Topsteden in Nederland

Vind een hotel in Nederland

Nederland heeft reizigers veel te bieden: prachtige eeuwenoude steden, mooie landschappen en goede restaurants en bars. Dwaal langs de Amsterdamse grachten, breng een bezoek aan het Kröller-Müller Museum in Nationaal Park de Hoge Veluwe of fiets door de polder langs koeien en boerderijen.

Kies een hotel dat bij je past in Nederland

In Nederland is een gevarieerd aanbod aan prettige hotels te vinden. Veel van de hotels vind je in Amsterdam en Den Haag. Ook voor de liefhebber van gastronomie is er genoeg aanbod, bijvoorbeeld in Maastricht. Kies de filters die jij belangrijk vindt, nadat je de bestemming hebt gekozen.

Tot de hotels in Amsterdam behoren tal van twee- en driesterrenhotels in de nabijheid van attracties als het Rijksmuseum. Er zijn veel romantische en gezinsvriendelijke hotels. Hotels in Den Haag zijn dikwijls drie- of viersterrenhotels en veel ervan zijn geschikt voor reizigers op zoek naar luxe of een sportief verblijf.

Op het moment dat je hebt aangegeven naar welke bestemming je wilt, kun je selecteren op overige wensen. Het is onder andere mogelijk om op een bepaalde wijk te zoeken of op het aantal sterren.

Verblijf je liever in een huisje in Nederland? Bekijk dan ons aanbod vakantiehuizen en bungalows in een van de vakantieparken in Nederland.

Wat is er te doen in Nederland?

Nederland heeft een zeeklimaat met milde winters en zomers. Neerslag komt het hele jaar voor. Naast de steden kenmerkt het landschap zich door polders, platteland en een lange kustlijn.

Nederland is uitermate geschikt voor een stedentrip of een strandvakantie, maar je kunt ook een sportieve tijd beleven door te gaan fietsen.

Je kunt een schat aan musea bezoeken, zoals het Rijksmuseum in Amsterdam of het Mauritshuis in Den Haag, of wandelen door oude centra in Haarlem en Delft. In Zandvoort en Scheveningen kun je relaxen op het strand, terwijl je onder meer in Gelderland en Limburg de natuur kunt ontdekken.

Nederland heeft naast veel cultuur en natuur een rijke historie. Wil je meer weten? Bekijk dan de reisgidsen over Nederland.

false