Doorgaan naar hoofdinhoud
Begin van hoofdinhoud
Reizen met Expedia
Stel je reis samen
Kies uit duizenden hotel deals wereldwijd
Bespaar tijd en geld met ons klantvriendelijke boekingssysteem dat gegarandeerd de beste prijs voor uw hotelkamer vindt. Waar u ook heen gaat, met meer dan 365.000 hotels in ons bestand vindt u gegarandeerd het perfecte hotel bij Expedia. U boekt er tophotels in steden zoals New York, Londen, Barcelona, Rome of Tokio en vindt er geweldige hotelaanbiedingen op vakantiebestemmingen in, bijvoorbeeld, Spanje, Turkije of het Caraïbische gebied. En met onze beste prijsgarantie kunt u erop vertrouwen dat u profiteert van de scherpste tarieven.
Vind dagelijks online de beste hotelaanbiedingen in onze lastminutes. In nauwe samenwerking met ons netwerk van leveranciers zorgen wij voor de beste oplossing voor uw reis tegen ongelofelijke lastminutetarieven. Snelle beslissers kunnen zelfs nog meer besparen met onze speciale deals voor de goedkoopste hotelkamers overal ter wereld. Ze gaan als warme broodjes over de toonbank, dus kijk regelmatig even op de website. Zulke geweldige aanbiedingen wilt u niet missen!
De scherpe deals van Expedia zijn eenvoudig te boeken: u maakt een keuze uit duizenden locaties wereldwijd en filtert de resultaten op het type accommodatie dat u wilt - van gezinsvriendelijke hotels tot luchthavenhotels en van budgethotel tot vijfsterrenhotel. Of u zoekt op de specifieke streek waar u naartoe wilt of de bezienswaardigheid waar u bij in de buurt wilt zitten. Weet u niet precies wat u zoekt? Laat u door ons inspireren! U kunt uw kamer boeken op het aantal sterren, op het type deal en zelfs op de naam van de hotelketen. Vervolgens krijgt u suggesties die passen bij uw budget, het aantal mensen in uw gezelschap of de hotelketen van uw voorkeur.