Goedkope vluchten naar Haarlem

Over Haarlem

Ben je op zoek naar goedkope vliegtickets naar Haarlem? Dan ben je bij Expedia.nl aan het juiste adres: we bieden een ruime keuze aan luchtvaartmaatschappijen, meer vluchten, minder stops en diverse vertrektijden en aankomsttijden. Waar je reis ook begint, Expedia.nl biedt de goedkoopste vliegtickets naar Haarlem. Je bespaart nog meer als je je vlucht combineert met een hotel. Ben je flexibel? Boek dan extra voordelige last minute vliegtickets naar Haarlem bij Expedia.nl.

Als grootste online reisbureau hebben we het voordeel om te werken met leveranciers die ons de laagste tarieven bieden, dus check Expedia.nl regelmatig voor goedkope vliegtickets naar Haarlem, want ze zijn snel uitverkocht. Met een reisroutenummer van Expedia.nl staat voor al je vragen en opmerkingen via 0202 061364, of +31 202 061364 van 8 tot 18u, maandag tot vrijdag een medewerker van Expedia tot je beschikking. Als je een vliegticket naar Haarlem op Expedia.nl boekt, kan je gerust zijn dat je de beste vlucht tegen de beste prijs hebt!

Veelgestelde vragen

Hoe wordt Haarlem luchthaven genoemd?
Haarlem heeft één luchthaven, Amsterdam (AMS-Schiphol).
Hoe ver is AMS van het centrum van Haarlem?
Schiphol (AMS) is 12 kilometer bij Haarlem vandaan. Maak het jezelf makkelijker door voor aankomst je reisschema naar het centrum te bepalen.
Kan ik nu naar Haarlem vliegen?
Om actuele informatie te vinden over vluchten naar Haarlem, kun je onze Covid-19 Travel Advisor bezoeken. Hier lees je alles wat je wilt weten over de huidige reisbeperkingen en of er een quarantaine nodig is wanneer je arriveert.
Waar kan ik meer informatie vinden over het wijzigen of annuleren van mijn vlucht naar Haarlem?
Meer informatie over het wijzigen of annuleren van je vlucht naar Haarlem vind je op onze klantenservicepagina.
Op welke manier vind ik voordelige vluchten naar Haarlem met een flexibel wijzigingsbeleid?
Bij veel airlines kun je je vlucht omboeken zonder daarvoor een wijzigingstoeslag te hoeven betalen. Je betaalt enkel het verschil tussen de oorspronkelijke vlucht en de nieuwe geselecteerde vlucht. Wanneer je zoekt naar vluchten naar Haarlem, kun je de filter ‘Geen wijzigingstoeslagen’ selecteren.
Wat is het beste vliegveld als je naar Haarlem vliegt?
Reizigers van over de hele wereld komen dagelijks aan op AMS. Verlaat het vliegtuig, pak je koffers en je bent nog maar 12 kilometer van het centrum van Haarlem vandaan.
Hoeveel luchtvaartmaatschappijen vliegen op Haarlem?
Er zijn 71 luchtvaartmaatschappijen die Haarlem verbinden met 237 bestemmingen wereldwijd.
Welke luchtvaartmaatschappijen vliegen op Haarlem?
Veelal kiezen reizigers ervoor om met KLM, British Airways of Flybe naar Haarlem te gaan. KLM vliegt het meest op deze route en het gros van de vluchten komt binnen vanuit Londen.
Hoeveel directe vluchten gaan er naar Haarlem?
Met zo’n 4.379 non-stop vluchten per week, ben je zo geland in Haarlem.
Waar komen de populairste vluchten naar Haarlem vandaan?
Vliegreizen naar Haarlem zijn vooral veelvoorkomend vanuit Stadscentrum, Ashford en Londen.
Hoelang duurt de vlucht naar Haarlem?
Als je naar Haarlem vliegt vanaf Stadscentrum, duurt je vlucht ongeveer 1 uur en 43 minuten. Vertrek je vanuit Ashford, dan ben je 3 uur en 33 minuten onderweg. Vanaf Londen is de vluchtduur ongeveer 1 uur en 14 minuten.
Hoe vind je de voordeligste vlucht naar Haarlem?
De eerste tip die de meeste doorgewinterde jet-setters je waarschijnlijk zullen geven, is boek niet te laat. Daarnaast is het ook een goed idee om rond te kijken en je mogelijkheden te vergelijken. Als je bestemming meerdere luchthavens heeft, kun je misschien een goede deal scoren voor een kleiner vliegveld. Tot slot, onthoud dat snel handelen voordeel oplevert. Breng jezelf op de hoogte van de ticketprijzen en wees bereid om direct jouw stoel vast te leggen. De beste deals zijn vaak zo weer verdwenen.
Hoe kom je je vlucht naar Haarlem het beste door?
Als je niet goed voorbereid bent, kan reizen met het vliegtuig best een stressvolle ervaring zijn. Maar geen paniek: met deze tips heb je een stressvrij begin van je verblijf in Haarlem.Wat mee te nemen in je handbagage:

  • Het is de kunst om uitstekend voorbereid aan je vliegreis te beginnen. Dus pak eerst in wat je écht nodig hebt: paspoort of ID-kaart, bankpassen en creditcards en eventuele medicijnen. Stop vervolgens wat spullen in je kleine koffer waarmee je de tijd goed doorkomt. Denk bijvoorbeeld aan je tablet of smartphone en een goed boek of een magazine. Je zult ook je opladers, een nekkussen en oordoppen mee willen nemen aan boord. En ten slotte, stop ook wat toiletartikelen in je handbagage. Een tandenborstel, deodorant en een paar extra sokken zijn altijd fijn.

Neem de volgende spullen niet mee in je handbagage:

  • Controleer of er geen Zwitsers zakmes of ander scherp voorwerp in je tas zit. Andere verboden items zijn (licht) ontvlambare of explosieve producten, zoals brandstof en vuurwerk, en vloeistoffen en gels in verpakkingen van meer dan 100 milliliter per stuk.

Welke kleren te dragen tijdens een vlucht:

  • De lange, smalle gangpaden van een vliegtuig zijn niet bepaald geschikt voor een modeshow. Doe een comfortabel zittende outfit aan en vergeet niet om een vest mee te nemen, omdat het koel kan zijn tijdens de vlucht. Platte, dichte schoenen zijn ook een slimme keuze.
  • Je hebt vast wel eens gehoord van de aandoening diepe veneuze trombose die veroorzaakt wordt door verminderde bloedcirculatie door inactiviteit tijdens de vlucht. Je kunt het risico wel op verschillende manieren verkleinen. Trek een paar compressiesokken aan van goede kwaliteit, drink voldoende en blijf niet te lang stilzitten. Loop wat rond in de cabine of doe wat simpele oefeningen vanuit je stoel.

Hoe kom je snel door de luchthavenbeveiliging als je naar Haarlem vliegt?
Elke doorgewinterde reiziger kent de truc: goed voorbereid aansluiten in de rij bij de beveiligingscontrole. Op die manier zit je in een oogwenk in je vliegtuigstoel op weg naar Haarlem. Gebruik deze tips voor een fantastische start van je vakantie:

  • Houd je paspoort en boardingpass bij de hand. Daar wordt bij de beveiligingspoorten als eerste om gevraagd.
  • Tijd om te strippen. Nou ja, een beetje. Je jas, broekriem, sleutels en inhoud van je zakken, zoals earphones of earbuds, zullen door de X-ray moeten. Het gaat sneller als je ze alvast verwijdert voordat je aan de beurt bent.
  • Je zult een momentje afstand van je digitale wereld moeten doen. Je telefoon, laptop en eventuele andere elektronische apparaten dienen ook apart gescand te worden.
  • Vergeet niet om alle vloeistoffen en gels uit je handtas te halen. Die horen meestal apart door de X-ray te gaan. Elk flesje of verpakking mag niet meer kunnen bevatten dan 100 milliliter en alle vloeistoffen dienen bij elkaar in één transparante, afgesloten zak van 1 liter in de bak te worden geplaatst.
  • Het juiste schoeisel kan je een hoop tijd besparen. Hoge laarzen en andere stevige stappers dien je vaak uit te doen voor extra controle. Instappers meestal niet.
  • Luchtvaartmaatschappijen staan geen scharen of scherpe voorwerpen toe aan boord. Heb je deze toch nodig op je reis, stop ze dan in je ruimbagage.

Informatie over vluchten naar Haarlem
Luchthaven van aankomst
Haarlem
IATA-code luchthaven van aankomst
AMS