Er is een reden waarom lijstjes zo populair zijn. Ten eerste zie je direct aan de kop al wat voor informatie erin staat: scanbare inhoud. Ten tweede zijn ze snel en eenvoudig te lezen, met belangrijke informatie opgedeeld in hapklare brokjes. En ten derde is de informatie beter te onthouden, wat bijzonder handig is in het geval van reizen.

Dus als je van lijstjes en van reizen houdt, ben je hier aan het juiste adres. Op deze pagina vind je allerlei handige en inspirerende lijstjes waarmee je je volgende vakantie kunt plannen. We hebben lijstjes met redenen waarom een bepaalde bestemming zeker de moeite waard is, lijstjes met de beste attracties om te beleven en lijstjes met de meest indrukwekkende bezienswaardigheden. We hebben zelfs lijstjes met gratis activiteiten in populaire steden.

Ontdek waarom Buenos Aires bovenaan je bucketlist met reizen hoort te staan en vind de beste plekken ter wereld waar je het noorderlicht kunt bewonderen. Lees hoe je 24 of 48 uur in een grote stad kunt doorbrengen en welke kindvriendelijke activiteiten in Dublin worden aangeboden. Je vindt hier ook lijstjes over steden die je het beste vanaf het water kunt bekijken, lijstjes over nationale drankjes om te proeven en lijstjes over de beste bestemmingen voor een strandvakantie. Scrol op je gemak rond en ontdek allerlei interessante informatie. En houd de pagina goed in de gaten, want we voegen regelmatig nieuwe lijstjes toe.

Voor uitstekende reistips over de absolute hoogtepunten raadpleeg je onze 'het beste van'-artikelen.

Onze Toplijst artikelen