Florida Mall

Ga naar dit luxueuze winkelcentrum en ga op een heuse winkelexpeditie. Tussen de koopjesjacht door, kun je in een van de restaurants genieten van een heerlijke maaltijd. 

Het Florida Mall is een enorm winkelcentrum van één verdieping waar je meer dan 250 winkels en restaurants vindt. Kom hier om etalages te bekijken, te winkelen en te dineren.

Het winkelcentrum opent iedere dag al vroeg de deuren voor 'mall walking', waarbij door een winkelcentrum wordt gewandeld. Deze vorm van beweging is met name in Florida zeer populair, omdat het warme weer het hier soms lastig maakt om buiten actief bezig te zijn. Al voordat de winkels hun deuren openen en het er druk wordt, kun je hier heerlijk wandelen. 

Maar de grootste attractie van het winkelcentrum wordt natuurlijk gevormd door de winkels zelf en die vind je er in alle soorten en maten, van chique winkels met bekende merken tot winkels met leuke accessoires voor in je huis en winkels waar je gadgets of etenswaren kunt kopen. Je vindt hier onder meer winkels van Macy's, Abercrombie & Fitch, Dillard's en H&M. Voordat je een bezoek brengt aan het winkelcentrum, kun je eerst op de website kijken of er speciale acties lopen, aanbiedingen gelden of er speciale evenementen plaatsvinden.

Als je kinderen onrustig beginnen te worden kun je ze meenemen naar de speeltuin. Indien je tijdens je bezoek aan het winkelcentrum met de digitale wereld verbonden wilt blijven, kun je gebruikmaken van de gratis wifi die in het hele complex beschikbaar is.

Als je geen haast hebt, kun je naar een van de lounges gaan om daar even heerlijk te ontspannen. Je kunt bij de Device Charging Stations terecht om de batterij van je mobiele apparaten op te laden. Geniet op je gemak van een lekkere maaltijd in een restaurant of kies voor een van de fastfoodrestaurants. 

Mocht je van shoppen echt geen genoeg kunnen krijgen, dan kun je ook een kijkje nemen bij het naastgelegen Terrace at The Florida Mall. In dit onoverdekte winkelcentrum vind je enkele winkels van prominente ketens.

Florida Mall is dagelijks geopend van halverwege de ochtend tot 's avonds laat. Op zondag gaan de winkels wat later open en sluiten ze wat eerder. Het winkelcentrum ligt op zo'n twaalf minuten rijden van Orlando International Airport en zo'n zestien minuten rijden van het Walt Disney World Resort. Je kunt er parkeren op een van de 10.000 gratis parkeerplekken. Als je hier met het openbaar vervoer naar toe wilt reizen, dan kun je in Orlando gebruikmaken van het Lynx-netwerk van bussen.


Verken meer van Orlando (en omgeving)


Hotels in de omgeving

De beste 10 hotels het dichtst in de buurt bij Winkelcentrum Florida


De meestgeboekte hotels

De populairste aanbiedingen in de buurt van Winkelcentrum Florida

Alle hotels in de buurt van Winkelcentrum Florida weergeven