Wanneer het gaat om het plannen van een vakantie, zijn jouw specifieke interesses de doorslaggevende factor. Het kan zijn dat je vooral dol op kunst en architectuur bent of het liefste van het culinaire aanbod van een bestemming proeft. Misschien ben je op zoek naar een vakantie boordevol actie of sport of misschien wil je juist graag relaxen en je lekker laten verwennen wanneer je op reis bent.

Wat je interesses ook zijn, wij willen je graag helpen en dat doen we met onze verzameling artikelen. Hieronder vind je reisinspiratie op basis van allerlei verschillende interesses. Of je nu houdt van voetbal of wijn, geschiedenis of witte zandstranden, wij hebben de allerbeste vakantietips voor je.

Als je in kunst geïnteresseerd bent, lees je hier welke bestemmingen je dichter bij de wereld van de grote meesters brengt, van Monet tot Van Gogh. Als je liever in de stad op avontuur gaat, ontdek je hier welke stedentrip het beste past bij een dagje winkelen, chique dineren of bijzondere bezienswaardigheden bekijken. Het maakt niet uit of je liever gaat bergbeklimmen of een duik in tropische wateren neemt, op koopjesjacht gaat op lokale markten of je helemaal laat gaan in het plaatselijke nachtleven, je bent hier aan het juiste adres. Je kunt ook het menu hierboven raadplegen voor een verzameling artikelen over wat jou het meeste interesseert.

Als je nog meer vakantie-inspiratie zoekt, kun je ook een kijkje nemen op onze pagina met vakantie-ideeën.

Onze Interesses artikelen