De leukste zonvakanties in Mei

Als je in mei zin krijgt om te reizen en verlangt naar uitgebreid zonnebaden op paradijselijke stranden, is een langeafstandsvlucht precies wat je nodig hebt. Beleef een heerlijke zonvakantie in mei in exotische bestemmingen zoals Krabi of Dubai. Palmbomen, witte zandstranden en een turquoise blauwe zee zorgen dat je het dagelijks leven meteen vanaf het begin achter je kunt laten en totaal kunt ontspannen.

Ontdek tijdens een strandvakantie in mei subtropische strandparadijzen met een langeafstandsvlucht

Betekent een strandvakantie voor jou niet alleen zon, zand en zee, maar vooral veel warmte? Kies dan voor een langeafstandsvlucht in mei naar een van de prachtige bestemmingen waar de temperatuur zeer waarschijnlijk de 30-gradengrens wel doorbreekt. Beleef een onvergetelijke strandvakantie in mei in droombestemmingen zoals Thailand of de Verenigde Arabische Emiraten.

De provincie Krabi en zijn gelijknamige hoofdstad in het zuiden van Thailand hebben een subtropisch klimaat, waardoor zomerse temperaturen gegarandeerd zijn. De paradijselijke stranden in Krabi horen bij de mooiste van het land. Je strandvakantie in mei kun je hier doorbrengen met zonnen, zwemmen, snorkelen, duiken en nog veel meer andere leuke activiteiten. Je kunt ook een boot nemen naar de prachtige eilanden die voor de kust liggen. De adembenemende schoonheid van Thailand ontvouwt zich hier in zijn volle pracht. Ontdek op je verre reis deze schilderachtige provincie aan de Andamanse Zee, die door bezoekers wordt gewaardeerd om zijn witte zandstranden, weelderige groen, indrukwekkende kalkrotsen en het kristalheldere water van de zee.

Met een langeafstandsvlucht naar Dubai kun je ook een subtropisch klimaat verwachten, maar door de nabijheid van de woestijn is het hier ook heel droog, wat veel reizigers aangenaam vinden. Tijdens een strandvakantie in mei kun je de fantastische stranden rond de bruisende Arabische metropool ontdekken. Je kunt de tijd hier niet alleen verdrijven met zonnebaden, maar ook met allerlei leuke activiteiten, zoals kitesurfen en suppen. En als je tussendoor zin hebt in het stadsleven, lokt Dubai, waar je fantastisch kunt shoppen en waar je van de ene verbazing in de andere valt. Slenter over de traditionele kruidenmarkt, ontdek de reusachtige malls naar Amerikaans voorbeeld, bezoek het Dubai Museum in het Al Fahidi Fort (het oudste overgebleven gebouw van de stad) of trakteer jezelf op een welverdiend etentje in een van de vele uitstekende restaurants in de indrukwekkende stad aan de rivier de Khor Dubai.

Meer lezen
Verbergen
** Alle prijzen kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd