Goedkope vluchten naar Haarlem

Over Haarlem

Ben je op zoek naar goedkope vliegtickets naar Haarlem? Dan ben je bij Expedia.nl aan het juiste adres: we bieden een ruime keuze aan luchtvaartmaatschappijen, meer vluchten, minder stops en diverse vertrektijden en aankomsttijden. Waar je reis ook begint, Expedia.nl biedt de goedkoopste vliegtickets naar Haarlem. Je bespaart nog meer als je je vlucht combineert met een hotel. Ben je flexibel? Boek dan extra voordelige last minute vliegtickets naar Haarlem bij Expedia.nl.

Als grootste online reisbureau hebben we het voordeel om te werken met leveranciers die ons de laagste tarieven bieden, dus check Expedia.nl regelmatig voor goedkope vliegtickets naar Haarlem, want ze zijn snel uitverkocht. Met een reisroutenummer van Expedia.nl staat voor al je vragen en opmerkingen via 0202 061364, of +31 202 061364 van 8 tot 18u, maandag tot vrijdag een medewerker van Expedia tot je beschikking. Als je een vliegticket naar Haarlem op Expedia.nl boekt, kan je gerust zijn dat je de beste vlucht tegen de beste prijs hebt!

Veelgestelde vragen

Hoe wordt Haarlem luchthaven genoemd?
Haarlem heeft één luchthaven, Amsterdam (AMS-Schiphol).
Hoe ver is AMS van het centrum van Haarlem?
Schiphol (AMS) is 12 kilometer bij Haarlem vandaan. Maak het jezelf makkelijker door voor aankomst je reisschema naar het centrum te bepalen.
Kan ik nu naar Haarlem vliegen?
Om actuele informatie te vinden over vluchten naar Haarlem, kun je onze Covid-19 Travel Advisor bezoeken. Hier lees je alles wat je wilt weten over de huidige reisbeperkingen en of er een quarantaine nodig is wanneer je arriveert.
Waar kan ik meer informatie vinden over het wijzigen of annuleren van mijn vlucht naar Haarlem?
Meer informatie over het wijzigen of annuleren van je vlucht naar Haarlem vind je op onze klantenservicepagina.
Op welke manier vind ik voordelige vluchten naar Haarlem met een flexibel wijzigingsbeleid?
Bij veel airlines kun je je vlucht omboeken zonder daarvoor een wijzigingstoeslag te hoeven betalen. Je betaalt enkel het verschil tussen de oorspronkelijke vlucht en de nieuwe geselecteerde vlucht. Wanneer je zoekt naar vluchten naar Haarlem, kun je de filter ‘Geen wijzigingstoeslagen’ selecteren.
Wat is het beste vliegveld als je naar Haarlem vliegt?
Reizigers van over de hele wereld komen dagelijks aan op AMS. Verlaat het vliegtuig, pak je koffers en je bent nog maar 12 kilometer van het centrum van Haarlem vandaan.
Hoeveel luchtvaartmaatschappijen vliegen op Haarlem?
Er zijn 71 luchtvaartmaatschappijen die Haarlem verbinden met 237 bestemmingen wereldwijd.
Welke luchtvaartmaatschappijen vliegen op Haarlem?
Veelal kiezen reizigers ervoor om met KLM, British Airways of Flybe naar Haarlem te gaan. KLM vliegt het meest op deze route en het gros van de vluchten komt binnen vanuit Londen.
Hoeveel directe vluchten gaan er naar Haarlem?
Met zo’n 4.379 non-stop vluchten per week, ben je zo geland in Haarlem.
Waar komen de populairste vluchten naar Haarlem vandaan?
Vliegreizen naar Haarlem zijn vooral veelvoorkomend vanuit Stadscentrum, Ashford en Londen.
Hoelang duurt de vlucht naar Haarlem?
Als je naar Haarlem vliegt vanaf Stadscentrum, duurt je vlucht ongeveer 1 uur en 43 minuten. Vertrek je vanuit Ashford, dan ben je 3 uur en 33 minuten onderweg. Vanaf Londen is de vluchtduur ongeveer 1 uur en 14 minuten.
Hoe vind je de voordeligste vlucht naar Haarlem?
De eerste tip die de meeste doorgewinterde jet-setters je waarschijnlijk zullen geven, is boek niet te laat. Daarnaast is het ook een goed idee om rond te kijken en je mogelijkheden te vergelijken. Als je bestemming meerdere luchthavens heeft, kun je misschien een goede deal scoren voor een kleiner vliegveld. Tot slot, onthoud dat snel handelen voordeel oplevert. Breng jezelf op de hoogte van de ticketprijzen en wees bereid om direct jouw stoel vast te leggen. De beste deals zijn vaak zo weer verdwenen.Hoe kom je je vlucht naar Haarlem het beste door?Ongeacht waar je vliegtuig opstijgt, vliegen naar Haarlem wordt een aangename ervaring als je goed voorbereid bent. Hieronder vind je de beste tactieken om je reisavontuur zo goed mogelijk te beginnen.Wat slim is om mee te nemen in je handbagage:

  • De kunst is om uitstekend voorbereid op pad te gaan. Dus pak eerst de essentiële spullen in: paspoort of ID-kaart, portemonnee en eventuele medicijnen. Stop vervolgens wat spullen in je kleine trolley waarmee je de tijd goed doorkomt. Denk bijvoorbeeld aan je laptop of tablet en een spannend boek of andere lectuur. Je zult ook je opladers, een nekkussen en oordoppen niet willen vergeten. En ten slotte, stop ook wat toiletartikelen in je handbagage. Een tandenborstel, gezichtsdoekjes en een paar schone kleren zijn altijd fijn.

Neem de volgende spullen niet mee in je handbagage:

  • Stop al je grote flessen shampoo en conditioner in je ruimbagage. Vloeistoffen en gels in je handtas in verpakkingen groter dan 100 mililiter mogen niet mee. Scherpe items, zoals een Zwitsers zakmes of schaar, en gevaarlijke producten en stoffen, waaronder vuurwerk, lucifers en vuurwapens, worden ook geconfisqueerd.

Welke kleren te dragen tijdens een vlucht:

  • De lange, smalle gangpaden van je vliegtuig zijn niet bestemd voor modeshows. Doe een comfortabele outfit aan en denk er ook aan om een vest mee te nemen, omdat het fris kan zijn tijdens langere vluchten. Enigszins ruim zittende platte schoenen zijn ook een goede keuze.
  • Je hebt vast wel eens gehoord van de aandoening diepe veneuze trombose die veroorzaakt wordt door een verminderde bloedsomloop door inactiviteit tijdens de vlucht. Je kunt het risico hierop verkleinen op verschillende manieren. Trek compressiekousen of -sokken aan, drink voldoende en zit niet te lang stil. Loop regelmatig rond door de cabine of doe wat oefeningen voor je benen en voeten in je stoel.

Hoe kom je snel door de luchthavenbeveiliging als je naar Haarlem vliegt?
Elke doorgewinterde reiziger kent de truc: goed voorbereid aansluiten in de rij bij de beveiligingscontrole. Op die manier zit je in een oogwenk in je vliegtuigstoel op weg naar Haarlem. Gebruik deze tips voor een fantastische start van je vakantie:

  • Houd je paspoort en boardingpass bij de hand. Daar wordt bij de beveiligingspoorten als eerste om gevraagd.
  • Tijd om te strippen. Nou ja, een beetje. Je jas, broekriem, sleutels en inhoud van je zakken, zoals earphones of earbuds, zullen door de X-ray moeten. Het gaat sneller als je ze alvast verwijdert voordat je aan de beurt bent.
  • Je zult een momentje afstand van je digitale wereld moeten doen. Je telefoon, laptop en eventuele andere elektronische apparaten dienen ook apart gescand te worden.
  • Vergeet niet om alle vloeistoffen en gels uit je handtas te halen. Die horen meestal apart door de X-ray te gaan. Elk flesje of verpakking mag niet meer kunnen bevatten dan 100 milliliter en alle vloeistoffen dienen bij elkaar in één transparante, afgesloten zak van 1 liter in de bak te worden geplaatst.
  • Het juiste schoeisel kan je een hoop tijd besparen. Hoge laarzen en andere stevige stappers dien je vaak uit te doen voor extra controle. Instappers meestal niet.
  • Luchtvaartmaatschappijen staan geen scharen of scherpe voorwerpen toe aan boord. Heb je deze toch nodig op je reis, stop ze dan in je ruimbagage.

Informatie over vluchten naar Haarlem
Luchthaven van aankomstHaarlem
IATA-code aankomstluchthavenAMS