Mijn vlucht beheren


Hieronder vind je de links naar de diverse airlines voor hun algemene vervoers- en bagagevoorwaarden, beheermogelijkheden van je boeking en instructies voor het online inchecken.


Online inchecken

Check online in voor je vlucht met je computer thuis of op kantoor om rompslomp en lange wachtrijen op de luchthaven te vermijden. Met online inchecken kun je instapkaarten 24 uur tevoren afdrukken. Zoek hieronder de luchtvaartmaatschappij waar je mee vliegt en gebruik de snellink om direct naar de pagina voor online inchecken te gaan.

Als je luchtvaartmaatschappij niet vermeld staat op deze pagina, bieden ze mogelijk deze service niet aan. In dat geval kan het nodig zijn dat je op de luchthaven incheckt. Let op, deze lijst is niet volledig.


Bagage

De toegestane hoeveelheid bagage en het bagagebeleid verschilt per luchtvaartmaatschappij. Controleer met welk type luchtvaartmaatschappij je vliegt.


Low-cost airlines

Luchtvaartmaatschappijen zoals Easyjet, Air Lingus en Jet2 worden beschouwd als low-cost airlines; ingecheckte bagage is niet inbegrepen in de vluchtboeking.

We adviseren je koffers online toe te voegen voor je reis, aangezien sommige luchtvaartmaatschappijen een extra toeslag berekenen voor het toevoegen van koffers op de luchthaven. Je hebt het boekingsreferentienummer van je luchtvaartmaatschappij nodig en je e-mailadres. Voor sommige luchtvaartmaatschappijen zoals Easyjet heb je ook accountgegevens nodig die na de boekingsbevestiging in een afzonderlijke e-mail naar je zijn verzonden. Zoek hieronder de luchtvaartmaatschappij waar je mee vliegt en gebruik de snellink om bagage toe te voegen aan je boeking.


Traditionele airlines

Luchtvaartmaatschappijen met volledige service, zoals British Airways, Virgin Atlantic enz., staan ook bekend als traditionele airlines.

Passagiers die Economy Class reizen, hebben gewoonlijk een maximaal toegestane hoeveelheid bagage van 23 kg. Passagiers die Business Class reizen, hebben een maximaal toegestane hoeveelheid bagage van 32 kg zonder extra toeslag. We adviseren je het bagagebeleid van de luchtvaartmaatschappij waar je mee vliegt te controleren via de links hieronder.


Vereiste reisdocumenten

Controleer of je alle benodigde reisdocumenten voor je reis bij je hebt door de onderstaande koppeling te selecteren. Vergeet niet: als je reisplannen een overstap in een ander land bevatten, heb je mogelijk aanvullende reisdocumenten nodig, dus controleer goed op benodigde documentatie voor overstappen.