TAAP-hulppagina

Wilt u weten hoe u pakkettarieven kunt boeken, reisdocumenten kunt aanmaken of een boeking kunt annuleren? Neem een kijkje bij het uitstekende trainingsmateriaal van de Expedia TAAP Academy (alleen Engelstalig).

 • Ontdek alle handige functies van Expedia TAAP met onze korte filmpjes en hulpgidsen.
 • Vind snel antwoord op populaire vragen dankzij een grote bibliotheek vol Veelgestelde vragen.
 • Blijf op de hoogte van Expedia TAAP-nieuws.De volgende secties geven u meer informatie over de TAAP-site.

Meer hulp nodig? Lees onze FAQ-sectie.

Voor meer informatie kunt u ook altijd contact met ons opnemen:
Per telefoon : (0)20 206 1712
Via e-mail : info@expediareisagenten.nl


Registratie - nieuwe gebruiker

Welkom op de website van het Expedia Travel Agent Affiliate Programme (TAAP). Hier leest u welke informatie u nodig heeft om u te registreren voor TAAP en hoe u aan de slag kunt. De TAAP-website stelt u in staat om boekingen te volgen, agentschapsinformatie te beheren, rapporten te genereren, commissieoverzichten te bekijken, en nog veel meer!

Als u nog niet bent ingeschreven, klikt u op de TAAP-website op de knop 'Registreren'.

ExpediaAccount

Als u zich wil registreren voor TAAP en u boekingen voor klanten eenvoudig en snel op de Expedia-site wil boeken, dient u zich aan te melden bij een huidige account of dient u een nieuwe Expedia-account voor TAAP aan te maken. Dit wordt uw Expedia TAAP-account voor boekingen en toegang tot de TAAP-website. We raden aan om een Expedia TAAP-account aan te maken met het e-mailadres van het agentschap, zodat alle boekingsinformatie van uw agenten naar uw e-mailadres wordt gestuurd.

Wanneer u een Expedia-account heeft, kunt de onderstaande TAAP-registratiegegevens invoeren.

TAAP-registratie

In het registratieformulier dient u de voornaamste informatie over uw agentschap op te geven, zoals de handelsnaam, het adres en telefoonnummer. U kunt ook optionele informatie toevoegen zoals het faxnummer, internetadres, IATA/ARC/CLIA/TrueID-code, groepsnamen, ANVR/SGR-nummers en het bedrijfsregistratienummer.

U wordt ook gevraagd om promotionele informatie in te voeren, om ons te vertellen waar u over ons Programma heeft gehoord.

Ten slotte dient u akkoord te gaan met de Voorwaarden & Bepalingen van TAAP om het registratieproces te voltooien.

Registratiebevestiging

Binnen 48 uur na uw registratie ontvangt u een e-mail met uw trackingcode en instructies hoe u eenvoudig toegang krijgt tot de inventaris van Expedia en commissie kunt verdienen.

Aanmelden

Meld u aan op de TAAP-website met uw TAAP-account.Expedia

Boeken

Selecteer de winkeliconen in het boekingspaneel en verdien commissie.

Reisagenten aan uw agentschap toevoegen

Reisagenten die zich willen aansluiten bij een agentschap dat deel uitmaakt van het TAAP-programma, kunnen dit uitsluitend doen via een speciale uitnodiging van de manager van dat agentschap. De manager van het agentschap kan deze uitnodiging aanmaken op de pagina Agenten beheren in het TAAP-portaal. Wanneer uw agent de uitnodiging ontvangt en op de bijgesloten koppeling klikt, wordt deze gevraagd een Expedia-account aan te maken en gelijk reizen te boeken.

Veelgestelde vragen over registratie en het eerste gebruik

Wat doe ik als ik mijn gebruikersnaam en wachtwoord van mijn Expedia-account ben vergeten?

Ga naar Gebruikersnaam en/of wachtwoord vergeten? als u uw gebruikersnaam of wachtwoord opnieuw wilt ontvangen.

Dien ik me aan te melden met mijn Expedia TAAP-account om te boeken en commissie te verdienen?

Ja, u dient uw Expedia TAAP-account te gebruiken om commissie te verdienen. Dit geeft ons de mogelijkheid om uw boeking te koppelen aan uw Expedia TAAP-account. Boekingen die u als gast maakt bij Expedia worden niet meer ondersteund.

Komen reisagenten als Expedia Rewards lid in aanmerking voor de Elite status?

Leden van Expediaʼs Travel Agent Affiliate Program komen niet in aanmerking voor de Elite status van Expedia Rewards..

Over Expedia

Expedia geeft klanten alles wat ze nodig hebben voor het zoeken naar, plannen en boeken van een reis. Het bedrijf biedt rechtstreeks toegang tot een ruime selectie aan reisproducten en -services via zijn Noord-Amerikaanse, Europese en Aziatische websites. Expedia bedient verschillende marktsegmenten, van lange zomervakanties voor gezinnen tot lastminute weekendreisjes voor singles, en geeft reizigers de mogelijkheid om hun reis te zoeken, plannen en te boeken. Websites van het merk Expedia beschikken over hotels, pakketten, vluchten, huurauto's en andere services van een divers aantal partners. U vindt Expedia online op www.expedia.nl. Klik hier voor meer informatie over het moederbedrijf.

Wat zijn de voordelen van TAAP?

Ons programma richt zich speciaal op reisagentschappen en heeft vandaag meer dan 30.000 geregistreerde partners. We werken nauw samen met de agenten om een service van hoge kwaliteit te verzekeren.

Wat ons programma aanbiedt:

 • Wekelijks wereldwijde aanbiedingen
 • Commissie
 • Een royaal incentiveplan
 • Een wereldwijde marktplaats
 • Een gebruiksvriendelijke website
 • Klantenservice
 • Geavanceerde technologie
 • Toegang tot beoordelingen