Goedkope vluchten naar Nederland

Populairste steden om te bezoeken in Nederland

Voordeligste vluchten naar Nederland

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 34 voor enkele vluchten en € 84 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid kunnen wijzigen. Er gelden extra voorwaarden.

Transavia
Transavia
Transavia
British Airways
Air Serbia
KLM
Norwegian Air International Ltd
Iberia
Austrian Airlines
Transavia
KLM
Transavia
British Airways
Transavia
KLM
Brussels Airlines
KLM
Air Serbia
KLM
Air France

Vliegen naar Nederland

Welkom in het waterrijke, historische en gezellige Nederland! Nederland staat bekend om zijn vlakke landschappen en historische steden. Echte highlights zijn de steden Amsterdam en Rotterdam. In Amsterdam vind je het Rijksmuseum, het Anne Frank-Huis en kun je varen door de historische grachtengordel. Rotterdam is beroemd om de grootste haven van Europa en het moderne centrum met bijzondere architectuur.

Vind een vlucht naar Nederland

De belangrijkste luchthavens in Nederland zijn Amsterdam Schiphol (AMS), Rotterdam The Hague Airport (RTM) en Eindhoven Airport (EIN). Verder zijn er nog kleinere luchthavens in Groningen Airport Eelde (GRQ) en Maastricht Aachen Airport (MST). Dagelijks gaan er meerdere vluchten vanaf deze luchthavens naar bestemmingen over de hele wereld.

Amsterdam Schiphol (AMS) is de grootste luchthaven met veel intercontinentale vluchten. Rotterdam The Hague Airport (RTM) is de tweede luchthaven met bestemmingen binnen Europa. Eindhoven Airport (EIN) staat bekend om zijn low budget-vluchten binnen Europa.

Selecteer een bestemming in Nederland en beleef een fantastische vakantie in eigen land. Kies je voor een reis naar Amsterdam, dan moet je zeker een rondvaart door de grachten maken en een bezoekje brengen aan de oudste dierentuin van Nederland, Artis. Daarnaast mogen het Rijksmuseum met de beroemde schilderijen van Rembrandt van Rijn en het Anne Frank-huis niet ontbreken.

Een absoluut hoogtepunt tijdens een reis naar Den Haag is het Mauritshuis. Hier vind je voornamelijk schilderijen uit de Gouden Eeuw en omdat dit gebouw ook echt stamt uit deze tijd, wordt de geschiedenis tastbaar. Je kunt ook nog een uitstap naar Rotterdam overwegen.

Topbezienswaardigheden en -activiteiten in Nederland

Nederland is uitermate geschikt voor strand- en kampeervakanties. Bovendien kun je in het noorden goed terecht voor zeilvakanties.

Topbestemmingen voor een stedentrip zijn Amsterdam en Rotterdam. Je kunt op 100 meter hoogte genieten van de Rotterdamse skyline op de Euromast. Hiervan kun je trouwens ook abseilen. Met de rondvaartboot Spido ontdek je het centrum van Rotterdam en de wereldhaven vanafhet water.

Meer weten over specifieke bezienswaardigheden en hoogtepunten? Bekijk dan onze online reisgidsen over Nederland.

Veelgestelde vragen

❓ Kan ik mijn vluchtboeking naar Nederland annuleren vanwege COVID-19?

✔️ Beleidsregels variëren van partner tot partner, maar veel van hen dekken reizen naar sterk getroffen gebieden. De data en bestemmingen wijzigen regelmatig wanneer er meer kennis ontstaat over de situatie, dus het is belangrijk dat reizigers zich melden bij de luchtvaartmaatschappij als er binnenkort een reis op de planning staat. Bezoek ons klantenserviceportaal voor meer informatie over welke beleidsregels beschikbaar zijn voor jouw vlucht naar Nederland.


❓ Wat is de beste manier om goedkope vluchten naar Nederland te vinden met een flexibel wijzigingsbeleid?

✔️ Vanwege COVID-19 zien veel van onze vertrouwde luchtvaartmaatschappijpartners af van wijzigingstoeslagen voor in aanmerking komende nieuwe boekingen naar Nederland, dus overweeg om op deze luchtvaartmaatschappijen te filteren tijdens je zoektocht naar goedkope vluchten naar Nederland!


❓ Zijn er algemene tips voor reizigers naar Nederland tijdens de uitbraak van COVID-19?

✔️ De meeste van onze hotels in Nederland bieden gratis annulering aan, dus overweeg om hotels te boeken waarbij terugbetaling mogelijk is in plaats van hotels die geen restitutie aanbieden. Zoek naar het bericht ‘gratis annulering’ tijdens je zoektocht. Prijzen kunnen variëren, maar op dit moment geloven wij dat flexibiliteit belangrijk is.


✔️ Vergeet niet om de kleine lettertjes te controleren wanneer je vluchttickets boekt naar Nederland, want wijzigingen zijn mogelijk geen optie of kunnen mogelijk een flinke toeslag met zich meebrengen, afhankelijk van welk type tarief je kiest. Zorg ervoor dat je de algemene voorwaarden van je ticket leest voordat je een aankoop doet.