NIEUW! Expedia Rewards Banner Logo Ontvang ten minste 10% extra korting op geselecteerde hotels met klantenprijzen Registreer je nu, het is gratis!
Doorgaan naar hoofdinhoud
Begin van hoofdinhoud
Reizen met Expedia
Stel je reis samen

Remove
Kies uit duizenden hotel deals wereldwijd
Bespaar tijd en geld met ons klantvriendelijke boekingssysteem dat gegarandeerd de beste prijs voor je hotelkamer vindt. Waar je ook heen gaat, met meer dan 365.000 hotels in ons bestand vind je gegarandeerd het perfecte hotel bij Expedia. Je boekt er tophotels in steden zoals New York, Londen, Barcelona, Rome of Tokio en vindt er geweldige hotelaanbiedingen op vakantiebestemmingen in, bijvoorbeeld, Spanje, Turkije of het Caraïbische gebied. En met onze Besteprijsgarantie kun je erop vertrouwen dat je profiteert van de scherpste tarieven.
Vind dagelijks online de beste hotelaanbiedingen in onze lastminutes. In nauwe samenwerking met ons netwerk van leveranciers zorgen wij voor de beste oplossing voor je reis tegen ongelofelijke lastminutetarieven. Snelle beslissers kunnen zelfs nog meer besparen met onze speciale deals voor de goedkoopste hotelkamers overal ter wereld. Ze gaan als warme broodjes over de toonbank, dus kijk regelmatig even op de website. Zulke geweldige aanbiedingen wil je niet missen!
De scherpe deals van Expedia zijn eenvoudig te boeken: maak een keuze uit duizenden locaties wereldwijd en filter de resultaten op het type accommodatie dat je wilt - van gezinsvriendelijke hotels tot luchthavenhotels en van budgethotel tot vijfsterrenhotel. Of je zoekt op de specifieke streek waar je naartoe wilt of de bezienswaardigheid waar je bij in de buurt wilt zitten. Weet je niet precies wat je zoekt? Laat je door ons inspireren! Je kunt je kamer boeken op het aantal sterren, op het type deal en zelfs op de naam van de hotelketen. Vervolgens krijg je suggesties die passen bij jouw budget, het aantal mensen in je gezelschap of de hotelketen van jouw voorkeur.