Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5

Zoek door meer dan 1.000.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Kies uit meer dan een miljoen vluchten, hotels of pakketten

Expedia berekent geen extra kosten als je een hotelboeking wijzigt of annuleert

Voordeligste vluchten naar Nederland

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.

Vliegen naar Nederland

Welkom in het waterrijke, historische en gezellige Nederland! Nederland staat bekend om zijn vlakke landschappen en historische steden. Echte highlights zijn de steden Amsterdam en Rotterdam. In Amsterdam vind je het Rijksmuseum, het Anne Frank-Huis en kun je varen door de historische grachtengordel. Rotterdam is beroemd om de grootste haven van Europa en het moderne centrum met bijzondere architectuur.

Vind een vlucht naar Nederland

De belangrijkste luchthavens in Nederland zijn Amsterdam Schiphol (AMS), Rotterdam The Hague Airport (RTM) en Eindhoven Airport (EIN). Verder zijn er nog kleinere luchthavens in Groningen Airport Eelde (GRQ) en Maastricht Aachen Airport (MST). Dagelijks gaan er meerdere vluchten vanaf deze luchthavens naar bestemmingen over de hele wereld.

Amsterdam Schiphol (AMS) is de grootste luchthaven met veel intercontinentale vluchten. Rotterdam The Hague Airport (RTM) is de tweede luchthaven met bestemmingen binnen Europa. Eindhoven Airport (EIN) staat bekend om zijn low budget-vluchten binnen Europa.

Selecteer een bestemming in Nederland en beleef een fantastische vakantie in eigen land. Kies je voor een reis naar Amsterdam, dan moet je zeker een rondvaart door de grachten maken en een bezoekje brengen aan de oudste dierentuin van Nederland, Artis. Daarnaast mogen het Rijksmuseum met de beroemde schilderijen van Rembrandt van Rijn en het Anne Frank-huis niet ontbreken.

Een absoluut hoogtepunt tijdens een reis naar Den Haag is het Mauritshuis. Hier vind je voornamelijk schilderijen uit de Gouden Eeuw en omdat dit gebouw ook echt stamt uit deze tijd, wordt de geschiedenis tastbaar. Je kunt ook nog een uitstap naar Rotterdam overwegen.

Topbezienswaardigheden en -activiteiten in Nederland

Nederland is uitermate geschikt voor strand- en kampeervakanties. Bovendien kun je in het noorden goed terecht voor zeilvakanties.

Topbestemmingen voor een stedentrip zijn Amsterdam en Rotterdam. Je kunt op 100 meter hoogte genieten van de Rotterdamse skyline op de Euromast. Hiervan kun je trouwens ook abseilen. Met de rondvaartboot Spido ontdek je het centrum van Rotterdam en de wereldhaven vanafhet water.

Meer weten over specifieke bezienswaardigheden en hoogtepunten? Bekijk dan onze online reisgidsen over Nederland.