Autoverhuur in Nederland

Zoek door meer dan 2.900.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Bespaar 10% of meer op geselecteerde verblijven met Expedia Rewards

De meeste hotels zijn volledig restitueerbaar. Want flexibiliteit is belangrijk.

Populaire steden in Nederland

Super autodeals in Nederland

Niet gevonden wat je zocht?

Alle huurauto's in Nederland bekijken
Alle auto’s bekijken

Dat Nederland voor iedereen wat te bieden heeft, is alom bekend. Van hippe steden als Amsterdam en Utrecht tot de prachtige natuur van de Gelderse Achterhoek. In het zuiden van het land rijd je over de Nederlandse bergen en in het noorden ontdek je de Friese meren. Waar je ook woont in Nederland, er valt altijd weer iets nieuws te ontdekken. Het is natuurlijk prettig om te gaan en staan waar en wanneer je wilt. Je vindt op Expedia.nl snel en eenvoudig de huurauto die aan jouw wensen voldoet.

Vind jouw huurauto in Nederland

Het zal niet moeilijk zijn om een geschikte huurauto te vinden, of je nou een auto wilt huren voor zakelijk gebruik of om te ontkomen aan het drukke openbaar vervoer. In elke middelgrote tot grote stad zijn er wel meerdere autoverhuurders te vinden, ook goedkope aanbieders. Het is mogelijk om de auto op een locatie op te halen en op een andere locatie weer in te leveren. Zo kun je een heerlijk autotochtje maken waar je maar wilt. Dit kan ook erg handig zijn als je voor zaken naar meerdere steden wilt rijden.

Op Expedia.nl kun je gemakkelijk een huurauto zoeken en het aanbod filteren zodat alles helemaal aan jouw wensen voldoet. Je hebt de keuze uit meerdere modellen, zo weet je zeker dat je een auto kiest die bij je past. Als je met z'n tweeën eropuit trekt, kun je een compact model kiezen, maar als je met een groep reist, is een grote auto prettiger. Je kunt zelf bepalen welke extra voorzieningen je nodig hebt. Ben je van plan om op meerdere locaties te rijden of ga je de grote stad in met de auto? Dan kan een gps zeker van pas komen. In de zomer is het erg fijn om airconditioning in je auto te hebben. Als je niet op de kilometers wilt letten, kun je een auto met onbeperkte kilometers huren.

Rijden in Nederland

Door het uitgebreide en goed onderhouden wegennet is alles in Nederland goed en snel te bereiken. Of je nou in Limburg of in het westen van het land bent, rijden in de verschillende regio's van Nederland verschilt niet veel. Houd er echter wel rekening mee dat het in de buurt van grote steden erg druk kan zijn, vooral in de spits.

Veelgestelde vragen