op orde!

Geplaatst op 11-jan-2017 op Hotels
De kamer was prima maar de service was ik ontevreden over. Je kon gebruik maken van een shuttleverbinding maar op de heenreis hebben we zo'n 40 min moeten wachten en toen wij voor de volgende dag de shuttle terug wilde bestellen zat hij al vol en moesten we een taxi nemen, dit was7 min rijden en koste 20 euro!! Dus een goede tip, bel van ter voren om de shuttle voor de terugreis richting het vliegveld al vast te leggen (mailen gaat helaas niet, althans ik kon het niet vinden)
4 / 5
door Giuseppe

De shuttlebus is erg slecht geregeld

Geplaatst op 30-dec-2016 op Hotels
Het hotel was netjes en een mooie ruime kamer. De shuttleservice vanaf het vliegveld was helaas een ramp!! Het was een busje voor 8 personen, terwijl er minstens 35 personen stonden te wachten. We hadden geprobeerd te reserveren, maar dat kon niet volgens het hotel. We krijgen van de chauffeur te horen dat over 40 minuten er weer een shuttlebus zou komen ..... En ja weer voor 8 personen. Bellen naar het hotel leverde niks op. We moesten wachten op de volgende shuttlebus en hopen dat er plek was. We probeerden dus maar een "gewone" taxi te nemen, helaas ... zij wilden niet rijden voor "maar een paar kilometer". Het is veel te ver om te lopen (langs de snelweg etc.) dus dat was ook geen optie. Uiteindelijk via andere mensen een taxi kunnen bellen die ons naar het hotel heeft gebracht. Al met al heeft het ons 2 uur gekost om naar het hotel te komen dat slechts 4 km verderop ligt. Erg slecht geregeld! Gelukkig konden we voor de rit naar het vliegveld de volgende ochtend wel de shuttlebus reserveren. En omdat we al heel vroeg moesten vertrekken kregen we ontbijt mee in een tasje. Dat was weer keurig geregeld.
3 / 5
Aanbevolen
voor Iedereen
door een geverifieerde reiziger uit Utrecht

Fijne ligging en vriendelijk personeel

Geplaatst op 26-jul-2016
Het personeel was vriendelijk. shuttle service punktueel en snel. De kamers zijn niet gehorig maar de airco stond erg koud en was helaas niet warmer te zetten. Ontbijt was uitgebreid en met vers fruit en verse koffie.
4 / 5
door Ardjoen uit dordrecht

goed

Geplaatst op 3-sep-2015 op Hotels
zeer uitgebreide ontbijt, pal naast de air port gratis parkeren, milaan centrum ongeveer 30 km
4 / 5
Aanbevolen
voor Iedereen
door een geverifieerde reiziger uit dordrecht nk

goed hotel wel ver van milaan

Geplaatst op 3-sep-2015
Voordelen: ontbijt, en prijs was zeer goedkoop in verhouding staat van het hotel,
er was gratis parkeren beschikbaar, milaan centrum is ongeveer 30 km ligt paal naast de airpoort. ontbijt was zeer goed en uitgebreid