Doorgaan naar hoofdinhoud
Begin van hoofdinhoud

Een Expedia Gratis Extra vinden is erg eenvoudig!

  • 1
    Kies hieronder een bestemming uit of zoek hierboven
  • 2
    Kijk uit naar hotels met het cadeautje om je speciale deal te vinden
  • 3
    Expedia Gratis Extra's zijn vooraf geselecteerd, gegarandeerd door het hotel en voor iedereen beschikbaar. Profiteer nu!

Meer info

Profiteer van Gratis Extra’s met Expedia

Expedia biedt je de kans om nog meer uit je hotelverblijf te halen met de ‘Gratis Extra’s’ die via verschillende partner hotels aangeboden worden. Voorzieningen waar je normaal gesproken tijdens je verblijf voor zou betalen, worden nu helemaal gratis aangeboden. Ze zijn bovendien vooraf geselecteerd, door het hotel gegarandeerd en beschikbaar voor iedereen. Waar wacht je nog op?

De Gratis Extra’s zijn erg uitgebreid en verschillen van accommodatie tot accommodatie. Zo bieden sommige hotels een gratis ontbijtbuffet. Maar dat is lang niet alles. Bij andere hotels krijg je gratis een fles wijn op de kamer, kun je gratis laat uitchecken, krijg je tickets voor een evenement of excursie of kun je profiteren van een gratis kamerupgrade. Ook kortingen of vouchers voor bepaalde hotelfaciliteiten kunnen bij je hotelboeking zijn inbegrepen, denk hier bijvoorbeeld aan tegoedbonnen voor Spa&Wellness faciliteiten.

Het is heel eenvoudig om te genieten van deze Gratis Extra’s. Allereerst maak je een Expedia-account aan en kies je je bestemming en datums van voorkeur. In de zoekresultaten ga je op zoek naar de hotels die deze freebies aanbieden. Je kunt ze herkennen aan het pictogram van het cadeautje. Daarna hoef je enkel je boeking te bevestigen en kun je genieten van al deze fantastische Gratis Extra’s via Expedia. Zo eenvoudig is het!

Voorwaarden & Bepalingen:

Het aantal getoonde Expedia Gratis Extra's is correct op 08-06-18.

Enkel beschikbaar op computer. De inbegrepen Gratis Extra's variëren per hotel, hotelbeschikbaarheid en reisdatums. Mogelijk zijn er specifieke hotelvoorwaarden, die worden vermeld voordat je de boeking voltooit. Ga naar de individuele hotelinformatiepagina voor alle info. Expedia Gratis Extra's kunnen items zijn zoals wifi, ontbijt, resorttegoed, showtickets, kamerupgrades, laat uitchecken en nog veel meer. Alcoholische dranken zijn niet inbegrepen bij het ontbijt. Voor ongebruikte Extra's ontvang je geen tegoed of krijg je geen geld terug. De getoonde prijzen zijn incl. de promotionele korting en gelden per kamer/nacht, op basis van twee personen per kamer. De getoonde prijzen zijn mogelijk niet beschikbaar voor alle kamertypes. Mogelijk kun je op sommige datums niet boeken en is er een minimumverblijf vereist. De Expedia Gratis Extra's zijn de aanvullende aanbiedingen bij geselecteerde hotels, op basis van je zoekopdracht en verblijfsduur. Alle aanbiedingen zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid en kunnen zonder voorafgaande kennisgeving stopgezet worden. Expedia's gebruikelijke boekingsvoorwaarden zijn van toepassing.

Naar boven