Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5
Door de reisadviezen rond het coronavirus (Covid-19) zijn sommige bestemmingen op bepaalde datums mogelijk niet beschikbaar. Meer info.

Verken duizenden activiteiten met gratis annulering en zonder extra toeslagen.

Stel je reis samen met luchthaventransport, excursies, dagrondleidingen & meer.

Gebruik onze nuttige info om de juiste ervaring te boeken voor je reis.


Wat te doen in Zuid-Limburg

Zie alle 19 activiteiten in Amsterdam

Wat kun je allemaal doen in Zuid-Limburg?

Ontdek samen met Expedia hoe je kunt genieten van het beste dat Zuid-Limburg te bieden heeft! Als je van plan bent om Zuid-Limburg te bezoeken kunnen wij je laten zien wat de mooiste en best bezochte bezienswaardigheden zijn en je helpen om de meest interessante activiteiten en excursies te vinden. Of je nu lekker met je gezin naar Zuid-Limburg reist een romantische trip voor twee wilt maken of een zakelijk bezoek brengt wij zorgen ervoor dat je je optimaal kunt voorbereiden op een onvergetelijke vakantie die aan al je verwachtingen voldoet.

Bezienswaardigheden in Zuid-Limburg

Zuid-Limburg biedt talloze leuke bezienswaardigheden. Wij kunnen je helpen bij het vinden van de beste accommodaties in Zuid-Limburg en laten je zien wat de mooiste plekjes zijn in de buurt van je hotel en de omliggende omgeving. Zo weet je precies waar je heen moet

wat er te zien is en wanneer. Bekijk alle bezienswaardigheden in een handig overzicht zodat je maximaal van je vakantie kunt genieten. Wij zorgen ervoor jij je geen zorgen hoeft te maken dat je iets mist.

Als je van plan bent om Zuid-Limburg te bezoeken bekijk dan eens onze handige gidsen met een beschrijving van alle bezienswaardigheden in de regio zodat je voor je vertrek alvast alle leuke excursies kunt plannen. Zuid-Limburg heeft voor elk wat wils. Dus of je je nu wilt uitleven tijdens een actieve zomervakantie je relatie wilt vieren met een romantisch rendez-vous of jezelf wilt verwennen met een ontspannen tripje naar een resort je zult je in Zuid-Limburg zeker kunnen vermaken.

Evenementen in Zuid-Limburg

Wil je je tijdens je verblijf graag onderdompelen in de lokale cultuur? Bekijk dan voor je op reis gaat of er tijdens je verblijf leuke evenementen in Zuid-Limburg plaatsvinden. Van festivals tot lokale folklore bepalen wat een bezoekje waard is in Zuid-Limburg kan veel kostbare tijd opslokken. Met onze hulp plan je je vakantie echter eenvoudiger dan ooit. Wat je ook wilt doen of je nu een gezinsvakantie in de buitenlucht wilt de plaatselijke keuken van Zuid-Limburg wilt ontdekken of jezelf wilt onderdompelen in kunst & cultuur dankzij onze gidsen met alle evenementen van Zuid-Limburg geniet je gegarandeerd van een zorgeloze vakantie in welk seizoen je ook komt. Fijne vakantie!

Kaart

Waar overnachten in Zuid-Limburg

Maastricht

Bezoek de meest zuidelijke stad van ons land te midden van een bourgondische omgeving. Je kunt er prima winkelen, musea bezoeken en oude vestingen bekijken.

KathedraalCaféKerk

Kerkrade

Leer over de lokale mijnbouwgeschiedenis, proef Duitse specialiteiten en bezoek een dierentuin, kasteel en een 900 jaar oude abdij in dit kleine Limburgse plaatsje.

DierentuinSnowboardenHistorisch

Stadsdeel Maastricht-Centrum

De kunstgalerijen, de kerken en de theaters zijn enkele hoogtepunten van Stadsdeel Maastricht-Centrum. Ontdek deze plaats en stop ook even bij Markt of Vrijthof.

MuseumKathedraalKunst