Sluit u aan bij dé reisspecialisten

Genereer extra omzet met het partnerprogramma van Expedia

Welkom. Svāgata. Hola. Bienvenue.

Optimaliseer uw siteverkeer! Sluit u aan bij het partnerprogramma van Expedia werk samen met 's werelds toonaangevende online reisbureau en zorg voor extra omzet. Maak gebruik van het Expedia-merk om uw huidige bezoekers een betere service te bieden (en nieuwe bezoekers aan te trekken) door op uw website links naar onze aanbiedingen, kortingen en accommodaties te plaatsen.

 • Meer dan 60 miljoen unieke bezoekers per maand
 • Meer dan 260.000 beschikbare accommodaties
 • Meer dan 400 beschikbare airlines
 • 150 websites in meer dan 70 landen
 • $ 39,4 mld brutoboekingswaarde in 2013

's Werelds toonaangevende reiswebsite

Expedia, Inc. staat boven aan de 2014 Travel Weekly Power List, een jaarlijkse ranglijst van toonaangevende reisbedrijven

Waarom Expedia?

Expedia beschikt over een gerenommeerd partnerteam, dat bewezen oplossingen biedt voor de integratie en promotie van reizen op sites als die van u.

 1. Voortreffelijke beschikbaarheid: Expedia onderhandelt rechtstreeks met leveranciers om zoveel mogelijk beschikbare kamers te verzekeren, met inbegrip van dynamische pakketten en exclusieve tarieven.
 2. Krachtig merk: De snelle herkenbaarheid van het merk Expedia creëert vertrouwen en verzekert marktleidende conversiecijfers.
 3. Extra omzet: Uw omzet is positief vanaf dag één. Elke geldige transactie die via uw links gemaakt wordt, geeft u recht op een deel van de inkomsten.
 4. Volledige ondersteuning verzekert uw succes: De tools, datafeeds en winkelomgeving zijn allemaal beschikbaar.
 • 1. Voortreffelijke beschikbaarheid

  Expedia onderhandelt rechtstreeks met leveranciers om zoveel mogelijk beschikbare kamers te verzekeren, met inbegrip van dynamische pakketten en exclusieve tarieven.

 • De snelle herkenbaarheid van het merk Expedia creëert vertrouwen en verzekert marktleidende conversiecijfers.

 • Uw omzet is positief vanaf dag één. Elke geldige transactie die via uw links gemaakt wordt, geeft u recht op een deel van de inkomsten.

 • De tools, datafeeds en winkelomgeving zijn allemaal beschikbaar.

Aan de slag

Deelnemen aan het partnerprogramma van Expedia is snel en eenvoudig

Sluit u aan in enkele seconden

Registreer u hieronder voor uw gewenste programma. Wanneer uw registratie goedgekeurd is, kunt u onze links integreren in uw site en commissie verdienen

Commission Junction
Registreer u bij CJ