Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5
Gratis annulering

Zoek door meer dan 1.000.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Kies uit meer dan een miljoen vluchten, hotels of pakketten

Expedia berekent geen extra kosten als je een hotelboeking wijzigt of annuleert

Super autodeals in Chicago

Alle huurauto’s in Chicago

Een auto huren in Chicago

Huur een auto online in Chicago

Na New York en Los Angeles is Chicago met een kleine 3 miljoen inwoners de grootste stad van de Verenigde Staten. Chicago, tijdens de drooglegging berucht vanwege de criminaliteit, is inmiddels een stad waar cultuur hoogtij viert. Woon een operavoorstelling bij, wandel in een van de vele parken en bezoek het planetarium. Huur via Expedia online een auto, zodat je gemakkelijk naar de verschillende bezienswaardigheden kunt rijden, inclusief degene die buiten de stad liggen, zoals het Schingoethe Center for Native American Cultures in Aurora of het attractiepark Six Flags Great America in de voorstad Gurnee.

Autotypes en verhuurlocaties in Chicago

Veel autoverhuurbedrijven zijn gevestigd in de Loop, het zakendistrict in downtown Chicago waar zich ook allerlei bezienswaardigheden en het Theatre District bevinden, maar ook daarbuiten zijn talloze verhuurbedrijven te vinden, zoals bij de Chicago O'Hare International Airport. Chicago is een van de grootste knooppunten van het spoor in de VS, en bij Union Station in de buurt vind je ook meerdere gelegenheden waar je een auto kunt huren. Huur online, en maak je keuze uit het diverse aantal verhuurders dat je op de website vindt. Wat voor vakantie of reis je ook voor ogen hebt, de ideale auto met Expedia zul je zeker vinden, van luxe cabriolet tot compact en betaalbaar.

Parkeerkosten en verkeer in Chicago

In de Chicago Loop rijdt veel verkeer en parkeergarages kunnen er prijzig zijn, soms wel $ 35 per dag; gelukkig zijn er ook genoeg goedkopere opties. Er bestaan zelfs speciale sites waar je vooraf een parkeerplek kunt zoeken en reserveren als je bang bent geen plek te vinden. Houd er rekening mee dat op de snelwegen soms wat agressief wordt gereden, dus blijf te allen tijde goed opletten. Reserveer bij Expedia je auto naar keuze en bereid je voor op een tocht langs wolkenkrabbers, Lake Michigan en nog veel meer moois.

Ontdek Chicago

Ontdek Chicago met Expedia! Vind hotels, vluchten, pakketreizen en meer, tegen de beste prijs.