The Mall at Millenia

In dit luxueuze, overdekte winkelcentrum kun je op zoek naar luxe goederen, modeshows bijwonen voor handige fashiontips en dineren in een elegante ambiance.  

The Mall at Millenia is een luxueus winkelcentrum met meer dan 150 winkels, boetieks en restaurants. Het complex beslaat een oppervlakte van meer dan 182 hectare en je vindt er winkels van onder meer Louis Vuitton, Gucci, Cartier, Tiffany en Prada. Er zijn ook populaire warenhuizen gevestigd, zoals Bloomingdale's en Macy's. Of je nu op zoek bent naar een verlovingsring, avondkleding, moderne apparatuur voor in je huis of nieuwe meubels, in dit winkelcentrum kun je overal voor terecht.

Trek in ieder geval een halve dag uit om het winkelcentrum te verkennen zodat je genoeg tijd hebt om te shoppen en de stijlvolle architectuur en de smaakvolle elementen te bewonderen. Let bijvoorbeeld op het enorme ovale plafond en de talloze waterelementen.

Nadat je bij de winkels bent uitgekeken, valt hier nog van alles te beleven. Ga naar het Grand Court en blijf helemaal op de hoogte van de laatste mode. Op 11 meter hoge masten staan LED-schermen met een hoge resolutie waarop beelden van de catwalks van New York, Parijs en andere grote steden worden uitgezonden. Er worden op de schermen ook programma's uitgezonden die je kunnen inspireren om bepaalde dingen in Orlando te zien of te doen.

Gedurende het jaar worden er in het winkelcentrum allerlei promotionele evenementen en modeshows gehouden. Zo kun je er in april bijvoorbeeld paaseieren zoeken en wordt er in september een Fashion Week gehouden. Raadpleeg de website van het winkelcentrum voor meer informatie over de agenda tijdens jouw bezoek.

In een van de restaurants kun je terecht om een hapje te eten. Je kunt er terecht in fastfoodrestaurants en informele of juist formele eetgelegenheden die vaak tot middernacht geopend zijn.  

Met uitzondering van enkele belangrijke feestdagen, is het winkelcentrum iedere dag geopend. Je kunt er komen met een taxi, huurauto of de Lynxbus die je hier vanuit het centrum van Orlando of nabijgelegen plaatsen heen brengt. Rond het winkelcentrum is voldoende gelegenheid om gratis te parkeren. 

Het winkelcentrum ligt aan de noordkant van International Drive en van daar is het maar een klein eindje rijden naar Walt Disney World®, Universal Orlando, SeaWorld en het centrum van Orlando.


Verken meer van Orlando (en omgeving)


Hotels in de omgeving

De beste 10 hotels het dichtst in de buurt bij Winkelcentrum Millenia


De meestgeboekte hotels

De populairste aanbiedingen in de buurt van Winkelcentrum Millenia

Alle hotels in de buurt van Winkelcentrum Millenia weergeven