Topsteden in Noord-Holland

Vind een hotel in Noord-Holland

Felgekleurde bloemenvelden, hippe badplaatsen, historische binnensteden, uitgestrekte duingebieden en de hoofdstad van ons land: Noord-Holland heeft ‘t allemaal! Laat je verrassen door het winkelaanbod in Amsterdam, ga terug in de tijd en bezoek historisch Haarlem of ontspan op een van de populairste stranden van Nederland: Zandvoort. Liever uitwaaien op een eiland? Zelfs het populaire Waddeneiland Texel hoort bij de provincie Noord-Holland!

Kort uitgelicht: het hotelaanbod in Noord-Holland

De grote hoeveelheid steden, dorpen en plaatsjes kunnen het kiezen aardig lastig maken, want waar kun je nou het beste overnachten? Wij helpen je graag verder door het hotelaanbod kort toe te lichten. Lees verder en kom meer te weten over de vanaf-prijzen van één overnachting, 5 hotspots in Noord-Holland om te overnachten, populaire bezienswaardigheden en activiteiten en het creëren van je eigen hoteloverzicht.

Vanaf-prijzen van hotels in Noord-Holland

 • 2-sterrenhotels: vanaf € 43* (op Texel)
 • 3-sterrenhotels: vanaf € 55* (in Amsterdam)
 • 4-sterrenhotels: vanaf € 63* (in Hoofddorp)
 • 5-sterrenhotels: vanaf € 157* (in Amsterdam)
Weet je al waar je wilt overnachten en ben je benieuwd welk hotel het goedkoopst is? Sorteer dan simpelweg op ‘prijs’.

5 hotspots in Noord-Holland om je hotel te boeken

Weet je nog niet precies in welke plaats je wil overnachten? Lees dan verder! Hieronder hebben we namelijk 5 hotspots voor je uitgelicht:

 • Amsterdam
 • Amsterdam heeft een reusachtig hotelaanbod, met hotels in populaire buurten als De Dam/Amsterdam CS, Grachtengordel, Vondelparkbuurt en de Pijp. Dankzij een immens winkelgebied en oneindig veel mogelijkheden op het gebied van recreatie, kunst en cultuur zal je je hier geen moment vervelen.

 • Haarlem
 • Bezoek historisch Haarlem en ga terug in de tijd als je door de oude straatjes en langs de eeuwenoude gebouwen loopt. Afgezien van de rijke historie is het centrum meerdere keren uitgeroepen tot beste binnenstad van Nederland.

 • Alkmaar
 • Alkmaar is natuurlijk vooral bekend als Kaasstad. Tip: breng een bezoek aan de kaasmarkt die tijdens het hoogseizoen op traditionele, middeleeuwse wijze gehouden wordt.

 • Zandvoort
 • Wil je uitwaaien en genieten op het strand? Dan kun je naast o.a. Egmond aan Zee en Bloemendaal aan Zee kiezen voor Zandvoort. Het mooie is: vrijwel alle hotels aldaar bevinden zich binnen een straal van 500 meter van het strand.

 • Texel
 • Het grootste Waddeneiland, Texel, is bereikbaar met de veerboot vanuit Den Helder. Je kunt er wandelen door het indrukwekkende Nationaal Park Duinen van Texel, zeehonden spotten tijdens een excursie en heerlijk ontspannen op het strand.

Naast de bovengenoemde bestemmingen kun je ook een hotel boeken in bijvoorbeeld: Hilversum, Volendam of op Schiphol.

Creëer je eigen hoteloverzicht

Door je eigen hoteloverzicht te creëren zie je alleen de voor jou relevante hotels. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is het aanvinken van de faciliteiten waarover je wilt beschikken. Denk bijvoorbeeld aan: snel internet, een zwembad, gratis ontbijt en de mogelijkheid om huisdieren mee te nemen.

Verblijf je liever in een huisje in Noord-Holland? Ook dat kan. Boek dan bijvoorbeeld een leuke bungalow in een van de vakantieparken in Noord-Holland.

*De vermelde vanaf-prijzen zijn ter indicatie. De uiteindelijke prijs kan hoger of lager uitvallen, afhankelijk van o.a. het jaargetijde en eventuele aanbiedingen. Voor actuele prijzen ga je naar Expedia.nl en vul je jouw reisgegevens in.

false