Gratis annulering
Door de reisadviezen rond het coronavirus (Covid-19) zijn sommige bestemmingen op bepaalde datums mogelijk niet beschikbaar. Meer info.
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5
Door de reisadviezen rond het coronavirus (Covid-19) zijn sommige bestemmingen op bepaalde datums mogelijk niet beschikbaar. Meer info.

Zoek door meer dan 1.000.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Leden besparen 10% meer op geselecteerde hotels, auto’s en vakantiehuizen. Registreer je vandaag nog.

Gratis annulering bij de meeste hotels, omdat flexibiliteit belangrijk is.

Super autodeals in Schiphol

Alle huurauto’s in Schiphol

De luchthaven Schiphol is bij iedereen bekend. Veel mensen die op Schiphol aankomen, gaan allereerst een kijkje nemen in Amsterdam. Met onder andere de schilderachtige grachten, de roemruchte Wallen en populaire musea als het Rijksmuseum en het Van Gogh Museum heeft de hoofdstad talloze trekpleisters met internationale bekendheid. Wil je de omgeving van Schiphol gaan verkennen, dan is een huurauto die je via Expedia.nl boekt een ideaal vervoermiddel. Je kunt een uitstapje maken naar de Loosdrechtse of Vinkeveense Plassen, ten oosten van Amsterdam, waar je aan allerlei soorten watersport kunt doen. Als je naar het noorden rijdt, kun je pittoreske dorpen als Monnickendam, Broek in Waterland of Volendam bezoeken. Een leuk uitstapje voor jong en oud is het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen, op een uurtje rijden vanaf Schiphol. Dit museum bestaat uit een openlucht- en binnenmuseum en laat zien hoe de mensen aan de Zuiderzee leefden.

De omgeving van Schiphol ontdekken met je ideale huurauto

Op de luchthaven Schiphol zijn verschillende autoverhuurbedrijven te vinden. Een aantal bekende verhuurders zijn Sixt, Europcar, Herz en Avis. Als je de auto ophaalt, ga je naar de servicedesk op Schiphol Plaza en volg je de borden 'Autoverhuur'. Na de formaliteiten krijg je de autosleutel en hoor je waar je je auto kunt vinden. De auto terugbrengen is simpel: neem op de A4 de afslag Schiphol en volg de borden 'Car Rental Return'.

Als je vanaf Schiphol een uitstapje naar Amsterdam wilt maken, houd er dan rekening mee dat autorijden in Amsterdam een uitdaging is. Je kunt je auto het beste bij een P +R-locatie parkeren, bijvoorbeeld op de P + R Arena, waar maar liefst meer dan 1000 parkeerplekken zijn. Je kunt ook eventueel een fiets huren en de binnenstad gaan verkennen. Mocht je toch in Amsterdam de auto willen gebruiken, huur dan een klein model uit de categorie Mini, Economy of Compact. Met de vele fietsers en toeristen is het behoorlijk druk en is een grotere huurauto niet handig. Vanaf Schiphol kun je ook prima een uitstapje naar Volendam maken. Via de A10 en vervolgens de N247 rijd je onder meer via de schilderachtige Noord-Hollandse plaatsen Broek in Waterland en Monnickendam naar Volendam.

In een luxe auto rondtoeren in Noord-Holland

Regel via Expedia een huurauto op Schiphol en geniet van de vrijheid die je hebt als je niet afhankelijk bent van het openbaar vervoer. Huur een personenbus als je met een groot gezelschap reist en kies voor een auto van het type Premium en Luxury als je lange afstanden wilt afleggen en comfortabel wilt rijden. Als je bijvoorbeeld een rondje Noord-Holland gaat doen, is een luxe auto ideaal. Is de prijs leidend voor je? Je kunt ook aanvinken wat de totaalprijs van je huurauto mag zijn. Zo kun je gericht zoeken op een auto die bij jouw portemonnee past en bespaar je jezelf een hoop moeite. Ten slotte kun je ook opties aangeven zoals airco en of je een handgeschakelde auto of automaat wilt boeken.