Bepalen wat voor soort je vakantie je wilt beleven: dat is pas een uitdaging. Wordt het een stedentrip of een reis door de natuur? Een relaxte lange strandvakantie of een midweek boordevol activiteiten? Een avontuur aan de andere kant van de wereld of een staycation dicht bij huis?

De mogelijkheden lijken eindeloos en voor elk type vakantie zijn er talloze opties om uit te kiezen. En daarom zijn wij er. Hier vind je een actuele bron van inspiratie voor verschillende types vakanties, met onder andere gidsen over gezinsvriendelijke bestemmingen, tips over uitstekende skilocaties en suggesties voor romantische uitjes.

Of je nu al weet wat voor soort vakantie het wordt, of echt nog helemaal geen ideeën hebt, wij kunnen je helpen. We hebben stadsgidsen over de locaties met de beste winkels, restaurants, kunstgalerieën en meer. Thema-artikelen over de meest spectaculaire plekken om de wonderen van de natuur te ervaren. Suggesties voor bestemmingen die binnen je budget blijven. En aanbevelingen voor unieke reizen naar tropische eilanden en beschermde natuurreservaten. Je vindt het hier. Neem een kijkje op deze pagina voor de verschillende types vakanties waarvoor je kunt kiezen. Vergeet ook niet de verschillende categorieën in de menu bovenaan te bekijken voor meer ideeën.

Als je bijvoorbeeld met de kinderen op vakantie wilt, ga je naar onze pagina over gezinsvakanties. Of lees onze artikelen over romantische uitstapjes als je een speciale reis voor twee personen wilt plannen.

Onze Type vakanties artikelen