Onze Prijsgarantieclaimformulier voor boekingen die gemaakt werden vóór 18 oktober 2017.

We willen allemaal graag waar voor ons geld, en er is niets erger dan een hotel of een Vlucht + Hotel (samen) te boeken en er vervolgens achter te komen dat je het ergens anders goedkoper had kunnen krijgen. Daarom hebben we het volgende bedacht:

Losse hotelboekingen:

Als je een hotel op Expedia.nl hebt geboekt en betaald en je vindt tot 48 uur vóór het inchecken op onze of een andere website een lager tarief voor dezelfde kamer, dan betalen wij je het verschil terug. Zo makkelijk is het.

Bij hotelboekingen geven we je niet, zoals bij sommige andere sites de gewoonte is, maar 24 uur vanaf de datum waarop je het hotel boekt. Als je tot 48 uur vóór het inchecken elders een lagere prijs vindt, laat het ons dan weten en wij evenaren de prijs. Het maakt dus niet uit of je 3 uur of 3 maanden na je boeking een lagere prijs vindt: onze Prijsgarantie is nog altijd geldig.

Uiteraard moet de lagere prijs wel vergelijkbaar zijn: hetzelfde hotel, prijsplan, kamertype en dezelfde datums en verblijfsduur, inclusief alle belastingen en toeslagen, maar zo makkelijk is het.

Vergelijkingstabel
Expedia Rate-tarief, betaal nu, geen restitutie Tarief van concurrent, betaal nu of later, geen restitutie
Expedia Rate-tarief, betaal nu, restitutie mogelijk Tarief van concurrent, betaal nu of later, restitutie mogelijk
Expedia Rate-tarief, betaal nu, geen restitutie Tarief van concurrent, betaal nu of later, restitutie mogelijk
Expedia Rate-tarief, betaal nu, restitutie mogelijk Tarief van concurrent, betaal nu of later, geen restitutie
Expedia-tarief, betaal nu of later

Vlucht + Hotel (samen geboekt):

Als je een Vlucht + Hotel (samen) op Expedia.nl hebt geboekt betaald, en je vindt BINNEN 48 UUR een lagere prijs voor je Vlucht + Hotel-boeking op onze of op een andere website, laat het ons dan weten, want dan betalen wij je het verschil terug. Zo makkelijk is het.

Uiteraard moet de lagere prijs wel vergelijkbaar zijn: dezelfde datums, vliegtijden, hetzelfde vluchtnummer, hotel, prijsplan, kamertype en dezelfde datums en verblijfsduur, inclusief alle belastingen en toeslagen, maar zo makkelijk is het.

Vul het onderstaande formulier in en wij doen de rest.