Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5
Door de reisadviezen rond het coronavirus (Covid-19) zijn sommige bestemmingen op bepaalde datums mogelijk niet beschikbaar. Meer info.

Verken duizenden activiteiten met gratis annulering en zonder extra toeslagen.

Stel je reis samen met luchthaventransport, excursies, dagrondleidingen & meer.

Gebruik onze nuttige info om de juiste ervaring te boeken voor je reis.


Topactiviteiten per categorie

Wat te doen in Haarlem

Zie alle 12 activiteiten in Haarlem

Wat kun je allemaal doen in Haarlem?

Ontdek samen met Expedia hoe je kunt genieten van het beste dat Haarlem te bieden heeft! Als je van plan bent om Haarlem te bezoeken kunnen wij je laten zien wat de mooiste en best bezochte bezienswaardigheden zijn en je helpen om de meest interessante activiteiten en excursies te vinden. Of je nu lekker met je gezin naar Haarlem reist een romantische trip voor twee wilt maken of een zakelijk bezoek brengt wij zorgen ervoor dat je je optimaal kunt voorbereiden op een onvergetelijke vakantie die aan al je verwachtingen voldoet.

Bezienswaardigheden in Haarlem

Haarlem biedt talloze leuke bezienswaardigheden. Wij kunnen je helpen bij het vinden van de beste accommodaties in Haarlem en laten je zien wat de mooiste plekjes zijn in de buurt van je hotel en de omliggende omgeving. Zo weet je precies waar je heen moet

wat er te zien is en wanneer. Bekijk alle bezienswaardigheden in een handig overzicht zodat je maximaal van je vakantie kunt genieten. Wij zorgen ervoor jij je geen zorgen hoeft te maken dat je iets mist.

Als je van plan bent om Haarlem te bezoeken bekijk dan eens onze handige gidsen met een beschrijving van alle bezienswaardigheden in de regio zodat je voor je vertrek alvast alle leuke excursies kunt plannen. Haarlem heeft voor elk wat wils. Dus of je je nu wilt uitleven tijdens een actieve zomervakantie je relatie wilt vieren met een romantisch rendez-vous of jezelf wilt verwennen met een ontspannen tripje naar een resort je zult je in Haarlem zeker kunnen vermaken.

Evenementen in Haarlem

Wil je je tijdens je verblijf graag onderdompelen in de lokale cultuur? Bekijk dan voor je op reis gaat of er tijdens je verblijf leuke evenementen in Haarlem plaatsvinden. Van festivals tot lokale folklore bepalen wat een bezoekje waard is in Haarlem kan veel kostbare tijd opslokken. Met onze hulp plan je je vakantie echter eenvoudiger dan ooit. Wat je ook wilt doen of je nu een gezinsvakantie in de buitenlucht wilt de plaatselijke keuken van Haarlem wilt ontdekken of jezelf wilt onderdompelen in kunst & cultuur dankzij onze gidsen met alle evenementen van Haarlem geniet je gegarandeerd van een zorgeloze vakantie in welk seizoen je ook komt. Fijne vakantie!

Kaart

Waar overnachten in Haarlem

Stationsbuurt

Plan tijdens je verblijf in Stationsbuurt een bezoek aan Grote Markt en Frans Hals Museum, enkele opmerkelijke bezienswaardigheden in de buurt.

Actie in Haarlem

Begin de dag met een goed ontbijt achter de grote klassiek ramen van Hofje zonder Zorgen (1). Daarna heb je genoeg energie om te beginnen...

Het team van Expedia
Actie in Haarlem. Opent een nieuw venster.

Haarlem, dé winkelstad van Nederland

De binnenstad van Haarlem herbergt veel ambachtelijke winkeltjes, zoals drogisterij A.J. van der Pigge (1) aan Gierstraat 3. Dit ouderwetse...

Het team van Expedia
Haarlem, dé winkelstad van Nederland. Opent een nieuw venster.

Bezoek monumentaal Haarlem

Een stad met zo’n sterk historisch karakter herbergt uiteraard inspirerende musea. Het Historisch Museum (1), dat het verhaal van...

Het team van Expedia
Bezoek monumentaal Haarlem. Opent een nieuw venster.