Begin van hoofdinhoud
Gratis annulering
Door de reisadviezen rond het coronavirus (Covid-19) zijn sommige bestemmingen op bepaalde datums mogelijk niet beschikbaar. Meer info.
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5
Door de reisadviezen rond het coronavirus (Covid-19) zijn sommige bestemmingen op bepaalde datums mogelijk niet beschikbaar. Meer info.

Zoek door meer dan 1.000.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Leden besparen 10% meer op geselecteerde hotels, auto’s en vakantiehuizen. Registreer je vandaag nog.

Gratis annulering bij de meeste hotels, omdat flexibiliteit belangrijk is.

Een auto huren in Haarlem

Geniet van een heerlijke stedentrip in de historische binnenstad van Haarlem, die gekenmerkt wordt door grachten, singels, oude straatjes en monumenten. Boek voor aankomst een huurauto online, stap na aankomst direct in en rijd naar Nationaal Park Zuid-Kennemerland, landgoed Elswoud of maak een uitstapje naar het strand van Zandvoort aan Zee.

Autoverhuur in Haarlem

Voor autoverhuur opties in Haarlem en de directe omgeving zijn er zowel internationaal bekende als lokale bedrijven te vinden. Of haal je auto direct af op luchthaven Schiphol, mocht je daar aankomen, dat op zo'n 20 km vanaf het centrum van Haarlem gemakkelijk te bereiken is. Bekijk het uitgebreide online aanbod voor autoverhuur in Haarlem op Expedia.nl en kies voor de auto die het beste bij je wensen past. Kies voor een compacte auto als je gemakkelijk in de stad wilt rijden. Wil je juist genoeg ruimte hebben? Neem dan bijvoorbeeld een stationwagen of SUV. Let er bij het huren van een auto in Haarlem op dat er vaak een minimumleeftijd en minimum aantal jaren rijervaring geldt. Ook is het goed om van te voren na te gaan of je voldoende verzekerd bent.

Haarlem en omgeving met de huurauto verkennen

In het centrum van Haarlem zijn een aantal parkeergarages te vinden. Op straat pakeren is ook een mogelijkheid, maar is het vaak duurder dan parkeren in een parkeergarage. Gratis parkeren kun je bij station Haarlem Spaarnwoude, waarna je je reis met het openbaar vervoer kunt voortzetten. Als je een dagje naar het strand wilt, kun je in heel Zandvoort aan Zee gratis parkeren voor 10.00 uur en na 20.00 uur. Tijdens de overige tijden is er sprake van betaald parkeren. Ook bij Nationaal Park Zuid-Kennemerland kan betaald geparkeerd worden, in tegenstelling tot landgoed Elswoud, waar je gratis kunt parkeren.

Wil je ook graag in Haarlem verblijven? Bekijk dan hier ons aanbod hotels in de stad.

Veelgestelde vragen over autoverhuur in Haarlem

Wat is de laagste prijs voor het huren van een auto in Haarlem?

In de afgelopen 7 dagen was de laagste prijs voor het huren van een auto in Haarlem.

Wat is de gemiddelde prijs voor het huren van een auto in Haarlem?

Gemiddeld kost het huren van een auto in Haarlem .

Waarom zou ik een auto huren bij Expedia?

Wanneer je via Expedia een huurauto boekt, kun je eenvoudig het brede aanbod van de populairste autoverhuurbedrijven vergelijken en daaruit de optie kiezen die het best bij jou past. Aan het boeken van een huurauto bij Expedia zijn geen extra toeslagen en annuleringskosten verbonden.

Hoe kan ik een huurauto boeken bij Expedia?

Huurauto's kun je bij Expedia zowel online als telefonisch boeken. Je kunt ofwel kiezen om nu te reserveren en nu te betalen; of om nu te reserveren en later te betalen. De betalingsoptie wordt aangegeven tijdens het boeken. Meld je vóór het boeken aan bij je account of maak een account aan op de boekingspagina om Expedia Rewards-punten te verzamelen voor het huren van je auto.

Worden er aanvullende kosten berekend als ik mijn huurauto annuleer?

Bij de meeste huurautoboekingen heb je recht op volledige restitutie, ongeacht wanneer je bij Expedia annuleert. Niet alle vooruitbetaalde boekingen komen in aanmerking voor restitutie. Bekijk je reisplan voor meer details. Als je vooruitbetaalde boeking in aanmerking komt voor restitutie, dien je deze minstens 6 uur voor het ophalen te annuleren om hierop aanspraak te maken. Als je een vooruitbetaalde huurauto eerder terugbrengt, krijg je geen restitutie voor het deel van de huurperiode dat je niet hebt gebruikt.

Hoe kan ik mijn huurautoboeking annuleren via Expedia?

Meld je aan of voer je e-mailadres en reisplannummer in om je geboekte auto te annuleren. Selecteer vervolgens Reisplan zoeken. Ga naar Boeking beheren, selecteer Reservering annuleren en vervolgens DEZE RESERVERING ANNULEREN. De meeste vooruitbetaalde huurautoboekingen zijn niet restitueerbaar. Vooruitbetaalde boekingen dien je minstens 6 uur voor het ophalen te annuleren om in aanmerking te komen voor volledige restitutie. Neem contact met ons op als je een huurauto wilt wijzigen of annuleren die je als onderdeel van een vakantie hebt geboekt.

Kan ik de auto het best vóór aankomst online boeken of rechtstreeks in Haarlem?

Als je vanuit huis bij Expedia boekt, weet je zeker dat je kunt kiezen uit verschillende autotypes. Ook kun je de verschillende aanbiedingen en aanvullende diensten op een rij zetten en daaruit kiezen wat het best bij jou past. Bij aankomst hoef je alleen nog maar je sleutels op te halen en je kunt op pad. Daarnaast hoef je niet na aankomst nog op zoek naar een geschikte aanbieder of de voorwaarden en bepalingen bij de balie door te nemen. Dat scheelt je weer een hoop stress.

Welke verzekering kan ik het best kiezen voor mijn huurauto?

Een uitgebreide verzekering is een goede keuze als je niet voor onaangename verrassingen wilt komen te staan. Op die manier kun je zorgeloos van je verblijf genieten en de omgeving in je huurauto verkennen.

Dien ik mijn huurauto vooraf te betalen?

We bieden een paar verschillende opties voor het betalen van je huurauto. Lees verder en kijk welke het best bij jou past. Reserveer nu, betaal nu Met deze optie kun je de huurauto direct reserveren en al tijdens het boeken betalen. Je hebt een creditcard nodig voor de vooruitbetaling en je kunt je Expedia Rewards-punten gebruiken om de boekingskosten gedeeltelijk of volledig te voldoen. Hoewel sommige autoverhuurbedrijven een reguliere betaalpas accepteren, dient de bestuurder bij het ophalen nog steeds een geldige creditcard te overleggen voor de borg. Reserveer nu, betaal later Met deze optie kun je de huurauto vast reserveren, zonder vooraf te betalen. Wanneer je bij het ophaalpunt arriveert, dient de bestuurder van de auto een geldige creditcard te overleggen voor de volledige kosten. Het autoverhuurbedrijf zet ook een bedrag vast op je creditcard ter hoogte van de borg voor de huurauto.

Waar dien ik op te letten bij het huren van een auto?

Let er bij het ophalen van je huurauto op of het voertuig krassen en deuken heeft. Controleer de auto grondig, leg eventuele schade vast en stel de leverancier hiervan op de hoogte voordat je op pad gaat.

Waar kan ik autoverhuurders vinden in Haarlem?

Autoverhuurbedrijven vind je doorgaans op luchthavens en verspreid door het stadscentrum.