Een exclusieve pasta-workshop in het zuiden van Sardinië! Je vindt ons in Capitana, een buitenwijk van Cagliari, met een prachtig uitzicht op zee! Ben je een pastaliefhebber en wil je de kunst van het traditionele Italiaanse pasta maken ontdekken? Ovan neemt je mee op een culinaire reis, leert de fijne kneepjes van het pasta maken en dompelt je onder in de Italiaanse keuken. In de workshop leer je verschillende pastavormen met de hand te maken en ontdek je je eigen culinaire creativiteit. We halen inspiratie uit traditionele Sardijnse vormen zoals Malloreddus en Culurgiones, maar ook uit iconische pastasoorten zoals Mezzaluna, Ravioli, Casoncelli en vele andere. Deze unieke pasta's worden gecombineerd met gezonde, plantaardige en heerlijke sauzen.
Ovan begeleidt je stap voor stap en laat je zien hoe je de perfecte textuur en smaak krijgt. Ovan zal je inspireren met creatieve ideeën en je helpen je eigen unieke variaties te creëren. Na de workshop krijg je een 3-gangen lunch of diner met je zelfgemaakte pasta! De opstelling voor de lunch of het diner is met een prachtig panoramisch uitzicht over de zee. Wat ons onderscheidt van de rest is onze focus op gezonde pastavarianten gekleurd met natuurlijke kleuren. We gebruiken plantaardige ingrediënten zodat je kunt genieten van een voedzame maaltijd zonder in te leveren op smaak.