Wil je even helemaal ertussenuit met kerst? Zin in feestdagen zonder stress en zonder uren in de keuken? Of ben je misschien toe aan een feestelijk uitje in combinatie met een echte winterse setting? Van heerlijke verwennerij en volop sneeuwplezier tot een relaxte tijd met familie en vrienden in een nieuwe omgeving: de kerstdagen zijn nog gezelliger wanneer je volop nieuwe ervaringen kunt beleven.

Zie je het al voor je? Dan ben je aan het juiste adres! Bekijk onze aanbevelingen voor de leukste bezienswaardigheden en activiteiten tijdens de kerstvakantie. Op deze pagina vind je allerlei uitstekende seizoenstips, ideeën en gidsen, speciaal ontworpen om de feestdagen nog specialer te maken voor jou en je dierbaren. En houd onze pagina goed in de gaten, want we hebben regelmatig nieuwe, inspirerende suggesties voor je.

Kom even op adem onder de beroemde kerstboom bij het Rockefeller Center tijdens een weekendje winkelen in New York. Ga op zoek naar handgemaakte cadeaus onder het genot van een glas glühwein op een van de gezellige kerstmarkten door heel Europa. Of ontdek nieuwe kersttradities en bijzondere gebruiken die je volgende kerstvakantie onvergetelijk maken. Een kerstuitje is een van de beste cadeaus aan jezelf en je familie, dus scrol verder en ontdek alle mogelijkheden die voor je klaarliggen.

Voor een winterzonnetje of de beste ski- en snowboardvakanties met kerst bekijk je onze pagina over wintervakanties. Of als je meer wilt weten over de culinaire hoogstandjes van een bestemming, neem je een duik in onze artikelen over eten en drinken.

Onze Kerstmis artikelen