Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5
Gratis annulering

Zoek door meer dan 1.000.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Kies uit meer dan een miljoen vluchten, hotels of pakketten

Expedia berekent geen extra kosten als je een hotelboeking wijzigt of annuleert

Een auto huren in Haarlem

Geniet van een heerlijke stedentrip in de historische binnenstad van Haarlem, die gekenmerkt wordt door grachten, singels, oude straatjes en monumenten. Boek voor aankomst een huurauto online, stap na aankomst direct in en rijd naar Nationaal Park Zuid-Kennemerland, landgoed Elswoud of maak een uitstapje naar het strand van Zandvoort aan Zee.

Autoverhuur in Haarlem

Voor autoverhuur opties in Haarlem en de directe omgeving zijn er zowel internationaal bekende als lokale bedrijven te vinden. Of haal je auto direct af op luchthaven Schiphol, mocht je daar aankomen, dat op zo'n 20 km vanaf het centrum van Haarlem gemakkelijk te bereiken is. Bekijk het uitgebreide online aanbod voor autoverhuur in Haarlem op Expedia.nl en kies voor de auto die het beste bij je wensen past. Kies voor een compacte auto als je gemakkelijk in de stad wilt rijden. Wil je juist genoeg ruimte hebben? Neem dan bijvoorbeeld een stationwagen of SUV. Let er bij het huren van een auto in Haarlem op dat er vaak een minimumleeftijd en minimum aantal jaren rijervaring geldt. Ook is het goed om van te voren na te gaan of je voldoende verzekerd bent.

Haarlem en omgeving met de huurauto verkennen

In het centrum van Haarlem zijn een aantal parkeergarages te vinden. Op straat pakeren is ook een mogelijkheid, maar is het vaak duurder dan parkeren in een parkeergarage. Gratis parkeren kun je bij station Haarlem Spaarnwoude, waarna je je reis met het openbaar vervoer kunt voortzetten. Als je een dagje naar het strand wilt, kun je in heel Zandvoort aan Zee gratis parkeren voor 10.00 uur en na 20.00 uur. Tijdens de overige tijden is er sprake van betaald parkeren. Ook bij Nationaal Park Zuid-Kennemerland kan betaald geparkeerd worden, in tegenstelling tot landgoed Elswoud, waar je gratis kunt parkeren.

Wil je ook graag in Haarlem verblijven? Bekijk dan hier ons aanbod hotels in de stad.

Ontdek Haarlem

Ontdek Haarlem met Expedia! Vind hotels, vluchten, pakketreizen en meer, tegen de beste prijs.