Wall Street - Financial District

Het Amerikaanse thuis van de globale financiële wereld garandeert een fascinerende excursie door de geschiedenis. In de buurt kun je de site bezoeken waar hulde gebracht wordt aan de slachtoffers van 11 september 2001. 

In het zuiden van Manhattan ligt New Yorks Wall Street, één van 's werelds meest actieve en invloedrijke financiële districten. Loop langs de door wolkenkrabbers geflankeerde straten, waar enkele van de belangrijkste financiële beslissingen ter wereld worden genomen. In de buurt bevinden zich ook grote overheidsinstellingen en een bekend nationaal monument.

Verschillende invloedrijke globale organisaties hebben een kantoor in de buurt ten zuiden van Chambers Street, waaronder de New York Stock Exchange op Wall Street, waar tijdens kantooruren doldriftige activiteiten plaatsvinden achter de gesloten deuren. Tegenwoordig worden er geen bezoeken meer aangeboden. In plaats daarvan kun je aan de gezichten van vertrekkende traders aflezen of het een goede of slechte dag is geweest.

Ga in de buurt op zoek naar een aantal belangrijke culturele bezienswaardigheden. Lower Manhattan is een populaire bestemming voor bezoekers die meer over de geschiedenis van de buurt willen weten, de indrukwekkende gebouwen willen bekijken of hulde willen brengen aan de slechtoffers van de aanslagen op 11 september 2001.

Sluit je aan bij een wandeltocht om het meeste uit je bezoek aan Lower Manhattan te halen. Zie het oude douanekantoor van de Verenigde Staten, de site van George Washingtons inauguratie, terwijl je meer leert over de politieke geschiedenis van de Verenigde Staten. Loop door Wall Street en stop even bij Trinity Church en een kluis van de Federal Reserve met miljarden dollars aan goud dat onder de grond opgeslagen ligt. Boek jezelf online een gratis rondleiding.

Breng bij het National 9/11 Memorial & Museum, gevestigd op de locatie van het voormalige World Trade Center, hulde aan de slachtoffers van 9/11. Beleef opnieuw het verhaal van voor, tijdens en na de tragische aanslagen. Ervaar de gevoelens van hoop en vernieuwing, gesymboliseerd door de kunstmatige watervallen en de spiegelvijvers op de plek waar ooit de Twin Towers stonden. 

Wall Street en Lower Manhattan liggen net ten zuiden van Chambers Street in Manhattan. De buurt is met de auto bereikbaar, maar parkeerplaatsen zijn moeilijk te vinden en de wegen zijn vaak erg druk. Neem een taxi of het openbaar vervoer, met een aantal metrostations en bushaltes in de buurt. Loop wanneer je wilt door Wall Street en Lower Manhattan, waar de meeste activiteit plaatsvindt tijdens de kantooruren van maandag t/m vrijdag.


Stadsgids van Wall Street


Hotelaanbiedingen Wall Street

Bekijk alle hotels in Wall Street
1.0 van 5.0
1.5 van 5.0
2.0 van 5.0
2.5 van 5.0
3.0 van 5.0
3.5 van 5.0
4.0 van 5.0
4.5 van 5.0
5.0 van 5.0
De populairste pakketaanbiedingen volgens onze reizigers
De populairste pakketaanbiedingen volgens onze reizigers naar [originCity]

Vlucht + hotel: de beste deals naar Wall Street

Bekijk alle pakketten naar Wall Street

Topdeals op vliegtickets naar Wall Street


Boek je vakantie naar Wall Street