NIEUW! Expedia Rewards Banner Logo Ontvang ten minste 10% extra korting op geselecteerde hotels met klantenprijzen Registreer je nu, het is gratis!
Doorgaan naar hoofdinhoud
Begin van hoofdinhoud
Reizen met Expedia
Stel je reis samen

Remove

Vind de goedkoopste huurauto's op Expedia.nl

Of je nu op zoek bent naar zakelijke autoverhuur of een goedkope huurautodeal voor je zomervakantie, Expedia maakt het makkelijk om autoverhuur online te regelen tegen een bijzonder scherpe prijs. We bieden een scala aan deals voor zakenreizigers en onze autoverhuurpakketten voor vakanties omvatten flexibele opties voor afhalen en terugbrengen op alle vakantiereisroutes.

Wat je bestemming ook is, met ons leveranciersnetwerk vind je snel de oplossing die het beste bij je past. Economy-autoverhuur in Florida? Een compacte huurauto in Spanje of Frankrijk? Wij werken samen met de meest gerenommeerde bedrijven om al je wensen te vervullen. Als je je autoverhuur regelt op Expedia, ben je er zeker van dat je profiteert van de goedkoopste beschikbare tarieven.

Kijk voor de beste online deals voor autoverhuur elke dag bij de last minute deals voor autoverhuur. Bij Expedia werken we nauw samen met ons leveranciersnetwerk om je de beste oplossing voor je reis te kunnen bieden, tegen een onverslaanbaar last minute tarief. Deze speciale Expedia-deals bieden de laagst mogelijke autoverhuurtarieven, die snel uitverkocht raken. Het is dus verstandig om de website regelmatig te checken om ook gebruik te kunnen maken van onze geweldige last minute tarieven.

Je kunt heel eenvoudig een van Expedia's all-inclusive autoverhuurdeals boeken. Kies gewoon je opties voor ophalen en terugbrengen, het type auto dat je zoekt en reserveer van tevoren speciale voorzieningen. Weet je niet welke autotype je het beste kunt kiezen? Je kunt een auto huren op formaat, verhuurtarief of zelfs verhuurbedrijf. Er zijn opties die passen bij het budget voor je huurauto, het aantal mensen dat meegaat of het autoverhuurbedrijf van je keuze. Speciale voorzieningen, zoals kinder- of peuterzitjes, skidragers en sneeuwkettingen, zijn meestal te reserveren.

Zoek je naar iets bijzonders? Als je milieubewust wilt rijden biedt Expedia je hybride huurauto's en een grote keus aan brandstofbesparende deals voor economy-autoverhuur. Op reis met een groot gezin? Ze passen allemaal in een MPV. Maar als je liever in stijl reist, heeft Expedia een uitgebreide keus aan deals voor luxe-autoverhuur, waarmee zelfs de meest veeleisende reiziger tevreden zal zijn.

Wat je bestemming ook is, Expedia heeft de oplossing die het beste bij je past.