Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5

WonderWorks

Dit fascinerende pretpark met als thema de wetenschap is eigenlijk een modern fun-house met hippe gadgets die door nieuwsgierige, jonge kinderen via leuke praktijkexperimenten kunnen worden ontdekt.

In WonderWorks Orlando is niets wat het lijkt. Het begint al met het gebouw op zich, een wit gestuukt landhuis dat op de kop staat. Dit 'pretpark voor het brein', zoals ze zichzelf noemen, is toegewijd aan de wondere wereld van wetenschap en natuur en is erop gericht de verbeelding van jong en oud te stimuleren.

Deze ongebruikelijke toeristische attractie heeft in visueel opzicht veel aanzien, maar toch zijn de meer dan 100 tentoonstellingen ook op interactief en educatief niveau van hoge kwaliteit. Nadat je door de inversietunnel bent gekomen, waar de zwaartekracht tegen je werkt, word je onderworpen aan de volle krachten van de natuur. Ervaar het gevoel en de omvang van een aardbeving van 5,3 op de schaal van Richter of word door een nagebootste orkaan van je voeten geblazen. Je kunt hier leuke foto's van maken.

In WonderWorks spelen hightech virtual reality gadgets een essentiële rol, waardoor zowel je brein als lichaam de nodige inspanning moeten leveren, maar het staat wel garant voor eindeloze pret. Vlieg in een simulator van een straaljager of geniet in het XD Theater van een film terwijl de stoel waarin je zit echt meebeweegt met de acties in de film. Bij de WonderCoasters-tentoonstelling kun je je eigen virtuele achtbaan bouwen en vervolgens aan boord springen voor een spannend ritje.

In de Light and Sound Zone kun je de kunst van illusies verkennen, spelen met schaduwen en op een interactieve manier met kleuren werken.

Scherpschutters van alle leeftijden kunnen in Laser Tag een leuke vorm van pakkertje spelen. Dit spel wordt gespeeld in een gigantisch doolhof met achtergrondverlichting. En als je even wilt 'ontspannen', kun je proberen languit op een echt spijkerbed te gaan liggen. Als je de dag in stijl wilt afsluiten, ga je naar de Outta Control Dinner Show. Hier kun je onbeperkt eten en drinken terwijl je geniet van entertainment zoals stand-upcomedy, magie en muziek.

Op deze plek is er ontzettend veel te doen en te zien, vooral voor kinderen met veel energie, dus trek minstens drie uur uit voor je bezoek. Voor sommige attracties in WonderWorks wordt een minimumlengte gehanteerd.

Je vindt WonderWorks op International Drive, op minder dan 3,2 kilometer van het centrum van Orlando. Je kunt tegen betaling parkeren op het nabijgelegen parkeerterrein of the I-Ride Trolley-dienst gebruiken, die langs International Drive bij een aantal attracties stopt.

WonderWorks is iedere dag van het jaar geopend.


Gids voor Wonderworks


Kaart

Beste hotelaanbiedingen

Alle 2.468 accommodaties in de buurt van Wonderworks bekijken
Orlando Metropolitan Resort
Orlando Metropolitan Resort

Orlando Metropolitan Resort

8444 Austrian Court, Orlando
   
  2,0
  / 5, op basis van 5.573 beoordelingen
  2.5 van 5.0

  Dit gezinsvriendelijke resort in Orlando ligt in de uitgaansbuurt, vlak bij Pirate's Cove Adventure-golfbaan en I-Drive 360. Ook SeaWorld® Orlando en Orange County Convention Center liggen binnen 5 km afstand.

  Westgate Lakes Resort & Spa Universal Studios Area € 88
  Westgate Lakes Resort & Spa Universal Studios Area

  Westgate Lakes Resort & Spa Universal Studios Area

  9500 Turkey Lake Rd, Orlando
    
   3,8
   / 5, op basis van 8.209 beoordelingen
   4.0 van 5.0

   Dit gezinsvriendelijke resort in Orlando ligt aan een meer, binnen 5 km afstand van Ripley's Believe It or Not, SeaWorld® Orlando en I-Drive 360. Ook Discovery Cove en Aquatica liggen binnen 5 km afstand.

   Avanti International Resort
   Avanti International Resort

   Avanti International Resort

   8738 International Dr, Orlando
     
    3,8
    / 5, op basis van 6.392 beoordelingen
    3.0 van 5.0

    Dit gezinsvriendelijke hotel in Orlando ligt binnen 10 minuten lopen van Pirate's Cove Adventure-golfbaan en I-Drive 360. Ook SeaWorld® Orlando en Orange County Convention Center liggen binnen 5 km afstand.

    Rosen Inn at Pointe Orlando
    Rosen Inn at Pointe Orlando

    Rosen Inn at Pointe Orlando

    9000 International Drive, Orlando
      
     3,9
     / 5, op basis van 3.899 beoordelingen
     3.0 van 5.0

     Dit gezinsvriendelijke hotel in Orlando ligt vlak bij de luchthaven, binnen 15 minuten lopen van Wonderworks en I-Drive 360. Ook SeaWorld® Orlando en Orange County Convention Center liggen binnen 5 km afstand.

     Sonesta ES Suites Orlando - International Drive
     Sonesta ES Suites Orlando - International Drive

     Sonesta ES Suites Orlando - International Drive

     8480 International Drive, Orlando
       
      4,4
      / 5, op basis van 1.724 beoordelingen
      3.5 van 5.0

      Dit gezinsvriendelijke hotel in Orlando ligt in de uitgaansbuurt, vlak bij Pirate's Cove Adventure-golfbaan, I-Drive 360 en Coca-Cola Orlando Eye. Ook SEA LIFE Orlando Aquarium en Madame Tussauds liggen binnen 10 minuten lopen.

      Rosen Centre Hotel
      Rosen Centre Hotel

      Rosen Centre Hotel

      9840 International Dr, Orlando
        
       4,3
       / 5, op basis van 1.765 beoordelingen
       4.0 van 5.0

       Dit gezinsvriendelijke resort in Orlando ligt binnen 2 km afstand van Pointe Orlando, Orange County Convention Center en Aquatica. Ook SeaWorld® Orlando en I-Drive 360 liggen binnen 3 km afstand.

       Quality Suites
       Quality Suites

       Quality Suites

       9350 Turkey Lake Rd, Orlando
         
        3,3
        / 5, op basis van 3.384 beoordelingen
        2.5 van 5.0

        Dit gezinsvriendelijke hotel in Orlando ligt vlak bij de luchthaven, binnen 5 km afstand van Ripley's Believe It or Not, SeaWorld® Orlando en I-Drive 360. Ook Discovery Cove en Aquatica liggen binnen 5 km afstand.

        Wyndham Orlando Resort International Drive € 72
        Wyndham Orlando Resort International Drive

        Wyndham Orlando Resort International Drive

        8001 International Dr, Orlando
          
         3,6
         / 5, op basis van 1.785 beoordelingen
         3.5 van 5.0

         Dit gezinsvriendelijke resort in Orlando ligt in de buitenwijken, binnen 15 minuten lopen van Ripley's Believe It or Not, Coca-Cola Orlando Eye en I-Drive 360. Ook Universal’s Volcano Bay™ en Pointe Orlando liggen binnen 3 km afstand.