Autoverhuur in Verenigde Staten

Vergelijk aanbieders van huurauto's om flinke besparingen te realiseren of combineer je vlucht, hotel en auto om nog voordeliger uit te zijn.

Leden besparen 10% meer op geselecteerde hotels, auto’s en vakantiehuizen. Registreer je vandaag nog.

Profiteer van maximale flexibiliteit met boetevrij annuleren bij de meeste autoverhuurbedrijven.

Populaire steden in Verenigde Staten

Super autodeals in Verenigde Staten

Niet gevonden wat je zocht?

Alle huurauto's in Verenigde Staten bekijken
Alle auto’s bekijken

In de Verenigde Staten is zo veel te zien en doen dat je er gemakkelijk wekenlang op vakantie kunt en nog genoeg overhoudt voor een volgende trip. Om toch zo veel mogelijk te kunnen ervaren, kun je het beste een auto huren. Kijk op de site van Expedia naar de mogelijkheden en plan alvast je reis door de Great Plains, langs de Californische kust of naar de pretparken van Florida.

Een auto huren in de Verenigde Staten

De mogelijkheden om een auto te huren in de VS zijn eindeloos. Kies daarom eerst de stad of staat waar je de auto wilt ophalen, zoals Las Vegas of Arizona om maar eens wat te noemen. Wanneer je vervolgens de datums invoert waarop je je auto wilt ophalen en terugbrengen, krijg je een handig overzicht van de beschikbare modellen. Dit overzicht kun je nader filteren op onder meer de totaalprijs of een specifiek autoverhuurbedrijf. Indien je via onze site een auto zoekt die je op een luchthaven ophaalt, kun je bovendien zien welke modellen je bij de terminal kunt ophalen en welke je via een shuttle bereikt. Qua modellen heb je op de meeste bestemmingen in de VS keus uit alles van een goedkoop economy model tot een luxueuze cabriolet. In verschillende steden, zoals Chicago, kun je zelfs een bestelwagen reserveren. Omdat het aanbod enkele nationaal actieve verhuurders omvat, kun je overwegen je auto in de ene stad op te halen en in de andere terug te brengen, zodat je een echte roadtrip door de States kunt maken. Hoe je die tocht aflegt, is aan jou: in een fullsize model kun je het hele gezin comfortabel meenemen en met een luxury type ben je van alle gemakken voorzien. Airconditioning is standaard, maar controleer het even voordat je een auto reserveert. Het staat bij elk model aangegeven, net als het aantal zitplekken en deuren trouwens. Meestal betreffen de auto's die te huur zijn automaten.

Rijden in de Verenigde Staten

Sommige grote steden in de VS beschikken over een uitgebreid ov-stelsel, maar voor meer vrijheid en om lange afstanden tussen steden af te leggen, is een auto erg handig en in bepaalde gevallen eigenlijk onmisbaar, bijvoorbeeld wanneer je de Grand Canyon wilt verkennen. De hoofdwegen zijn de interstates, waarvan de snelheidslimiet varieert van zo'n 70 tot 130 km/uur. Een voorbeeld is de I-90, de langste interstate van de VS.

Veelgestelde vragen