Een goede manier om tijdens je reis de absolute hoogtepunten van een locatie te beleven is door lokale kennis: er gaat niets boven een goed geïnformeerde vriend die je mee op sleeptouw neemt. Iemand die alle geheime, interessante plekken weet te vinden. Iemand die weet waar je het lekkerste streetfood haalt en hoe je de grote groepen toeristen ontloopt.

Natuurlijk heb je niet zo'n vriend op elke bestemming. En daarom raadpleeg je onze beste reistips. Op deze pagina vind je een groot aanbod aan aanbevelingen en suggesties, van de meest interessante markten en bekroonde restaurants tot uitstekende manieren om de geschiedenis en cultuur van een stad te ervaren. En wanneer je met een beperkt budget reist, ontdek je hier de beste gratis bezienswaardigheden en activiteiten.

We hebben artikelen over de beste culinaire hoogstandjes in Moskou, gidsen voor voetbalfans op bezoek in steden over de hele wereld en de beste plekken in Barcelona om met je kinderen te verkennen. Verheug je op tips over vintagewinkels in Rome en de beste restaurantjes voor een luie zondagsbrunch in Dublin, en inside-information over verborgen stranden, fantastische picknickplekken en slimme vervoersmogelijkheden. Kortom, hier vind je de allerbeste reistips en ideeën.

Onze Reistips artikelen