Hotelresorts

De meeste accommodaties zijn volledig restitueerbaar. Want flexibiliteit is belangrijk.

Bespaar gemiddeld 15% op duizenden hotels met Expedia Rewards

Zoek door meer dan 2.900.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Populaire Hotelresorts op Expedia

Een hotelresort is het toppunt van luxe. Er is waarschijnlijk geen beter soort accommodatie om je in de watten te laten leggen en helemaal te ontspannen. Je kunt rekenen op talloze extra's bij dit soort verblijven. Infinitypools met uitzicht op parelwitte zandstranden? Check. Bruidssuites met brede bedden en badkamers met marmer? Check. Uitnodigende spafaciliteiten waar Turkse stoombaden en Zweedse massages op je wachten? Check. En dat is nog maar een voorproefje van wat resorthotels allemaal in petto hebben.

Foodies en fijnproevers zal het menu van de meeste hotelresorts zeker kunnen bekoren. Van Mexico tot de Franse Rivièra, Zuidoost-Azië tot de Caraïben: deze grootschalige verblijven beschikken over een aantal van de hoogst aangeschreven bistro's die er zijn. Sommige zijn zelfs bekroond met Michelinsterren of hebben beroemde chef-koks in dienst. En als je 's avonds graag lekker op je kamer blijft, kun je doorgaans van roomservice gebruikmaken.

Met het eten zit het dus wel goed. Laten we het eens hebben over de tuinen van deze hotelresorts. Deze weidse en goed onderhouden tuinen bevatten vaak met palmbomen omgeven paden en zonneterrassen. Anderen hebben turquoise zwembaden die overlopen in een stralende kustlijn of die zijn voorzien van waterbars en glijbanen. Op regenachtige dagen zijn er fitnesscentra of zakencentra voor reizigers die tussen het relaxen door hun e-mails willen lezen.

Thailand loopt over van dit soort accommodaties. De resorts in het land van de glimlach liggen aan goudgele, zonovergoten stranden vol palmbomen. Met hun tropische kustlijn en zwembaden zijn ze bijna onweerstaanbaar. Er zijnhotelresorts in Pattaya die over de schitterende Golf van Thailand uitkijken, met honderden kamers en massageruimtes. Het Centara Grand Mirage Beach Resort is een van de pareltjes langs de kust. Er zijn hotelresorts in Ko Lanta die worden omringd door het gouden zand van Long Beach en de bruisende bamboebars van Klong Khong. Verder zijn er de beroemde hotelresorts in Koh Samui met vijf sterren, zoals het weelderige Tongsai Bay, met zijn tennisbanen en zwembaden aan zee.

Maar Thailand is maar een van de vele opties. Of het nou vlak bij de naar casuarinabomen geurende stranden van de Stille Oceaan is of tussen de naaldbossen van de Griekse eilanden, aan de Costa del Sol of aan de Californische kust: met hotelresorts gaat er een wereld aan luxe voor je open.