pdf
Juridische Informatie Expedia, Inc. exploiteert de website https://www.expedia.nl die als een interface functioneert tussen u en de diverse Reisaanbieders (zoals hieronder gedefinieerd).
Contactgegevens klantenservice
Wij kunnen u het snelst helpen met uw reisvragen via onze Klantenservicepagina en onze virtuele agent hier. We bieden ook ondersteuning via telefoon: 020 200 8459 (lokaal tarief), +31 20 200 8459 (vanuit het buitenland) en e-mail: klik hier om ons een e-mail te sturen.
Expedia, Inc., met statutaire zetel te: 1111 Expedia Group Way West, Seattle, WA 98119, USA Telefoonnummer: +1 206.481.7200.
Als u een Reisservice boekt (zoals gedefinieerd in de Servicevoorwaarden) via de website, gaat u een contract aan met de relevante Reisaanbieder (zoals gedefinieerd in de Servicevoorwaarden) die de betreffende Reisservice beschikbaar stelt - bijvoorbeeld een accommodatie-aanbieder, luchtvaartmaatschappij, autoverhuurbedrijf, touroperator, Expedia Travel (zoals hieronder gedefinieerd) en/of aanbieder van activiteiten.
Expedia Travel wil zeggen Travelscape LLC, op het adres: 5000 W. Kearney Street, Springfield, MO 65803 USA
Wanneer u een contract aangaat met een accommodatie-aanbieder, autoverhuurbedrijf, touroperator, Expedia Travel of activiteitenaanbieder, dan vindt u de bedrijfsdetails van de Reisaanbieder onderaan de boekingspagina.
Hoe we je zoekresultaten rangschikken: Sorteervolgorde
Handelsmerken en copyrights Als u vragen heeft over het gebruik of de licentie van handelsmerken of auteursrechtelijk beschermd materiaal, kunt u contact met ons opnemen via IPComplaints@expediagroup.com.
Illegale inhoud en beveiligingskwesties Als u vermoedt dat inhoud op onze website illegaal is, kunt u dat aan ons melden via de knop 'Rapporteer deze advertentie' of door ons te e-mailen op eunotifications@expedia.com.
Als u via e-mail contact met ons opneemt over mogelijk illegale inhoud, vermeld dan de volgende informatie: een gedetailleerde uitleg van waarom u denkt dat de inhoud illegaal is, de specifieke URL('s) om ons te helpen de inhoud te identificeren, uw naam en e-mailadres. Bevestig wanneer u contact met ons opneemt dat de informatie die u indient, juist en volledig is.
Het bovenstaande e-mailadres kan ook worden gebruikt om contact met ons op te nemen over zaken die betrekking hebben op de Verordening digitale diensten. U kunt via dit adres in elke Europese taal communiceren.
Oplossen van geschillenHet online platform voor het oplossen van geschillen van de Europese Commissie (Online Dispute Resolution Platform) is bereikbaar via http://ec.europa.eu/odr. U kunt ook contact opnemen met een gecertificeerde instantie voor buitengerechtelijke geschillenbeslechting om geschillen op te lossen die u met ons heeft over onze acties bij het omgaan met gemelde illegale inhoud. Beslissingen van instanties voor buitengerechtelijke geschillenbeslechting zijn niet bindend voor u of voor ons.
Juridisch vertegenwoordiger voor Verordening digitale diensten
De wettelijke vertegenwoordiger van Expedia, Inc. voor de toepassing van Artikel 13 van de Verordening digitale diensten, is:
EG Vacation Rentals Ireland Ltd
25 St Stephen’s Green, 4th floor
Dublin 2, D02 XF99
Ierland
EG Vacation Rentals Ireland Ltd is bereikbaar via legal@vrbo.com