We willen allemaal graag waar voor ons geld, en er is niets erger dan een hotel of een Vlucht + Hotel (samen) te boeken en er vervolgens achter te komen dat je het ergens anders goedkoper had kunnen krijgen. Daarom hebben we het volgende bedacht:

Losse hotelboekingen:

Als je een hotel op Expedia.nl hebt geboekt en betaald en je vindt tot 48 uur vóór het inchecken op onze of een andere website een lager tarief voor dezelfde kamer, dan betalen wij je het verschil terug. Zo makkelijk is het.

Bij hotelboekingen geven we je niet, zoals bij sommige andere sites de gewoonte is, maar 24 uur vanaf de datum waarop je het hotel boekt. Als je tot 48 uur vóór het inchecken elders een lagere prijs vindt, laat het ons dan weten en wij evenaren de prijs. Het maakt dus niet uit of je 3 uur of 3 maanden na je boeking een lagere prijs vindt: onze Prijsgarantie is nog altijd geldig.

Uiteraard moet de lagere prijs wel vergelijkbaar zijn: hetzelfde hotel, prijsplan, kamertype en dezelfde datums en verblijfsduur, inclusief alle belastingen en toeslagen, maar zo makkelijk is het.

Vergelijkingstabel
Expedia Rate-tarief, betaal nu, geen restitutie Tarief van concurrent, betaal nu of later, geen restitutie
Expedia Rate-tarief, betaal nu, restitutie mogelijk Tarief van concurrent, betaal nu of later, restitutie mogelijk
Expedia Rate-tarief, betaal nu, geen restitutie Tarief van concurrent, betaal nu of later, restitutie mogelijk
Expedia Rate-tarief, betaal nu, restitutie mogelijk Tarief van concurrent, betaal nu of later, geen restitutie
Expedia-tarief, betaal nu of later

Vlucht + Hotel (samen geboekt):

Als je een Vlucht + Hotel (samen) op Expedia.nl hebt geboekt betaald, en je vindt BINNEN 48 UUR een lagere prijs voor je Vlucht + Hotel-boeking op onze of op een andere website, laat het ons dan weten, want dan betalen wij je het verschil terug. Zo makkelijk is het.

Uiteraard moet de lagere prijs wel vergelijkbaar zijn: dezelfde datums, vliegtijden, hetzelfde vluchtnummer, hotel, prijsplan, kamertype en dezelfde datums en verblijfsduur, inclusief alle belastingen en toeslagen, maar zo makkelijk is het.

Voor de Expedia Prijsgarantie gelden de onderstaande aanvullende Voorwaarden. De Prijsgarantie is uitsluitend van toepassing op vooruitbetaalde hotelboekingen en Vlucht + Hotel-boekingen.

Vul het onderstaande formulier in en wij doen de rest.

Voorwaarden & Bepalingen

  1. Prijsgarantie (losse hotelboekingen): Als je een hotel op Expedia.nl hebt geboekt en betaald en je vindt tot 48 uur vóór het inchecken op onze of een andere website een lager tarief voor dezelfde kamer, dan betalen wij je het verschil terug. De Expedia Prijsgarantie is alleen van toepassing op losse, vooruitbetaalde hotelboekingen die via Expedia.nl zijn gemaakt. De vergelijking moet voor hetzelfde hotel in een losse boeking zijn (niet als onderdeel van een pakket of Vlucht + Hotel-deal).
  2. Prijsgarantie (Vlucht + Hotel-boekingen): Als je een Vlucht + Hotel samen hebt geboekt en betaald via Expedia.nl en je vindt BINNEN 48 UUR NA HET BOEKEN een lager tarief voor dezelfde Vlucht + Hotel-combinatie met dezelfde voorwaarden op Expedia.nl of op een andere website, dan betalen we je het verschil terug.
  3. Een claim indienen: Om voor de Prijsgarantie in aanmerking te komen, dien je 48 uur vóór het inchecken of binnen 48 uur na het boeken (i.g.v een Vlucht + Hotel-boeking) je claim in te dienen met behulp van het claimformulier.
  4. Vergelijking moet voor hetzelfde reisplan zijn en onder dezelfde voorwaarden vallen: De Prijsgarantie is alleen beschikbaar voor reizen met exact dezelfde kenmerken, inclusief vlucht, vluchtnummer, vluchttijden, hotel, kamertype, prijsplan, toepasselijk restitutie- en annuleringsbeleid en verblijfsdatums, zoals geboekt via Expedia.nl. De Prijsgarantie is alleen van toepassing op de volledige kosten van de geboekte reis, inclusief alle belastingen en toeslagen. De garantie is niet beschikbaar voor boekingen op websites waar de naam van het hotel of andere boekingsgegevens niet bekend zijn tot na de aankoop. Om gebruik te maken van de Prijsgarantie, dien je te voldoen aan alle vereisten die op de lagere prijs van toepassing zijn (indien aanwezig), inclusief, maar niet beperkt tot, vereisten met betrekking tot woonplaats, regio en leeftijd.
  5. De vergelijking dient voor het algemeen publiek beschikbaar te zijn: De Prijsgarantie is alleen van toepassing op prijzen die algemeen geadverteerd en beschikbaar zijn, of die afkomstig zijn van een website die gericht is op consumenten in Nederland. Hiervan zijn de volgende tarieven uitgesloten: tarieven die via ledenprogramma's worden aangeboden; zakelijke kortingen of tarieven; groeps-, charter-, rewards-, stimulerings-, ontmoetings-, conferentie-, consolidatie- of interlineprijzen; prijzen die via een veiling of een soortgelijk proces zijn verkregen; of prijzen waarvan alleen gebruikgemaakt kan worden met een coupon of andere aanbieding die niet algemeen beschikbaar is. Het lagere tarief mag niet van een website komen waarbij je moet bellen om het tarief te ontvangen, of van een e-mail die je hebt ontvangen. Het tarief dient aangeboden en geboekt te worden in dezelfde valuta als je boeking bij Expedia.nl (zonder gebruik van valuta-omrekenmachines).
  6. Claimverificatie: Alle claims voor de Prijsgarantie worden door Expedia.nl geverifieerd. We accepteren geen screenshots of ander beweerd bewijs van een lagere prijs dat niet onafhankelijk door ons kan worden bevestigd. Ook zullen we geen verzoeken verifiëren waarvan wij geloven, naar ons uitsluitend oordeel, dat ze het resultaat zijn van een drukfout of een andere fout, of dat ze door middel van fraude of te kwader trouw tot stand zijn gekomen. Bij geverifieerde claims ontvang je het prijsverschil op de creditcard die gebruikt werd bij het boeken. Mogelijk dien je 30 dagen of tot de volgende factuurronde te wachten tot het bedrag op je afschrift verschijnt.
  7. Wijzigingen: Wij behouden het recht om, naar ons uitsluitend oordeel, de Prijsgarantie aan te passen of stop te zetten, of de beschikbaarheid ervan tot enig persoon, op enig moment, en zonder voorafgaande kennisgeving en zonder aansprakelijkheid jegens jou, te beperken. De voorwaarden die op de website Expedia.nl staan op het moment dat je je claim indient, bepalen of je in aanmerking komt voor de Prijsgarantie. Wanneer wij verzuimen om een bepaling uit deze voorwaarden ten uitvoer te brengen, betekent dit niet dat wij afstand doen van deze bepaling. De voorwaarden van de Prijsgarantie vallen onder de Nederlandse wetgeving.