Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5
Gratis annulering

Zoek door meer dan 1.000.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Kies uit meer dan een miljoen vluchten, hotels of pakketten

Expedia berekent geen extra kosten als je een hotelboeking wijzigt of annuleert

Een auto huren in Schiphol

Schiphol Airport is vaak het beginpunt van een bezoek aan Nederland. Je kunt vanuit hier alle kanten op. Amsterdam is vlakbij en ook steden als Den Haag en Rotterdam zijn niet ver weg. Nederland met een huurauto verkennen? Reserveer voor je vertrek naar Schiphol een huurauto naar keuze en je bent voor je het weet onderweg naar Utrecht, Maastricht of de Zeeuwse Kust.

Autoverhuur op Schiphol

De autoverhuurbedrijven bevinden zich nabij Aankomsthal 3 op Schiphol Plaza. De bewegwijzering vanaf de aankomstterminals is goed aangegeven. Het voordeel van online reserveren is dat je direct een duidelijk overzicht hebt van beschikbare auto's en verhuurmogelijkheden. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een compacte klasse of een wat ruimere auto. Ben je gewend om in een automaat te rijden? Dan is het mogelijk om dit in de zoekopdracht mee te geven. Vul de gegevens in en vergelijk de voordeligste mogelijkheden met elkaar. Na aankomst kun je direct door naar het autoverhuur op Schiphol waar de sleutels van de door jouw gehuurde auto al klaarliggen.

Huurauto boeken op Schiphol

Overnacht je in een hotel op Schiphol? Dan kun je er bij het online reserveren ook voor kiezen om de huurauto bij het hotel af te laten leveren. Neem in de lobby de sleutels in ontvangst en laat je informeren over de accessoires die in de auto aanwezig zijn zoals bijvoorbeeld een navigatiesysteem. Autoverhuur op Schiphol heeft zowel voor zakelijk als privé gebruik uitstekende mogelijkheden. Je kunt direct online doorklikken en binnen een paar muisklikken de gewenste auto huren. Ga je naar Amsterdam? Houdt er dan rekening mee dat de meeste parkeermeters op straat alleen werken met een bankpas of creditcard en dat je het parkeerkaartje goed zichtbaar neerlegt. Je moet bij deze parkeermeters ook het kenteken van de auto invoeren.

Wil je graag op Schiphol of in Amsterdam verblijven? Bekijk dan hier ons aanbod hotels op Schiphol en hotels in Amsterdam.

Ontdek Schiphol

Ontdek Schiphol met Expedia! Vind hotels, vluchten, pakketreizen en meer, tegen de beste prijs.