Doorgaan naar hoofdinhoud
Begin van hoofdinhoud
Travel with Expedia

Hotels zoeken

Hotels zoeken
Kamer 1
Leeftijdsreglement airlineopent een nieuw venster
Baby's (< 2 jaar) dienen op schoot of op een stoel te zitten.
Bespaar tot 38% op een hotel als je al een vlucht, auto, trein of cruise hebt geboekt voor dezelfde reiziger. Huidige boeking hoeft niet van Expedia te komen.

Boek een Vlucht + Hotel samen*

Boek samen en BESPAAR!

Hotéis em até 12x sem juros

Combipakketten zoeken
Kamer 1
Geavanceerde opties
Baby's (< 2 jaar) dienen op schoot of op een stoel te zitten.

Bespaar tot 15% Boek een Vlucht + Hotel samen*

Combipakketten zoeken
Kamer 1
Baby's (< 2 jaar) dienen op schoot of op een stoel te zitten.

Boek samen en BESPAAR!

Combipakketten zoeken
Kamer 1

Boek samen en BESPAAR!

Vul de onderstaande {0} in. Voer de datum in als volgt: {0}. De toegelaten reisdatums vallen tussen {0} en {1}. De datum dient vóór {0} te vallen. De datum dient op of na {0} te vallen. De reisdatums dienen minimaal {0} dagen uit elkaar te liggen. De reisdatums mogen maximaal {0} dagen uit elkaar liggen. De reisdatums mogen maximaal {0} dagen uit elkaar liggen. Een reis is altijd leuker als je andere oorden opzoekt. Wijzig je bestemming. We kunnen boeken voor max. {0} reizigers. Pas het aantal reizigers aan voor je zoekopdracht. Hoe oud zijn de kinderen? Geef hieronder hun leeftijd op. Je dient ten minste 13 jaar oud te zijn om alleen te reizen. Anders kun je alleen reizen met een persoon van ten minste 16 jaar oud Kinderen t/m {0} jaar mogen niet alleen reizen. Hij of zij dienen vergezeld te zijn door iemand van ten minste {1} jaar oud. Een kind mag niet alleen reizen. Je datums voor gedeeltelijk in- en uitchecken dienen binnen je aankomst- en vertrekdatums te vallen. Controleer de datums. Inleverdatum en -tijd dienen minstens twee uur na de ophaaldatum en -tijd te vallen. Zorg dat je ophaaltijd {0} uur na de huidige tijd valt. Voer je vertrekplaats in voor reis {0}. Voer je bestemming in voor reis {0}. Geef je datum voor reis {0} op in het volgende formaat: {1}. Voer je vertrekplaats in. Voer je bestemming in. Geef je vertrekdatum op in het volgende formaat: {0}. Geef je retourdatum op in het volgende formaat: {0}. De vertrekdatums dienen na de vorige vertrekdatum te vallen. Corrigeer de vertrekdatum(s). Selecteer een vertrekplaats uit de aangeboden opties. Selecteer een bestemming uit de aangeboden opties. Het aantal railcards mag het aantal reizigers niet overschrijden Kies een railcardtype. Retourdatum en -tijd dienen na de vertrekdatum en -tijd te vallen. Hoe oud zijn de jongeren? Geef hieronder hun leeftijd op. Geef hieronder de leeftijd van de seniors op. Voer hieronder de leeftijd van de bestuurder in. De bestuurder dient tussen 18 - 99 jaar te zijn. Sommige van je Bahncards kunnen niet samen gebruikt worden. Selecteer een station van vertrek Selecteer een station van aankomst Selecteer een geldige heenreisdatum Selecteer een geldige retourdatum Voer de leeftijd van de meereizende kinderen in. Voer de leeftijd van de meereizende jongeren in. Voer de leeftijd van de meereizende senioren in. Selecteer verschillende stations van vertrek en aankomst Voer tot max. {0} reizigers in Deze route wordt momenteel niet ondersteund. De vertrekkende vlucht dient ten minste 2 uur na de aankomende vlucht plaats te vinden.
  • Kies uit meer dan een miljoen vluchten, hotels of pakketten
  • Expedia berekent geen extra kosten op bijna elke boeking die je wijzigt of annuleert
Kies uit duizenden hotel deals wereldwijd
Bespaar tijd en geld met ons klantvriendelijke boekingssysteem dat gegarandeerd de beste prijs voor je hotelkamer vindt. Waar je ook heen gaat, met meer dan 365.000 hotels in ons bestand vind je gegarandeerd het perfecte hotel bij Expedia. Je boekt er tophotels in steden zoals New York, Londen, Barcelona, Rome of Tokio en vindt er geweldige hotelaanbiedingen op vakantiebestemmingen in, bijvoorbeeld, Spanje, Turkije of het Caraïbische gebied. En met onze Besteprijsgarantie kun je erop vertrouwen dat je profiteert van de scherpste tarieven.
Vind dagelijks online de beste hotelaanbiedingen in onze lastminutes. In nauwe samenwerking met ons netwerk van leveranciers zorgen wij voor de beste oplossing voor je reis tegen ongelofelijke lastminutetarieven. Snelle beslissers kunnen zelfs nog meer besparen met onze speciale deals voor de goedkoopste hotelkamers overal ter wereld. Ze gaan als warme broodjes over de toonbank, dus kijk regelmatig even op de website. Zulke geweldige aanbiedingen wil je niet missen!
De scherpe deals van Expedia zijn eenvoudig te boeken: maak een keuze uit duizenden locaties wereldwijd en filter de resultaten op het type accommodatie dat je wilt - van gezinsvriendelijke hotels tot luchthavenhotels en van budgethotel tot vijfsterrenhotel. Of je zoekt op de specifieke streek waar je naartoe wilt of de bezienswaardigheid waar je bij in de buurt wilt zitten. Weet je niet precies wat je zoekt? Laat je door ons inspireren! Je kunt je kamer boeken op het aantal sterren, op het type deal en zelfs op de naam van de hotelketen. Vervolgens krijg je suggesties die passen bij jouw budget, het aantal mensen in je gezelschap of de hotelketen van jouw voorkeur.